Return to site

A visszerek otthon, 1 hónap alatt meggyógyíthatók? Már lehetséges!

A visszerek otthon, 1 hónap alatt meggyógyíthatók? Már lehetséges!

Dr. Kristián, az egyik legjobb magyar szakorvos beszélt a témáról Dr. Szőke műsorában az RTL Klubbon.

DR. SZŐKE MŰSORA AZ RTL KLUBBON, 4/06/2018

A statisztikák szerint, 40 felett minden harmadik nő szenved a visszerektől, és ez a tendencia egyre csak növekszik.

De végre kiderült, hogyan állíthatjuk meg ezt a borzalmas trendet. Ma Dr. Banga Kristián visszérspecialistával beszélgetünk erről a problémáról.

Üdv, Kristián.

Szia, Szőke.

Kristián, mi az igazi kiváltó oka a visszereknek? Néhányan azt mondják, hogy a gének, mások a magassarkút hibáztatják, megint mások a túlsúlyt gyanítják, és így tovább.

Az általad említett dolgok nem a visszér kiváltói, csupán kockázati tényezők. A képernyőn láthatjuk őket csökkenő sorrendben a legfontosabbtól a legkevésbé fontosig.

A visszértágulat megjelenések igazi oka a vénás billentyűk nem megfelelő működése. Az a helyzet, hogy a visszértágulat kizárólag a vénákban alakulhat ki, tehát azokban az erekben, amelyek a vért lentről fentre szállítják a testben.

A gravitációval ellentétes irányba?

Pontosan. Ez a lényeg. Az egész egy rendkívül lenyűgöző folyamat. A vénás vér kiválasztja a bőrből és az izmokból a "hulladékot", majd áthalad a felületi ereken át a kötőszöveti vénákba. Azért hívják kötőszöveti vénáknak, mert ezek az erek kapcsolják össze a felületi ereket és az artériákat. Ezekben az erekben találhatóak a billentyűk, amelyek átengedik a vért a felületi erekből, majd megakadályozzák, hogy azok visszajussanak. A képernyőre pillantva láthatjátok, hogyan működik ez.

Ez azt jelenti, hogy a billentyűk nyomják fel a vért?

A szív és az izmok összehúzódásai nyomják fel a vért. De ezek "pulzáló" hatások. A billentyűk akadályozzák meg, hogy a vér ne folyhasson vissza a gravitáció hatására, mikor a szív beszívja a vért, és nem kilöki.

De amikor a billentyűk nem megfelelően működnek...

Az említett ártalmas tényezők az erekben található billentyűk sorvadását eredményezik. A sérült billentyűk károsítják a vénás véráramlást. A vér stagnálni kezd az erekben, amely azok tágulásához vezet. Az ér átmérője nőni kezd, így a billentyűk fizikálisan nem képesek azok teljes lefedésére. Ez okozza az ún. fordított véráramlást.

A vér lefelé irányuló mozgása intenzívebbé válik, a vér visszajut a felületi erekbe is. A nyomás a saphena erekben annyira magasra nő, hogy az érfalak többé nem képesek ellensúlyozni azt, csavarodni kezdenek, és a léggömbökhöz hasonlóan tágulnak ki, amely tovább rontja a helyzetet. Mindez tökéletesen látható a képernyőn.

Az erek először megduzzadnak.

Majd elveszítik az ellenálló képességük, és csavarodni kezdenek. Először a visszerek csak pontokban látszódnak, majd ezek nagyobbá válnak, végül már az erek átlátszódnak a bőrön keresztül.

Hogyan küzdhetünk ez ellen?

Több különböző visszérellenes kezelés került létrehozásra. Ide tartoznak a gyógyszeres kezelések, a sebészeti, illetve a lézeres műtétek, a rugalmas kompresszió, és a scleroterápia.

De a gyógyszerterápia és a scleroterápia (egy különleges oldat befecskendezése) nagyon rossz hatékonyságú, és negatív hatással van a májműködésre. A különböző műtétek pedig elég traumatikusak. Mellesleg, fennáll a kezelés utáni 3-4. évben a visszaesés elég magas kockázata, amely a visszerek újbóli megjelenését jelenti.

A rugalmas kompresszió hatástalan, és folyamatos gyógyászati segédeszköz-hordást tesz szükségessé.

Ezek után fejlesztették ki a "Varikosette" nevű gyógykrémet. Mi is a "Varikosette"?

A mondat eltávolítása a weboldalról.

Ami számunkra is fontos, hogy a te érsebészeti központodban dolgozó orvosok is részt vettek a termék ellenőrzésében. Mik voltak az eredmények?

A termék 1 hónapos vizsgálati időszaka során, a Varikosette-t a szokványos módszerekkel ellenőriztük. Egy 50 fős kontrollcsoportot alkottunk meg I., II., illetve III. fokozatú visszértágulattól szenvedő páciensekből. A kísérletek kimutatták, hogy az első és második fázisú páciensek teljesen meggyógyultak a betegségből, míg a harmadik stádiumú betegek 27%-nál zajlott le teljes felépülés, a többieknél pedig jelentős javulás lépett fel - a betegség visszaállt az első stádiumba.

Amennyire tudom, a harmadik fokozatú visszértágulatok már csak műtéttel kezelhetők.

Ez teljesen igaz! Íme, néhány betegünk eredménye:

Ez a beteg első fokozatú visszértágulattól szenvedett. Ahogy látod, a betegség nyom nélkül eltűnt.

Ez egy tipikus, második stádiumú tágulat volt, és megint 100%-os az eredmény.
 

Ez a harmadik stádium. Lényegében, itt is teljes felépülésről beszélhetünk.

De tudjuk, hogy a betegeid között néhány sztár is szerepel! Ketten beleegyeztek, hogy eljönnek stúdiónkba. Üdvözöljük nagy szeretettel, Fruzsina Hajdú!

Sziasztok, Erika és Éva! Tehát, mi a véleményetek erről a csodakrémről, a "Varikosette"-ről?

Csodálatos! Még csak 2 hónap telt el, de már nem félek megmutatni a lábaim a magazinok címlapjain sem!

Nagyon szomorú, hogy mennyi éve élünk már Magyarországon, de mégis csak most jutott el hozzánk is ez a termék, mikor már annyian használják.

Engedélyt adtatok, hogy rögzítsük a kezelésetek bizonyos pillanatait. Most ezeket szeretnénk bemutatni a TV nézőknek, Kristián pedig kommentálja a nézőknek, hogy mit is láthatunk.

Ez Erika lába egy infravörös képalkotón keresztül. A vörös pontok jelzik a visszértágulatok által károsított ereket. Ezeken a helyeken a vérbőség van, ezért eltérő színűek, azonnal láthatóak.
 

Így néz ki a láb egészségesen.

A "Varikosette" gyógykrémet használtuk a kezeléshez. Világosan látható, hogy a vérbőség megszűnt, nincs szűkület az erekben. Mindössze 30 perc telt el a krém használata óta.

Mi biztosítja a krém terápiás hatását?

Először is, szeretném kiemelni, hogy a "Varikosette" kizárólag természetes összetevőkből áll, ezért is nincsenek ellenjavallatai. A hasznos anyagok a bőrön keresztül jutnak a testbe, behatolnak az erekbe és a billentyűkbe a vér segítségével, javítják azok feszességét, megerősítik őket, így zajlik végbe a gyógyhatás.

Mennyi időre van szüksége a krémnek a visszértágulattól való megszabadulásra?

Az első stádium kezeléséhez egy hétre van szükség, a másodikhoz pedig egy hónapra. Az elhanyagolt állapotban lévő páciensek kezelése akár 3 hónapig is tarthat.

És következzen az utolsó kérdésünk, Kristián. Hol vásárolhatjuk meg a "Varikosette" gyógykrémet?

A "Varikosette" minden, a Magyar Fogyasztóvédelmi Hatóság által előírt engedéllyel rendelkezik, így bárki magabiztosan megrendelheti a hivatalos beszállító weboldaláról.

Nagyon köszönjük kedves vendégeinknek, hogy itt voltak! Mai adásunk véget ért, találkozunk legközelebb, addig is, jó egészséget mindenkinek!

Hozzászólások

Kovács Sára 26 napja

Ez a műsor mindig érdekes szokott lenni. Ha olyan témáról van szó, ami engem is érint, azonnal megfogadom az itt elhangzottakat. És az mindig segíteni szokott. Ezúttal, a "Varikosette"-tel is így tettem, azonnal megrendeltem. Egy hónappal később, már rá sem ismertem a lábaimra! Rövidre fogva, a visszerek elpárologtak!

Soltvai Hanna 23 napja

Sziasztok, a műsor tényleg nagyon lelkesítő! Mindkét lábam visszeres, de a kettő közül a jobb lábam sokkal rosszabb: feszítő fájdalmat érzek a csípőmtől a térdemig, és hamar elfáradok. Még nem voltam orvosnál, szeretnék magamtól meggyógyulni. Később írok még.

Hajdú Abigél 20 napja

Nagyon köszönöm, tegnap vettem át a csomagot a postán, minden rendben volt. Már el is kezdtem használni. Alig várom, hogy 5 nap múlva milyen lesz az eredményem :)))

Németh Emília 20 napja

Ha azt akarjátok, hogy a vérkeringésetek normális legyen a lábaitokban, hordjatok alacsonyabb sarkú cipőket! A visszér legfőbb kiváltó okaik a tűsarkú cipők! Az Egyesült Államokban és Európa más országaiban is kis sarkú cipőket hordanak az emberek, így őrzik meg az egészségüket!!! Ehhez képest, ti mit csináltok? A nők képének legfontosabb eleme a tűsarkú, minél magasabb, annál jobb, aztán rohantok, hogy kigyógyuljatok a visszerekből, mert miniszoknyát akartok húzni.

Anna 20 napja

Én megtehetem, hogy miniszoknyát hordjak, ne irigykedj... De ennek az egésznek semmi köze a sarkakhoz, a cikkben minden le van írva.

Takács Katalin 19 napja

Az érsebészem ajánlotta nekem ezt a krémet :)

Faragó Bettina 18 napja

Sziasztok! Most rendeltem meg a terméket, alig várom, hogy megérkezzen :)

Görög Anna 16 napja

Szuper :) Én is megrendeltem, már használom! :) Később írok majd az eredményeimről.

Barbi hercegnő 10 napja

Ez a téma már lejárt lemez, a krém régóta népszerű. Az anyukám is ezzel gyógyította meg a visszereit, 2 évvel ezelőtt.

Cuki Helga 8 napja

Az Egyesült Államokban már 5 éve használják az emberek a Varikosette-t! A munkahelyemen a lányok hollywoodi sztároknak néznek ki :)))

Tímár Anita 8 napja

Helló! Én 3 napja használom a krémet, és nem találok szavakat... Kata, köszönöm! Már most könnyebbnek érzem a lábaim!

Violetta 7 napja

Még csak 4 napja használom, de már érezhető az eredmény! A duzzadás elmúlt, a lábaim egyre szebbek! Nagyon boldog vagyok!

Magyaros Zoé 6 napja

Megvettem és tetszett! Úgy egy hét alatt segített rajtam, amiről álmodni sem mertem, mellesleg... Ennyi pénzért ez ajándék!

Kovács Júlia 4 napja

Én is ismerem ezt a módszert, még régen, külföldön vettem meg a krémet. Sikerült leküzdenem a visszereket, azóta két év telt el, és a visszereknek nyoma sincs. Nagyon szuper :) Csak ajánlani tudom!

Szótlan Zsófi 4 napja

A férjem szinte ugrált örömében, azt mondta, hogy indulnom kéne a "Miss Szép Lábak" döntőjében. :DDD

Gyerekkori álom :) 4 napja

A Varikosette tényleg működik. Ugyanerről a weboldalról rendeltem meg, nem kellett előre fizetnem, a csomag 6 nap alatt megérkezett. A visszér 1 hét alatt felszívódott, és azóta sem alakult ki újra.

Kiss Petra 4 napja

Gratuláljatok nekem is, egy hét alatt sikerült megszabadulnom a visszerektől! Eléggé megdöbbentem :)))

Édes Andrea 3 napja

A lábaim végre nem fájnak és megint gyönyörűek :)))) Egyszerűen szuper. Minden lánynak csak ajánlani tudom!

Julika 3 napja

Én is ismerem a Varikosette-t. A nagynéném ennek hála fejezte be a panaszkodást a lábaira :)))

Oszvált Franciska 2 napja

Hali, a krém szuper. A betegség 1 hét alatt elmúlt.

Vajnai Emma 2 napja

Szuper cucc, a lábaim végre megint szépek és egészségesek!!! Amúgy, a csomag 4 nap alatt megérkezett.

Mérei Károly 2 napja

Üdvözlet, hölgyeim. A feleségem is megvette ezt a gélt, és a lábai teljesen átalakultak! Nagyon boldog vagyok :))) Mindenkinek csak ajánlani tudjuk!

Dzsennifer a szépség 2 napja

Ez nem újdonság, mindenki ismeri a Varikosette-t, csak azok nem, akik nem akarnak meggyógyulni ebből a rondaságból.

Vadász Nikoletta tegnap

Köszönöm a cikket, Kata, csak így tovább! Én is megrendelem.

Fehér Natália tegnap

Pont erre volt szükségem! A munkahelyen mindenki sárga lesz az irigységtől, hehehe

Juhász Klári egy napja

Ezt a krémet már mindenki ismeri a Nyugaton, elég sikeres. Szokás szerint, hozzánk jutnak el utoljára az ilyen felfedezések...

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly