Return to site

CUM POȚI ARĂTA MAI TÂNĂRĂ CU 20 DE ANI

broken image

În anul 2017 asociația mondială a experților în înfrumusețare a efectuat un studiu, rezultatele căruia au fost surprinzătoare. Specialiștii au studiat aspectul și starea generală a pielii femeilor din 93 de țări diferite și au descoperit că pielea femeilor asiatice este considerabil mai sănătoasă decât a altor rase.

De exemplu, femeile din Asia îmbătrânesc cu 87% mai lent, decât locuitoarele din alte țări.

broken image
broken image

Care este secretul frumoaselor asiatice? De ce multe dintre ele arată cu 20 de ani mai tinere? Ne explică make-up artistul Marius Popa:

„Se poate vorbi mult despre acest subiect: de ce arată asiaticele atât de bine - clima, genetica, alimentația. Dar toate acestea sunt fleacuri, o picătură în mare.

Secretul principal al acestor femei este Snail Farm. Este un ser de întinerire pentru față pe bază de mucus de melci negri. Da, nu sună foarte frumos, dar acest remediu este de mulți ani în lista vânzărilor de top din Asia! Deja circulă legende despre el, credeți-mă.

În componența serului intră complexul SYN®-AKE. Efectul său este similar cu acțiunea injecțiilor cu botox - mușchii se relaxează, se reface relieful, dispar ridurile. Numai că, spre deosebire de botox, el este absolut sigur pentru organism și nu provoacă efecte secundare. Asiaticele au noroc - melcii Achatina locuiesc exact în această parte a planetei. Ar fi o prostie să nu beneficieze de acest lucru.”

Serul de întinerire Snail Farm se potrivește perfect pentru toate tipurile de piele și acționează la nivel celular.

broken image

Oamenii de știință au studiat timp îndelungat viața melcilor negri giganți Achatina.

Ei au reușit să afle că aceste moluște își folosesc propriul mucus pentru a sigila intrarea în cochilie și pentru a repara leziunile ei. Mucusul este capabil să repare fisurile și chiar găurile în cochiliile melcilor. Exact la fel acționează mucusul și pe piele: umple ridurile, netezește și reface pielea. Din acest motiv, serul care conține acest mucus este atât de popular și a făcut fericite milioane de femei.

Al doilea ingredient activ al remediului este complexul SYN®-AKE. El a fost creat pe bază de peptide similare veninului de șarpe. Pătrunzând în celule, el le trezește, activizând resursele ascunse. Celulele încep să lucreze cu forță triplă. Pielea devine mai tânără și mai proaspătă pe zi ce trece.

broken image

La 97% dintre femeile care au folosit Snail Farm în decurs de o lună:

  • aspectul tenului s-a îmbunătățit
  • conturul feței s-a corectat
  • pielea a devenit mai fermă și mai netedă
  • au dispărut toate ridurile fine
  • ridurile mari s-au netezit și au devenit mai puțin vizibile 
broken image

SNAIL FARM

A FOST RECUNOSCUT ÎN 2018 DREPT CEL MAI BUN PRODUS COSMETIC DIN ASIA.

Astăzi, cel mai bun remediu de pe piață ajunge în Europa.

Fiți prima care va încerca serul devenit deja legendar! Feriți-vă de produsele contrafăcute și comandați remediul doar de pe site-ul oficial. (link-ul de mai

broken image

Comentarii:

Oana08.06.2018Am urmărit recent o emisiune despre acești melci, s-a vorbit despre mucusul lor miraculos. Eu chiar nu știam că este folosit deja în produsele cosmetice. Chiar vreau să încerc.

Mihaela09.06.2018Prietena mea și-a făcut lifting facial. Ea și-a revenit atât de greu după anestezie, apoi a urmat recuperarea. Iar eu am folosit o lună Snail Farm și arăt mult mai bine. Asta e!

Dana10.06.2018Sincer, chiar nu pot să cred că serul poate transforma fața atât de tare. Și eu folosesc de mult timp o varietate de creme anti-îmbătrânire, desigur, nu cele mai scumpe, dar totuși... așa efect nu am avut niciodată. Poate, într-adevăr, merită să încerc...

Lana11.06.2018Asiaticele au fost întotdeauna renumite pentru frumusețea lor. M-am hotărât, cred că voi merge cu soțul în vacanță în Thailanda.

Otilia11.06.2018O prietena mi-a adus acest ser din Thailanda. Este pur și simplu o minune! Într-o lună au dispărut ridurile, pielea s-a netezit și a început să strălucească. Am sentimentul că am fost într-o mașină a timpului. Am căutat mult timp un magazin de unde aș putea să-l cumpăr. Mulțumesc pentru link, acum voi comanda.

Cristina12.06.2018Oare într-adevăr acest ser a început să fie vândut și în Europa? Eu l-am cumpărat când am fost în vacanță în Vietnam. După el, nu mai pot folosi nimic, am plâns pentru că nu puteam face rost de el atât de ușor.

Raluca12.06.2018În sfârșit au inventat un remediu natural de întinerire. Ne-au otrăvit destul cu chimicale. Voi comanda pentru mine și pentru prietena mea de ziua ei de naștere.

Corina13.06.2018Eu folosesc din tinerețe produse cosmetice scumpe de marcă. Dar am început să observ că acestea nu previn procesul de îmbătrânire. Au început să-mi apară riduri fine. Mă gândeam deja să fac injecții cu botox, dar, mai întâi, voi încerca totușiSnail Farm. Se scrie foarte multe despre el pe rețelele sociale.

Veronica14.06.2018Wow! Acționează ca botoxul. Chiar vreau să-l încerc. Mi-e frică de injecții, de mor.

Constantina15.06.2018De mult timp voiam să încerc Snail Farm, dar nu știam unde să-l găsesc. Mulțumesc frumos pentru link.

Nicoleta15.06.2018Am comandat serul pentru mama. Într-o lună, ea a întinerit cu cel puțin 10 ani. Pielea s-a netezit chiar și pe bărbie. Ridurile aproape că au dispărut. Îmi mulțumește acum în fiecare zi.

Otilia16.06.2018Ador toate produsele cosmetice de lux, pot să cumpăr tone! Dar după ce am văzut rezultatul la prietena mea, am aruncat tot ce aveam și am comandat acest ser. Credeți-mă, necesitatea oricăror alte remedii dispare pe loc. Ridurile se netezesc complet în numai o lună!!!