Japanse cosmetica zijn niet alleen beroemd door zijn BB crèmes, maar ook voor gezichts anti-verouderingsproducten. De populariteit van lichaam, gezicht en haar producten gemaakt in Japan neemt met de dag toe. De sleutel tot succes van de Japanse cosmetica berust in de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen , oude tradities, organische ingrediënten, en het belangrijkste, hun effectiviteit!

Japan is de meest tijdloze natie. De vrouwen in dit land worden gemiddeld 85 jaar oud. Het is bijzonder moeilijk te bepalen aan het uiterlijk hoe oud een Japanse vrouw is. Het geheim zit verborgen in de cosmetica die door Japanse vrouwen gebruikt wordt.

Bekijk deze foto's:

Masako Mizutani, huisvrouw, werd geboren in 1968. Ze heeft 2 kinderen. Haar oudste dochter is bijna 20 jaar oud! Masako zelf is 46 jaar oud .

Toen ze deelnam aan een Japanse praatshow biechtte Masako op dat ze voor de laatste 10 jaar 1 keer per week een speciaal product gebruikte. GOJI VERJONGINGS CREAM die crèmes, liftingmiddelen en operaties vervangen. Volgens Masako was dit product lang niet beschikbaar, d.w.z. het was onmogelijk om tot apotheken of waar dan ook door te dringen. Maar omdat de man van Masako wetenschapper is die werkt in de farmacie en de cosmetische industrie, was hij het die haar de eerste voorbeelden gaf van dit miraculeuze schoonheidsproduct. Na de eerste keer aanbrengen, hield Masako zo veel van Goji cream dat ze het elke dag ging gebruiken en praktisch met de dag jonger werd! Het effect was ongelofelijk!

Volgens de wetenschappers zelf, was dit gezichtsproduct oorspronkelijk niet bedoeld om een product te worden voor massaal verbruik, maar Masako's ervaring toonde aan dat het het waard was om het af te ronden en op de markt te brengen.

Nu Goji cream is ook beschikbaar in Nederland! Dit schoonheidsproduct is geslaagd voor alle testen, wat de100% positieve resultaten aantoont van het gebruik van deze gezichtscrème.

Marieke van der Voort, Dr. - ervaren schoonheidsspecialist

Het feit dat Goji cream een positief resultaat geeft voor verjonging van gezicht en nek is wetenschappelijk bewezen. De meeste vrouwen boven de 25 beginnen rimpels te krijgen rond de ogen en lippen, als wel de niet zo mooie nasolabiaalplooien. Op deze leeftijd hebben injecties geen nut en kunnen schadelijk zijn voor de gezondheid, terwijl de crème wonderbaarlijk werkt om de esthetische problemen te elimineren.

Sonja Bergman, gecertificeerd dermatoloog, schoonheidsspecialiste (meer dan 12 jaar ervaring)

Recentelijk heeft ons onderzoeklaboratorium een ongebruikte studie uitgevoerd met betrekking tot 100 vrouwen van 35 plus. Allemaal hadden ze dezelfde problemen: diepe nasolabiaalplooien, voorhoofd rimpels, en lijnen rond de ogen en lippen alsmede doffe teint. Gedurende een week, ieder van hen werd gevraagd om Goji cream aan te brengen op het gezicht en nek. De resultaten waren verbluffend: Bij 100% van de vrouwen waren de rimpels gladder en de gelaatskleur was gezond en stralend. Bekijk deze foto's waar het visuele resultaat zichtbaar is van het positieve effect van het Japanse innovatieve product Goji cream .

Met vele jaren van persoonlijke ervaring kan ik zeggen dat het liftende effect van de crème indrukwekkend is. Voordat het verscheen kon je alleen met plastische chirurgie en super actieve injecties zulke resultaten halen! Maar Goji creammaakte dit mogelijk, met een effect die een jaar duurt. Japanse wetenschappers en doktoren hebben weer aangetoond dat zij de beste zijn! Wij bevelenverjongingscrème Goji aan, aan vrouwen boven de 35 als een essentiële wekelijkse huidverzorging.

Trudie Koomen schoonheidsspecialiste (meer dan 11 jaar ervaring)

Voor lange tijd was Japanse cosmetica in veel landen niet beschikbaar. Echter veranderen er nu dingen, worden nieuwe mogelijkheden mogelijk, namelijk in cosmetica. GOJI CREAM is een van deze innovatieve producten, ontworpen voor een snelle verjonging van het gezicht, nek en decolleté.

Zijn formule bestaat uit bijzondere en unieke componenten. Oordeel zelf: alleen natuurlijke ingrediënten, inclusief collageenhydrolysaat, wat de elasticiteit en water balans van de huid hersteld, en heeft een krachtig lift- en verjongingseffect. De crème is gemaakt alleen van natuurlijke componenten, irriteert niet, zelfs niet op de meest gevoelige huid! Het bevat een brede reeks vitaminen en mineralen, biotine, aminozuren, vitaminen C en E, vitamine B groep, ijzer en betaïne. Bovendien is dit schoonheidsproduct geschikt voor iedereen omdat het compleet organisch is en geen allergieën veroorzaakt.

Ik ben onder de indruk van deze verfijnde en in dezelfde tijd technologische aanpak van de huidproducten. Ik kan persoonlijk toevoegen dat deze crème een fijne geur heeft die elke vrouw aanstaat! Ik beveel Goji cream ten zeerste aan als een essentiële huidverzorger voor vrouwen van elke leeftijd.

Opmerkingen
 1. Belinda in 't Veld 02.05.2018

  Hallo! Ik ben 45 jaar oud. Natuurlijk heb ik rimpels. Ik wil deze crème die u aanbeveelt proberen, de omschrijving staat me erg aan, ik wil van mijn rimpels af en mijn natuurlijk gezond uitziende gezicht terug. dank

 2. Sabrina 02.05.2018

  Een vriendin gaf me exact dezelfde uit Japan, de resultaten zijn gewoonweg opwindend! Laat me pronken, dit ben ik na 1 week gebruik.

 1. Monica Tervoort 02.05.2018

  Mijn zus ging op zakenreis naar Japan, ze zei dat de 35 jarige vrouwen er uit zien als 16! Het is ongelofelijk! Zij gaf me exact hetzelfde masker als cadeau. Ik ben zeer tevreden met de resultaten! Ik weet de weg richting mijn schoonheidsspecialiste niet meer, en ben gestopt met gezicht scrubs!

 2. Tamara Bos 03.05.2018

  Heel goed spul zoals ik kan zien... Ik denk dat ik ga bestellen. Wat zo interessant is, is dat het voor alle soorten huidtypes geschikt is, dit is erg belangrijk voor mij. Ik ga het proberen, bedankt!

 3. Wilma Doornbos 04.05.2018

  Deze crème hielp me om van mijn puistjes af te komen! Voorheen hielp niets. Ik ben superblij! Het is iets wat je echt moet hebben

 1. Karin Moerman 04.05.2018

  Ik waardeer de informatie over dit masker zeer. Ik heb lang gezocht naar iets soortgelijks. Ik kijk uit naar het pakketje. Nogmaals bedankt!

 2. Sofie Versteegh 04.05.2018

  Ik kan nog steeds niet wennen aan mijn 'nieuwe' gezicht. Deze verjongingscrème werkt miraculeus, dat is alles wat ik kan zeggen. Ik gebruikte het 2 weken, ik vergat de wallen en cirkels onder de ogen en rimpels rond de lippen. Japanse cosmetica is de beste.

 1. Anne 05.05.2018

  Hallo! Ik wil het goede nieuws delen: Goji cream is bijna hier! Ik hoop dat het me eeuwige jeugd zal brengen en het de rimpels zal doen verdwijnen)))

 2. Martha Dorrestijn 05.05.2018

  Mijn man werkt voor de marine, dus ze gingen naar Zuid Korea en hij nam precies dezelfde crème voor me mee! Hij zei dat daar de vrouwen ze kopen met dozen tegelijk, kijk naar mijn resultaten. Mijn oogleden zijn zichtbaar steviger geworden!

 1. Corina van Beek 06.05.2018

  Hallo))) Ik denk dat het een mooi cadeau voor mijn moeder en oma zal zijn))) bedankt voor de tip!

 2. Viola 07.05.2018

  Meiden, ik besef me dat deze crème ook huid pigmentatie verwijderd! Super cool! Voordat ik het gebruikte probeerde ik Clinic en ander spul maar niets hielp. Nu is mijn huid schoon, vrij van bruine plekken en sproeten! Ik beveel het aan!

 1. Hella 08.05.2018

  Ik heb het gekocht en vind het geweldig! Ik heb het 2 weken gebruikt, het is inderdaad de crème van de jeugd!!! Resultaten hieronder

 2. Brenda Jansen 09.05.2018

  Ik ben de opmerkingen aan het lezen en jullie foto's aan het bekijken... Het is moeilijk te geloven dat dit niet het resultaat is van plastische chirurgie... Misschien hebben jullie gelijk. De schoonheidsindustrie is een constant proces, toch. Dus? Ik ga bestellen, te hard nadenken geeft me meer rimpels

 3. Isabel 09.05.2018

  І bestelde de crème om zelf te proberen ... Ik heb een bruiloft binnenkort en moet mezelf opmaken voor de ceremonie. Veel dank!

 4. Monique Verlinden 09.05.2018

  Het is algemeen bekend dat Koreaanse en Japanse vrouwen de mooiste zijn... ze houden voor lange tijd hun gezicht jong

 5. Carla 09.05.2018

  Ik bestelde het recentelijk voor mijn moeder, ze is ontroerd !!! De crème heeft ZEER STERKE LIFT EFFECTEN!

 6. Anouk 09.05.2018

  Ik hoorde ook over Goji . Mijn tante ziet er uit als een ster nadat ze het heeft gebruikt))). Nu gebruik ik het zelf en ik houd er van!

 7. Veronique P. 09.05.2018

  Mijn dochter gaf het aan me als verjaardagscadeau. Raad eens! Ik ben op zoek naar een partner)))) Niemand geeft me meer dan 40 (ik ben 60!)

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly