Return to site

Persoonlijke schoonheidsspecialist over HOE IK THUIS MIJN BORSTEN MET DRIE MATEN VERGROOTTE

Hallo allemaal!
Meisjes, ik beloofde lang geleden om jullie te vertellen hoe ik erin geslaagd was om mijn borsten te vergroten van cup A naar cup C. Mijn borsten werden stevig, gelift en weelderig. Het is een half jaar geleden, en ze worden steeds aantrekkelijker! Nou, eerst iets anders.

Waarom wilde ik mijn borsten vergroten?

Zo lang als ik me herinner, ben ik altijd al in de verlegenheid gebracht door mijn uiterlijk. Mijn klasgenoten pronkten met het dragen van diepe decolletés en ik bleef mijn bijna 'maat-nul' borsten verbergen met brede T-shirts en wijde truien.

Wanneer andere meisjes een afspraakje hadden en rondhingen op schoolpartijtjes met jongens, verstopte ik me ver van de schijnwerpers. Mijn lijden als tiener had geen grenzen - al mijn klasgenoten lachten me uit omdat ik zo plat als een schoolbord was! Dus ik was vastbesloten en beloofde mezelf dat ik er alles aan zou doen om mijn borsten groot en mooi te maken!

Wat zijn de mogelijke gevolgen van borstvergroting?

Na zijn afstuderen van school ben ik begonnen met het sparen voor de droom van mijn leven - plastische chirurgie. Hoewel ik alles wist over die verschrikkingen die kunnen gebeuren bij een meisje als een chirurg een fout maakt, zelfs de geringste, veranderde ik nog steeds niet van gedachte. Leven zonder borsten was veel verschrikkelijker voor mij - mijn privé-leven was deprimerend, het was gewoon gecompliceerd.

In minder dan 5 jaar ben ik erin geslaagd om het noodzakelijke geld te sparen. Dat waren moeilijke jaren voor mij, want ik moest vele mooie dingen in het leven opgeven, maar kon ze gewoonweg niet veroorloven. Maar goed, ik heb het gedaan! Stel je mijn angst en teleurstelling voor toen na overleg en pre-chirurgisch onderzoek de artsen weigerden om een operatie te doen... Ik viel in de diepste wanhoop van mijn leven.

Hoe mijn psychiater mijn borsten met 3 maten vergrootte.

Geld dat ik gespaard had voor de operatie, werd uiteindelijk besteed aan de sessies met een psychiater. 'Als ik de droom van mijn leven niet kan laten uitkomen, dan is het minste wat ik kan doen om te proberen en mezelf te overtuigen dat het mogelijk is om zonder een normaal leven te leiden.' met deze gedachte ging ik naar de vrouw die binnenkort drastisch mijn leven zou veranderen.

Tuurlijk, ik verwachtte dat de psychiater me aan zou vallen met bevestigingen dat niets aan mij zou moet worden veranderd. Maar ze begreep me in één keer.

Die prachtige vrouw, die ondanks haar eigen financiële verlies, me bij de eerste sessie vertelde dat ze leed aan pesten, ook vanwege haar 'platte voorkant'. Totdat ze eindelijk Upsize ontdekte, de crème voor borstvergroting en stevigheid.

In eerste instantie dacht ik dat ze gewoon een grapje maakte met me en dat het allemaal niets anders was dan een flauwe grap. Maar ze gaf me een vijf jaar oude foto van haar, waar ik dezelfde vrouw in een badpak zag, die er meer als een tiener dan als een vrouw uitzag.

Dit is gewoon ongelooflijk, maar de dokter, zonder eventuele verzoeken van mijn kant, schreef een adres van een website voor me op waar ik dit wonder kon kopen en ze rekende me er niets voor! Het kostte me een paar dagen om bij mijn positieven te komen na alles wat er gebeurd was, maar al snel bestelde ik deze crème voor mezelf. Al met al, de kosten waren laag, vooral vergeleken met de kosten van een operatie.

Het pakketje werd snel bezorgt en vanaf die dag ben ik begonnen met het aanbrengen van de crème. Ik zou nooit geloven dat het mogelijk was, maar mijn borsten begonnen voor mijn ogen te groeien! Het leek wel alsof ik had te lijden onder al het kwaad, totdat ik eindelijk leerde dat zo'n wonderbaarlijke methode bestond!

En toen werd ik bang. Wat als ik deze crème de rest van mijn leven zou moeten gebruiken? Of als het een aantal vreselijke gevolgen veroorzaakt? Annie verzekerde mij dat het absoluut veilig voor de gezondheid is. Toen vond ik een wetenschappelijk artikel waarin alles tot in detail werd uitgelegd - waarom en als gevolg van wat voor soort processen je borsten groter worden.

Maar angst voor weer een 'platte voorkant' werd nog aangrijpender voor me. In twee maanden kocht ik al een C-cup beha en dus besloot ik om op dat punt te stoppen, ik heb de crème niet meer bestelt. Om eerlijk te zijn, ik verwachtte dat mijn borsten zouden krimpen in omvang, en was bang dat ik dit product opnieuw zou moeten kopen voor mijn hele leven. Maar het is al 7 maanden geleden en ik heb nog steeds een volledige C-cup. Dus ik kan deze methode met vertrouwen aanbevelen aan iedereen die in mijn schoenen stond.

Meiden! Haast je niet om een operatie te doen, er zijn andere manieren, veel betaalbaarder en effectiever. Ik hoop dat dit zal helpen om van jezelf te houden en een nieuwe start in je leven te maken.

Door het vergroten van mijn borsten, verwierf ik enorm veel fans, het vertrouwen in mezelf en een nieuwe baan.

Ik ben de nu gelukkigste vrouw, en ik wens jullie hetzelfde!

COMMENTAAR:

Sandra Scheepens

Ik gaf mijn kind voor meer dan een jaar borstvoeding, het is al twee maanden geleden dat ik ben gestopt, ik verloor wat gewicht en werd fit, maar mijn borsten... Vroeger was het nauwelijks B-cup, maar nu is het een goede C-cup! Ik gebruikte Upsize ) Toen ik ermee begon merkte ik binnen een week verbetering - mijn borsten waren ronder (het is heel zichtbaar bij kleine borsten) en voelde steviger. Voorts absorbeert de crème snel, laat geen sporen achter en heeft een aangename geur. Het resultaat is geweldig! Ik bereikte C-cup binnen anderhalve maand na applicatie! Een tube is genoeg! Je moet het zeker kopen!

14.06.2018

25

Noor van Velzen

Ik geloof niet echt in crèmes... maar ik ben het zat om over alles na te denken. Ik heb hoe dan ook geen geld voor een kwalitatief goede operatie, en denk niet eens na over lage kwaliteit operatie! Dus ik dacht, ik heb toch niets te verliezen, dus ik heb een bestelling geplaatst! Ik zal het proberen ) Bedankt

14.06.2018

38

Femke Voorn

Ik kocht Upsize na de geboorte en borstvoeding van mijn tweede kind. Wat kan ik zeggen: de crème werkt zeker, mijn man merkte het. Ik kocht het samen met mijn vrienden en hun beoordelingen zijn bijna hetzelfde als de mijne )) De tube ging een maand mee, dat was genoeg voor mij alhoewel ik het elke dag gebruikte. Het resultaat was te zien in 2-3 weken, mijn buste was voller... De fabrikant zegt dat de crème sap bevat van een kruid dat lokale vet ophoping verhoogt. Omdat borsten in feite een laag vet en klierweefsel zijn, is de vetlaag ongetwijfeld het belangrijkste ding hier!!! Wat anders, want nadat ik gestopt was met het gebruik waren er verder geen dramatische veranderingen, maar ik denk dat je er psychologisch verslaafd aan kunt worden )) het is een beetje eng, wat nou als je stopt en het krimpt alleen maar ))) dat is waarom ik na een tijdje een andere tube heb gekocht. Wat kan ik zeggen, als je je deze crème financieel kan veroorloven, aarzel dan niet!!! Ik ben trots om mijn resultaten te delen:

13.06.2018

32

Heleen Opstelten

Wow... het lijkt als na een operatie... Ik kan geen keuze maken! Ik ben zeer ongelukkig met de vorm van mijn borsten (erg kokervormig), dus ik heb verschrikkelijk complexen. Het is moeilijk om een mooie beha te kiezen. Ik bestelde je crème. Bedankt, meiden! Ik zal het snel proberen!

13.06.2018

7

Kate Middelkoop

Mijn vriendin had een mislukte operatie... nu ligt ze in het ziekenhuis... Daarom ben ik tegen plastische chirurgie. Ik heb zelf veel gebruik gemaakt van crèmes, maar helaas was het effect tijdelijk. Mijn borsten krompen na soms na het gebruik. Ik bestel Upsize de beoordelingen zijn goed.

13.06.2018

19

Monique Teeuwen

Ik schrijf over de beste borst vergrotende crème die ik ooit heb geprobeert. Er waren er genoeg: Evelin, Mama Comfort, Maxi Bust, Venus. De beste is ongetwijfeld Upsize. Details: alleen verkocht via het internet op deze website. Ik denk dat dat het enige minpuntje is. Nu over het effect ervan. Deze crème maakt borsten echt groter.
Maar tegelijkertijd veroorzaakt het geen zwelling, zoals Evelin doet, en het is niet een eenvoudig huidverzorgingsproduct voor borsten zoals Venus. Het vergroot borsten. Zonder speciale oefeningen of voeding, hoewel alleen deze dingen helpen om borsten groter 5-7 cm groter te laten groeien. Deze crème produceert een dergelijk effect binnen 1-2 weken! In eerste instantie kon ik mijn ogen niet geloven! Daarna was ik blij!

De crème ging 2 maanden mee, hier is mijn resultaat. Trouwens, borsten gaan niet hangen (soms gebeurt dat als je andere crèmes gebruikt) dat wil zeggen het effect van Upsize is langdurig. Dit kan me alleen maar gelukkig maken ) P.S. De massage techniek: breng de crème met cirkelende bewegingen in de richting van het centrum aan. Ik laat een beetje crème onder de borst zitten tot het volledig wordt geabsorbeerd, op deze manier is het liftend effect sterker.
Als je het koopt - je zult er geen spijt van krijgen, dat is zeker! (Of je kunt het iemand cadeau vragen).

13.06.2018

38

Sofie ter Mors

Evelyn is troep! Het kan niet worden aangebracht op de tepels, gewoon afzetterij, dat is het. Ik heb Upsize nog niet geprobeerd...

12.06.2018

16

Tara den Bleeker

Meiden, deze crème is een wonder!!!!! Ik had altijd kleine borsten, plus ik ben zelf klein, maar nu ben ik een seksbom ))) Ik gebruikte het 2 maanden en hier zijn mijn nieuwe mooie borsten )))) Ik ben zo gelukkig )) en mijn man ook, ik raad het aan )

12.06.2018

25

Maricela L.

Ik hoorde veel positieve recensies over deze crème, het is niet duur en van goede kwaliteit. Ik bestelde het een week geleden, besloten om het te proberen bij mezelf ) In feite, naar mijn mening moet cosmetica voor borsten altijd natuurlijk zijn... Upsize bewijst dit feit. De crème Upsize bevat uitsluitend natuurlijke componenten, ik begon het te gebruiken en ik kan nu al zie dat mijn borsten wordt gelift en ze worden stevig... Ik denk dat ik binnen anderhalve maand een stabiele C-cup kan bereiken )

11.06.2018

19

Joke Vennema

Geweldig! Ik zal deze crème voor mezelf bestellen! Ik ben deze complexen zat!

11.06.2018

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly