Kosmetik Malaysia terkenal bukan sahaja untuk krim BB nya, tetapi juga untuk produk muka anti-penuaan. Kepopularan produk badan, muka dan rambut yang dibuat di negara ini semakin meningkat saban hari. Kunci kejayaan kosmetik Malaysia adalah disebabkan oleh perkembangan saintifik terkini, tradisi purba, bahan-bahan organik, dan yang paling penting adalah keberkesanannya!

Malaysia adalah sebuah negara yang kekal abadi. Kaum wanita di negara ini hidup secara purata sehingga 85 tahun. Ia adalah amat sukar untuk menentukan usia seorang wanita Malaysia jika hanya melihat kepada penampilannya. Sebenarnya, rahsianya tersembunyi di sebalik produk kosmetik yang digunakan oleh wanita Malaysia ini.

Lihatlah gambar ini:

Aisyah Sabarudin, seorang suri rumah, dilahirkan pada tahun 1968. Beliau mempunyai 2 orang anak. Anak perempuan sulungnya berumur 20 tahun! Umur Aisyah sendirinya adalah.

Apabila menyertai sebuah rancangan temu bual, Aisyah sendiri mengaku bahawa sejak 10 tahun yang lalu dia telah menggunakan suatu produk khas sekali seminggu - GOJI CREAM, yang menggantikan krim, pengangkatan dan pembedahan. Menurut Aisyah, produk muka ini telah lama tiada, misalnya ia sangat sukar untuk mendapatkannya di farmasi atau di mana-mana sahaja. Oleh kerana suami Aisyah adalah seorang saintis yang bekerja dalam industri farmaseutikal dan kosmetik, beliaulah orang pertama yang memberikan Masako beberapa sampel produk kecantikan yang ajaib ini. Selepas menggunakannya pertama kali, Aisyah amat sukakan Goji cream tersebut sehingga dia mula menggunakannya setiap hari dan berasa wajahnya menjadi semakin muda hari demi hari! Kesannya amat menakjubkan!

Menurut pendapat para saintis sendiri, rawatan muka tersebut pada asalnya tidak bertujuan untuk menjadi produk penggunaan secara besar-besaran, tetapi pengalaman Aisyah telah membuktikan bahawa adalah berbaloi untuk mengusahakannya serta melancarkannya dalam pasaran.

Kini Goji cream juga boleh didapati di Malaysia! Produk kecantikan ini telah lulus semua ujian yang ditetapkan, yang menunjukkan hasil yang 100% positif daripada penggunaan krim muka ini.

Nur Qaisara Mohd, MD – ahli kosmetologi yang berpengalaman
Hakikat bahawa GOJI CREAM memberikan hasil yang positif untuk peremajaan muka dan leher telah terbukti secara saintifik. Kebanyakan wanita selepas berumur 25 tahun, mula mengalami kedutan di sekeliling mata dan bibir, dan juga kewujudan lipatan-lipatan yang tidak begitu cantik. Pada usia ini, suntikan adalah berisiko dan mungkin berbahaya kepada kesihatan, manakala krim ini dengan ajaibnya berfungsi untuk menghapuskan masalah estetik ini. Hanya dengan satu penggunaan, kulit anda akan menjadi lebih tegang dan bebas kedutan! Saya amat mengesyorkannya.
Siti Anisah Sallehudin, ahli dermatologi dan pakar kecantikan yang diiktiraf (lebih daripada 12 tahun pengalaman)

Baru-baru ini, makmal penyelidikan kami menjalankan satu kajian luar biasa yang melibatkan 100 orang wanita yang berusia melebihi 35 tahun. Kesemua mereka mempunyai masalah yang sama: lipatan pada hidung dan bibir yang mendalam, kedutan pada dahi, dan garis-garis di sekeliling mata dan bibir dan juga kulit kusam.

Dalam satu minggu, setiap seorang daripada mereka telah diminta untuk memakai Goji cream pada muka dan leher mereka. Hasil keputusannya amat mengejutkan:

100% daripada wanita tersebut mendapati kedutan mereka semakin berkurangan dan kulit menjadi sihat dan berseri! Lihatlah gambar-gambar berikut yang menunjukkan hasil yang boleh dilihat daripada kesan positif produk inovatif Malaysia iaitu Goji cream. Setelah mempunyai pengalaman peribadi selama bertahun-tahun, saya boleh mengatakan bahawa kesan mengangkat krim tersebut adalah cukup impresif. Sebelum kewujudannya, keputusan demikian amat mustahil untuk dicapai tanpa pembedahan plastik mahupun suntikan super aktif! Namun, Goji cream mampu menjadikannya satu kenyataan, dengan kesan yang boleh tahan sehingga setahun. Para saintis dan doktor Malaysia telah sekali lagi membuktikan bahawa mereka adalah yang terbaik! Kami amat mengesyorkannya. Goji cream yang meremajakan kepada wanita selepas melepasi usia 35 tahun sebagai penjagaan kulit yang penting setiap minggu.

Amelia Hamidah, ahli kosmetologi (mempunyai lebih 25 tahun pengalaman)

Untuk sekian lamanya, kosmetik Malaysia tidak boleh didapati di kebanyakan negara lain. Namun, masa kini kian berubah, dan ia membuka lebih banyak peluang baru, terutamanya dalam bidang kosmetologi. Goji cream adalah salah satu daripada produk-produk inovatif tersebut, direka untuk peremajaan pantas untuk muka, leher dan ‘décolleté’.

Formulanya adalah daripada bahan-bahan yang unik dan jarang didapati. Nilailah sendiri: hanya terdiri daripada bahan-bahan semula jadi, termasuklah kolagen terhidrolisis, yang dapat mengembalikan keanjalan kulit serta keseimbangan air, dan mempunyai kesan mengangkat dan peremajaan yang kuat. Krim ini dibuat hanya daripada komponen semula jadi, ia tidak merengsakan walaupun kulit yang paling sensitif! Ia turut mengandungi pelbagai vitamin dan mineral, biotin, asid amino, vitamin C dan E, vitamin kumpulan B, zat besi dan betaina. Selain itu, produk kecantikan ini sesuai untuk semua orang, kerana ia benar-benar organik dan tidak menyebabkan alahan.

Saya amat kagum dengan pendekatan yang halus serta teknologi yang digunakan dalam produk penjagaan kulit ini. Secara peribadi, saya boleh menyatakan bahawa krim ini mempunyai bau yang lembut dan akan menarik perhatian mana-mana wanita! Saya amat mengesyorkan Goji cream sebagai produk penjagaan kulit yang penting bagi wanita tanpa mengira usia.

Komen
 1. Jamilah Hassan 20.04.2018 - 15:05

  Hello! Saya berumur 45 tahun, dan memang semestinya saya mengalami masalah kulit berkedut. Saya ingin mencuba krim yang anda cadangkan, saya benar-benar suka dengan penerangan di sini, dan saya mahu menghilangkan kedutan untuk mengembalikan semula kulit muka semula jadi saya yang sihat. Terima kasih.

 2. Ana Hashim 21.04.2018 - 04:19

  Seorang rakan membelikan produk ini untuk saya, dan hasilnya betul-betul mengagumkan! Inilah rupa saya setelah menggunakannya selama seminggu.

 1. Afifah Mohd 21.04.2018 - 20:05

  Kakak saya pernah menggunakannya dan dia kelihatan muda daripada usia sebenarnya! Sangat menakjubkan! Dia juga memberikan produk yang sama kepada saya sebagai hadiah. Setelah menggunakannya, saya sangat berpuas hati dengan hasilnya! Saya sudah tidak perlu berjumpa dengan pakar kecantikan, dan juga berhenti daripada menggunakan produk-produk kecantikan muka yang lain!

 2. Emma Fauzi 22.04.2018 - 14:29

  Pada pendapat saya, ia suatu produk yang baik... Saya rasa saya perlu saya memesannya. Apa yang menariknya ialah ia sesuai untuk semua jenis kulit, dan saya mempunyai kulit yang amat sensitif; ini amat penting bagi saya. Saya akan cuba, terima kasih!

 3. Rosalia Zaid 23.04.2018 - 11:38

  Saya masih terkejut dengan perubahan wajah saya. Krim peremajaan ini benar-benar ajaib; hanya itulah yang boleh saya katakan. Saya menggunakannya selama 2 minggu, dan saya terus terlupa tentang gelambir serta lingkaran di bawah mata dan kedutan di sekitar bibir. Kosmetik Malaysia adalah yang terbaik.

 1. Fatimah Zahrah 24.04.2018 - 11:38

  Krim ini membantu saya untuk menghilangkan jerawat! Sebelum saya mencubanya, tiada apa yang benar-benar mujarab. Saya sangat gembira!

 2. Sarah Mohd 25.04.2018 - 14:36

  Saya benar-benar menghargai maklumat tentang topeng muka ini. Telah lama saya mencari sesuatu yang serupa. Saya tidak sabar-sabar menunggu ketibaan produk ini! Terima kasih sekali lagi!

 3. Ana Karim 26.04.2018 - 20:39

  Hi semua! Saya ingin berkongsi berita baik: Saya telah memesan Goji cream dan ianya dalam perjalanan! Saya berharap ia akan membuatkan saya kelihatan awet muda dan dapat membantu menyingkirkan kedutan)))

 4. Mariana Yusuf 28.04.2018 - 05:52

  Suami saya mengatakan rakan-rakan sekerjanya yang memakai Goji cream ini menunjukkan perbezaan yang sangat ketara! Dia pun membeli satu untuk saya. Sekarang, lihatlah hasilnya. Kelopak mata saya terasa lebih tegang!

 5. Mashitah Mansor 29.04.2018 - 18:24

  Hello))) Saya rasa ia akan menjadi hadiah yang bagus untuk ibu dan nenek saya))) Terima kasih!

 6. Balkis Anas 01.05.2018 - 10:19

  Kawan-kawan, saya sedar bahawa krim ini juga membuang pigmentasi kulit! Sangat hebat! Sebelum menggunakannya, saya pernah mencuba produk Clinic dan produk-produk lain tetapi tiada yang membantu. Sekarang, kulit saya bersih dan bebas daripada tompok hitam dan jeragat! Saya syorkan produk ini!

 1. Nurliza 03.05.2018 - 05:46

  Saya membelinya dan saya sukakannya! Saya menggunakannya selama 2 minggu, sememangnya ia merupakan krim awet muda!!! Hasilnya di bawah

 2. Salmah Hassan 05.05.2018 - 04:50

  Saya suka membaca komen dan melihat gambar-gambar di sini... Adalah sukar untuk mempercayai bahawa semua ini bukan hasil daripada pembedahan plastik... Tetapi, mungkin segala-galanya adalah betul. Maklumlah, bidang kecantikan sentiasa berevolusi. Jadi... mungkin saya patut membelinya, terlalu banyak berfikir akan menambah kedutan

 3. Rose Mikail 07.05.2018 - 07:39

  Saya memesan krim ini untuk mencubanya sendiri... Saya akan melangsungkan perkahwinan tidak lama lagi dan saya perlu merias diri saya untuk majlis tersebut. Terima kasih banyak-banyak!

 4. Arieya Bella 09.05.2018 - 14:18

  Sememangnya semua tahu yang wanita Malaysia amat cantik... mereka mempunyai wajah awet muda...

 5. Mimi Suria 12.05.2018 - 00:56

  Baru-baru ini saya telah memesannya untuk ibu saya, dia sangat teruja!!! Krim ini mempunyai KESAN MENGANGKAT WAJAH YANG SANGAT BERKUASA!

 6. Suzilawati Salleh 14.05.2018 - 15:38

  Saya juga pernah mendengar tentang Goji cream. Makcik saya kelihatan seperti selebriti selepas dia mula menggunakannya))). Sekarang, saya menggunakan sendiri dan saya amat sukakannya!

 7. Maria Mohd 14.05.2018 - 23:48

  Anak perempuan saya memberikannya kepada saya sebagai hadiah harijadi.. dan lihatlah saya sekarang! Saya kelihatan seperti berusia 40 tahun (tapi sebenarnya saya berumur 60 tahun!)

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly