Return to site

ТАЙНАТА НА МОЕТО ИЗЛЕКУВАНЕ ОТ ПРОСТАТИТА

ТОЗИ ПРОСТИЧЪК МЕТОД Е ДОСТЪПЕН ЗА ВСЕКИ. ТОЙ ПОМАГА НА 93% ОТ ХОРАТА.

Здравейте приятели. Искам да споделя полезна информация с всеки, който не от слухове знае, какво е болка при уриниране, и нарушена ерекция.

Преди една година аз успях да се отърва от простатита. Аз го направих, без скъпи лекарства и сложно лечение. Без лекари, които, да ти отмъкнат парите. Сам, в къщи, за малко повече от месец, "унищожих" хроничният простатит, който ме измъчваше в продължение на години, а и значително ми подобри потентността. Сам се излекувах, а след минутка ще ви разкажа как вие също можете да се отървете от тази мъка. Вероятно, това е трудно да го повярвате? Разбира се, че е трудно. Просто аз имам една тайна, за която ще ви разкажа по нататък. Това на вас, със сигурност ще ви помогне!

ВИЕ СЪЩО ЩЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ ИЗБАВИТЕ ОТ ПРОСТАТИТА И ДА ЖИВЕЕТЕ ПЪЛНОЦЕНЕН ЖИВОТ

Простатитът се появи при мен преди 8 години. Тогава работех по строежите и си простудих простатата. Плюс това, имах и лошо лечение на интимно заболяване. Не много опасно, но все пак. В допълнение, по това време не бях в най-спокойния период от живота си, разделихме се с жена ми и като следствие, много нервничех. Като цяло, всичко това се отрази на имунитета ми, а аз се сдобих с простатит. Появиха се дърпащи болки в перинеума, учестено и често уриниране, и всичко останало. Направих си изследвания, минах през анализи, диагнозата се потвърди. От тогава започна моята трудна битка с болестта.

През годините опитах, може би, всичко, което можеше - и масажи, и антибиотици, и свещи, както и различни народни средства. Бях при няколко лекари, дори ходих до светилата на медицината, които се считат за най-добрите. Разбира се, получиха се някакви резултати от всичко това - острите симптоми на простатита понамаляха, но хроничния простатит, както си беше, така и си остана. Просто настиване и всичко, отново се появяваше.

ЗАЕДНО С ПРОСТАТИТА ДОЙДОХА И ПРОБЛЕМИТЕ В СЕМЕЙСТВОТО…

Но дори и към това започнах да свиквам, и почти се примирих с простатита. Но започнаха проблеми с потентността, които, както каза докторът, са в пряка зависимост от заболяването, а това се случва при 90% от мъжете, които страдат от простатит. В началото, потенцията стана вяла, а след това започна понякога да изчезва напълно. И това, вече започна да ме плаши основателно. Аз съм само на 47 години и да свърша със сексуалния си живот, на тази възраст, не бях готов.

С лошата потентност започнаха да възникват проблеми в семейството ми (вече с втората ми съпруга), започнахме често да се караме. Тя е по-млада от мен, няма деца (само от първия й брак) така, че наистина се страхувах, че тя ще ме остави и ще отиде при друг. Всичко вървеше натам. И най-вероятно, това щеше да се случи. Една жена не може да живее без секс и ако мъжа не я задоволява, или я задоволява слабо, то тя постепенно ще го разлюби, а след това ще отиде при друг. Това е законът на живота. За щастие, това не се случи!

НАЧИНЪТ, КОЙТО МИ ПОМОГНА ДА СЪХРАНЯ СЕМЕЙНИЯТ И СЕКСУАЛНИЯ МИ ЖИВОТ, А ДАЖЕ И НАПЪЛНО ДА ИЗЧЕЗНЕ ПРОСТАТИТА!

Аз успях не само да си подобря потентността, но също така и да се отърва от хроничния простатит напълно! Помогна ми препарата Prostect, който го купих, само защото вече не знаех още какво да направя. Но, той се оказа, че е и най-ефективен. Освен това, ефектът от него се осети, почти веднага.

Сутрешна ерекция нямах от 10 години, още преди проблемите с потентността. А тук се появи, едва няколко дни, след началото на приемането на препарата. А, не стига, че ерекцията ми стана страхотна, но и желанието ми за секс се увеличи неимоверно. Както през младостта, отдавна не бях усещал такова нещо, дори бях забравил какво е. Искаше ми се да се нахвърля на всички жени около мен добре, че наблизо е съпругата ми. С времето, от Prostect нещата ставаха само по-добри.

Потентността ми, всъщност стана, като на младеж, но на всичкото отгоре, започнаха да изчезват симптомите на простатита. След 2 пълни курса на ползване (около месец), си направих тестове и те показаха, че простатит няма. Това вече ми се беше случвало и преди, когато се лекувах с антибиотици, но след това простатитът винаги се връщаше, след няколко месеца. А сега минаха повече от 10 месеца, и него(простатитът) го няма. Никакъв признак, а през това време на няколко пъти силно се простудявах, по време на работа.

Толкова ми се хареса ефекта, че….

Ако трябва да бъда честен, още не мога да повярвам, че се отървах от простатита и импотентността. Въпреки, че това е написано и в сайта, че препаратът се прави по някаква нова технология, все ми е тая. В края на краищата, той наистина ми помогна по-добре, отколкото най-скъпите лекарства и антибиотици. И не само на мен.

Препоръчах този препарат на няколко от познатите ми, които също страдат от простатит (общувах с тях в един от форумите) и той и на тях им помогна. Те също се избавиха от хроничния простатит, както им изчезнаха и проблемите им с потентността. Затова, мога да кажа съвсем уверено, че не просто имах късмет, а че препарата действително има позитивен ефект. Като цяло, препоръчвам го на всички от силния пол, които имат проблеми с потентността и простатата.

Погледнете снимката ми:

Преди една година, за първи път опитах Prostect и оттогава, като че се подмладих с 10 години. Първият осезаем ефект усетих едва след седмица. Болките започнаха да изчезват, честото уриниране престана. Анализите показваха бавно, но сигурно възстановяване. Един месец по-късно, все едно имах криле!

Моля всичките си приятели и който само го е пробвал, и който вече се е оправил - пишете своите мнения.

Много ще ми е интересно да се види, на кой друг му е помогнал Prostect.

194 коментара

Павел Акимов

Направих поръчка. След седмица получих добавката, чрез куриер. Използвам го вече 3 дни. По-късно се напиша за резултатите. Благодаря ви, Владимир!

13.05.2018

5

Виктор

Благодарение на Владимир вчера си получих поръчката от куриер, всичко е нормално. Вече започвам промяната. После ще напиша за резултатите

13.05.2018

12

Валентин

Продуктът е страхотен!!! Изчезна главоболието, сънят се подобрява. Напълно съм доволен.

13.05.2018

16

Виктор

Брат ми живее в Беларус и казва, че там е много популярен този Prostect... Всички са във възторг от него.

13.05.2018

24

Иван

Впечатленията ми от курса са положителни. Простатитът изчезна. Дълго се възстановявах от този проблем.. Знаете ли, ако аз веднага бях открил тази добавка, аз може би щях да си купя вила на на морето. Жалко за парите, похарчени напразно, времето и здравето. Сега се възстановявам, болките при уриниране преминаха, потентността ми е почти, като на 20-годишен, Prostect помага. И упражненията 3 пъти седмично. Момчета, не си губете парите за тъпи лекарства и лекари шарлатани! Няма смисъл от тях. Опитайте Prostect. Обезателно!

14.05.2018

30

Люси

Здравейте, Владимир! Впечатляващо! Браво! Сега, също ще поръчам за мъжа ми.

14.05.2018

38

Владо

ПРОСТАТИТЪТ ИЗЧЕЗНА за 1курс! Това, направо е чудо! Сега, няма никаква болка! Неимоверно съм щастлив!

14.05.2018

43

Румен

Харесва ми начина, по който пишеш. И аз ще опитам, благодаря за съвета.

14.05.2018

48

Владислав

На мен наистина ми помага! Преди това имаше постоянна болка, когато пикаех, но сега, вече всичко си е ок! Препоръчвам го...

14.05.2018

47

Виктор

Благодаря ви!!! Поръчах го!! Обещаха ми да го доставят в рамките на няколко дни. Подарихте ми надежда!!!

14.05.2018

54

Мони

Баща ми има простатит. В момента го поръчах, дано наистина да помогне!

14.05.2018

68

Елена

Здравейте! Съпругът ми се избави от простатита, благодарение на тази добавка. Владимир, благодаря ти!

15.05.2018

63

Александър

Купих го, хареса ми много! Болките ги няма, ерекцията ми си е нормална!

15.05.2018

76

Сергей

Половината ни завод говори за Prostect. Сега, това е тема номер едно. От свое име ще кажа, че простатитът при мен изчезна за 3 седмици. Болката изчезна, настроението ми се подобри! Препоръчвам го, като нещо добро.

15.05.2018

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly