Return to site

Gosti in svilnati – v le 1 tednu sem rešila težavo izgube las!Izgubo las sem povsem odpravila v 2 mesecih

broken image
broken image
broken image

Za žensko je to resna težava

Moški se lahko npr. postrižejo zelo na kratko ali situacijo izkoristijo za poudarjanje svoje možatosti, a ta metoda ni primerna za ženske, saj s plešavostjo zagotovo ne pridobimo na ženstvenosti. Morda malo pretiravam, ampak lepi, dolgi in gosti lasje so tisto, kar žensko dela žensko.Če ženska izgubi žensko v sebi, je tako, kot bi izgubila samo sebe. Razumete, kaj hočem povedati? Nekaj dni celo nisem šla v službo, tako sem se sramovala svojega videza. Stara sem 29, ampak v tistem času sem se počutila kot najbolj nesamozavestna najstnica. In moj mož ... No, rekel mi je, da je vse v redu ter da me bo imel rad ne glede na moj videz, ampak čutila sem, kako se oddaljujeva. To je bil čas, ko sem se počutila dobesedno kot v peklu. Moja samozavest je splavala po vodi in počutila sem se, kot da je mojega življenja konec.

Preizkusila sem številne izdelke za rešitev težave z lasmi, praktično.

vse, kar mi je prišlo pod roke. Nisem imela časa, da bi razmišljala o vseh neštetih metodah, samo nadaljevala sem z eksperimentiranjem različnih izdelkov, da bi čim prej rešila težavo. Spodaj je grob seznam:

šamponi (**kupovala sem jih v nerazumnih količinah, različne blagovne znamke in cene, upoštevala sem navodila, a rezultatov, niti kratkotrajnih, ni bilo). NE DELUJE!

razpršila in losjoni (tudi te sem kupovala v neomejenih količinah ter jih uporabljala skupaj z drugimi izdelki, vendar niso rešili težave izgube las, so pa lasje postali bolj mehki). NE DELUJE!

zdravila (ko sem se posvetovala z dermatologom, mi je predpisal tablete in mi povedal, da imam zastrupljena jetra, zaradi česar prihaja do izpadanja las). Tako sem opravila celotno zdravljenje in končna testiranja. Rezultat: stanje jeter se je normaliziralo, vendar se je izpadanje las nadaljevalo. NE DELUJE!

posebne diete (tukaj ni kaj za dodati, »zdrava hrana« ne bo povzročila rasti las, verjemite). NE DELUJE!

ljudska zdravila (v lasišče sem si vtirala čebulne poparke, olje repinca in celo majonezo, a se je stanje le še poslabšalo). NE DELUJE!

Kot lahko vidite, nisem samo sedela križem rok, ampak sem se dejansko spopadala s težavo, čeprav – očitno – neuspešno. Povsem neuspešno in brez vsakršnega učinka. Nisem pa izgubila upanja, da mora obstajati nek izdelek, ki bi mi pomagal.

Rešitev je prišla kot strela z jasnega

broken image

Poklicala sem prijateljico, ki se mi je samo smejala in mi povedala, da ni nič čudnega, da nobena maska, draga ali poceni, ni delovala. Te maske namreč na laseh pustijo plast silikona, zaradi česar so lasje kratkotrajno svilnati in gladki.

Nega las in lasišča v salonu prav tako ne predstavlja dolgotrajne rešitve, ki jo obljubljajo, saj se v največ treh dneh učinek izniči.

Prijateljica mi je predlagala en izdelek – posebno medicinsko masko za lase, imenovano Princess Hair.Vsi v frizerskem salonu, kjer dela, masko že nekaj časa uporabljajo, ker je edini izdelek, ki dejansko vpliva na rast in obnovo las.

Povedala mi je še, da imajo učinkoviti izdelki, ki se prodajajo v trgovinah, podobno sestavo kot ta maska, le da ji po učinkovitosti niso kos. S to masko je uspeh zagotovljen, zato je tudi cena malo višja.

Frizerji to masko poznajo že nekaj časa, saj vsi izjemno dragi tertmaji za obnovo las temeljijo na tem izdelku. Tretmaje le drugače poimenujejo, da bi od strank izvlekli čim več denarja.

Po dveh tednih redne uporabe maske Princess Hair so se moji lasje obnovili

Resno. Na nekaterih mestih, zlasti na sredini lasišča in spredaj, bližje čelu, so bila opazna mesta plešavosti, ki so po uporabi maske hitro začela izginjati.

Od sreče sem skoraj vpila in jokala! Rezultat je bil res neverjeten! Ne vem, kaj je tako magičnega v tej maski, ampak RESNIČNO DELUJE!

Ne verjamete? Preverite sami (fotografije so bile posnete v razmiku 2 mesecev).

broken image

Razlika je očitna! Končno lahko neham česati lase čez plešava mesta.

Kako sem uporabljala masko? Strogo sem sledila navodilom: masko sem nanesla na lase in lasišče, jo vtrla in jo nato sprala. Uporaba je nadvse preprosta in UČINEK JE NEVERJETEN!

Kje sem naročila? Na tej spletni strani. Kolikor vem, dobavljajo le originalne izdelke, kar se da preveriti s kodami na pakiranju.

In to je to, celotna zgodba! Res sem presrečna, zato sem se odločila, da svojo izkušnjo delim z vami. Prepričana sem, da bo maska pomagala tudi vam.

In pomagala je tudi moji mami. Sva že dve! Spodaj je njen rezultat:

broken image

P.S. Vesela bom, če boste delili svoje zgodbe in izkušnje.

Komentarji

Karina S.

Sem že slišala za to masko. Pri meni se je plešavost pojavila precej zgodaj in maska mi je res pomagala, rezultati so bili odlični! Toplo priporočam!

17.07.2018

broken image

AnastasiYa

Če vam ne pomaga nič drugega, poskusite to masko. Jaz sem se odločila tudi presaditev las, za kar sem zapravila pravcato premoženje. Po eni strani odločitve ne obžalujem, po drugi strani pa mi je malce žal. Lahko bi prihranila veliko denarja, če bi za to masko izvedela prej!??!

18.07.2018

Julija

Ne vem, kaj naj si mislim. Videti je mamljivo, mislim, da bom naročila. Sicer znakov plešavosti pri meni še ni, a mi lasje res prekomerno izpadajo!

18.07.2018

Kristina

Se strinjam, maska je neverjetno učinkovita proti tanjšanju las! Za ta izdelek sem prvič slišala v tem članku. Moji lasje so bili zaradi trajne res uničeni in čeprav so mi trajno vsi odsvetovali, sem še kar vztrajala ... Lasje so bili pravo sračje gnezdo, kljub temu, da sem hodila v priznan kozmetični salon. Masko uporabljam en mesec in lasje so neverjetno sijoči! In daljši za 5 cm! Zdaj skoraj ni več razlike med poškodovanimi in novimi lasmi!

20.07.2018

broken image

Maja Sadnik

Masko sem naročila za hčerko, za katero me res skrbi. Sicer jaz nisem toliko opazila njenih težav z lasmi, ampak je že res obupana..

21.07.2018

Petra

Ja, ta maska je pomagala tudi meni! Deluje res hitro! Ni treba čakati pol leta ali več, da opaziš rezultate.

21.07.2018

broken image

Gregor

Če imate še kakšne dvome, poglejte moje rezultate. Kakšna vprašanja?)

23.07.2018

broken image

Fiona B.

Jaz sem imela isto težavo, z njo sem se neuspešno borila 7 let. Pomagala mi je le ta maska. Ne vem, kaj bi brez nje! Eno sem kupila tudi za mami, bila je čisto navdušena! ODLIČNO DARILO! Moj rezultat:

24.07.2018

broken image
broken image