Return to site

Ajutor! Cum să vindeci monturile de la picioare?

broken image

Bianca Horje, Cluj, 06.05.2018

Am un mont dureros în partea de jos a degetului meu mare de la picior. Mă doare când umblu, degetele de la picior încep să facă crampe și e imposibil să pun întreg piciorul jos, deoarece doare foarte tare. Am început să port încălțăminte mai confortabilă sau mărimi mai mari, dar nu există schimbări. Durerea chiar a crescut, am încercat câteva remedii tradiționale și unguente, dar nimic nu funcționează. Am auzit de la prieteni că osul poate fi îndepărtat doar prin operație. Este acesta singurul mod?

broken image

Anton Efrim chirurg, traumatolog

răspunde la întrebări

Bună, Bianca!
Există multe tipuri de operații pentru îndepărtarea monturilor. Fiecare dintre ele e foarte dificilă, dureroasă și costisitoare. Dar operația e mereu ultima instanță. În practica clinicii noastre, în 9 din 10 cazuri o atelă unică Valgus 2 în 1 - ajută la eliminarea monturilor. E un produs inovativ pentru un tratament non-chirurgical. Este format dintr-un set care are două părți - o atelă care se folosește pe timp de zi și o atelă care se folosește în timpul somnului. Aceste fixatoare extrem de eficiente sunt de zece ori mai ieftine decât cea mai simplă operație de îndepărtare a monturilor. Aici sunt niște rezultate, obținute de pacienții mei cu ajutorul Valgus 2 in 1:

broken image

Bianca Horje

Mulțumesc, de unde pot comanda aceste atele? Mi-e teamă să comand de pe site-uri necunoscute…Mi-e frică să fiu o victimă a escrocheriilor, am încredere doar în site-urile oficiale. Spuneți-mi vă rog de unde pot cumpăra Valgus 2 în 1, 100% original?

Anton Efrim

Bianca, poți comanda Valgus 2 în 1 de pe website-ul oficial al producătorului.

RECENZII PENTRU VALGUS 2 ÎN 1

Daniela Pașca, București 06.05.2018

Acum 5 ani am cumpărat niște pantofi foarte eleganți de la magazin. Am crezut că mă voi lăuda în fața colegilor, dar tocurile de 12 cm se pare că au fost prea mult. Am purtat pantofii timp de o săptămână, dar apoi am avut o problemă. Mă dureau picioarele de la umblat, mă dureau groaznic! Iar apoi a apărut un mont pe piciorul stâng, chiar m-am gândit la operație, dar din fericire prietena mea m-a sfătuit să încerc Valgus 2 în 1. Acum umblu ca o persoană normală. Chiar nu aș vrea să am picioare ca Gina Pistol sau Bianca Drăgușanu.

broken image

Claudia Achim, Galați 07.05.2018

Sunt scundă, am doar 1,50 dar picioarele mele sunt mari. Port o mărime enormă, care mă compromite. Trebuie să port pantofi stiletto cu toc mare, deoarece aceștia îmi fac picioarele să pară mai mici. În mod evident, un mont s-a dezvoltat destul de repede. Nici exercițiile, nici alte lucruri fără sens nu m-au ajutat. Am încercat Valgus 2 în 1 și problema a fost rezolvată!

Florina Adam, Arad 07.05.2018

Am 50 de ani. Când eram tânără, nu m-am gândit la asta deloc. Dar când recent montul de pe articulația mea a crescut mai mare, nu am mai putut să încalț pantofii. Acest lucru a fost foarte dureros, nici nu puteam purta șlapi acasă, eram în agonie. Odată am mers la cumpărături de pantofi. Am încercat câteva perechi, dar nimic nu mi se potrivea. Am izbucnit în lacrimi. Vânzătoarea a venit la mine și m-a întrebat ce s-a întâmplat. I-a zis că sufăr de un mont și ea m-a sfătuit să încerc Valgus 2 in 1, un set compus din două atele, una pentru purtatul pe timpul zilei, iar cealaltă pentru timpul nopții. Mi-a zis că și ea a avut aceeași problemă, iar acum poartă doar pantofi cu vârful ascuțit. Am avut încredere în părerea ei, așa că am mers acasă și am comandat imediat. M-a ajutat! Vi-l recomand și vouă prieteni.

Larisa Pop, Constanța 08.05.2018

Am făcut o operație acum 10 ani. A fost o consolare mare la început, dar apoi a început totul din nou. Articulațiile mă dor, a apărut un mont pe piciorul meu și nu pot umbla. Am încercat să găsesc ceva folositor pe internet, dar sunt doar prostii acolo. Am încercat să pun gheață și sare pe picioare, în mod evident, nu m-a ajutat, nu am vrut să apelez la cuțit. Când am dat de acest articol, l-am încercat și m-a ajutat.

broken image

Adriana Lupan, Focșani 08.05.2018

Bună ziua tuturor. Am 35 de ani și m-am confruntat deja cu problema umflăturilor pe picioare. Aspectul elegant cu tocuri înalte și pantofi a fost totul pentru mine când aveam 18 ani, era foarte elegant pentru mine pe atunci. Poate îți amintești cât de incomozi sunt. Mi-au dat de furcă, dar am crezut că frumusețea cere sacrificii. Era prostesc din partea mea, știu! Chiar mi-am masat picioarele dureroase, apoi au apărut umflături mici pe degetele de la picioare și după aceea monturi mari. Am mers la medic, l-am întrebat cât costă operația și am fost foarte disperată. Multe mulțumiri vecinei mele bune! Ea m-a sfătuit să încerc Valgus 2 în 1. Acum picioarele mele sunt liniștite în sfârșit.

Cornelia Pregun, Iași 09.05.2018

Ei bine, fetelor, dacă ne gândim la ele, poveștile noastre sunt toate la fel. Problema mea e ereditară. Mama mea a avut-o, la fel și bunica. Durerea era atât de mare uneori, încât eram aproape pe punctul de a plânge. Nu am purtat niciodată pantofi stiletto, cel puțin până când am încercat Valgus 2 în 1 Am încercat pantofi cu platformă recent, sunt perfecți pentru picioarele mele acum!

Roxana Ionescu, București 10.05.2018

Sunt balerină, nu sunt faimoasă la nivel internațional, dar multe persoane din oraș mă cunosc. Sunt obligată să arăt fabulos pe scenă, dar asta implică multă muncă. Deoarece deformarea degetului de la picior a progresat, nu puteam să mai port poante. Poate că unora doar le strică aspectul, dar pentru mine e mult mai mult de atât, însemna că s-a sfârșit cariera mea. S-a întâmplat să aud de Valgus 2 în 1 de la colega mea. Am văzut-o purtându-l și am întrebat-o ce e, ea mi-a zis și mi l-a dat să-l încerc. Sincer, nu mă așteptam la asemenea rezultate. Frica mea de a renunța la dans a trecut acum.

broken image

Mariana Roman, Baia Mare 11.05.2018

Cel mai rău lucru e că dacă ai umflături pe picioare, pantofii nu mai încap. Nu vorbesc despre tocuri, până și cizmele de zi cu zi sunt inconfortabile. Îți freacă picioarele și te fac să șchiopătezi. Pe durata verii e chiar mai rău, deoarece „frumusețea” mea e expusă tuturor de pe stradă. Am citit acest articol și am comandat Valgus 2 în 1 Primele mele rezultate sunt într-adevăr impresionante – picioarele nu mă mai dor. Abia aștept schimbările viitoare.

Denisa Man, Alba Iulia 12.05.2018

Sunt chelneriță, stau mereu în picioare. Politica localului unde lucrez e o bluză, fustă și tocuri. Lucrez în fiecare zi de la 16.00 la 3 dimineața. E multă presiune pe picioare și, ca urmare, am dezvoltat un mont. Toți pantofii îmi provocau durere insuportabilă, pur și simplu nu puteam să-i fac față. M-am grăbit să comand Valgus 2 în 1. Până când l-am încercat mi-a fost teamă că va trebui să renunț. Aveam nevoie de acei bani pentru a plăti școala. Așa că, dragi fete, aș locui pe stradă și ar trebui să uit de educație dacă nu ar fi fost aceste atele!

Cora Mesaroș, Timișoara 13.05.2018

Când eram tânără, obișnuiam să lucrez ca funcționar într-o companie mare, de renume. Și ca toate fetele de acolo, voiam să fiu cea mai elegantă. Și care e cea mai tare caracteristică cu care se poate lăuda o fată tânără?? Corect, picioarele lungi. Fustă scurtă, pantofi cu toc, machiaj colorat și ești regina anului. Desigur, acum văd cât de ridicol arătam. Săream în sus și în jos pe scări cu pantofii stiletto, iar acum nu pot purta altceva în afară de papuci. Am încercat diverse tratamente: am folosit șosete calde, pachete cu gheață și masaj. Nu au ajutat. Când am cumpărat Valgus 2 în 1, am crezut că nimic nu mă va ajuta vreodată. Surprinzător, acum mă simt mai bine decât cu zece ani în urmă.