Return to site
broken image

A japán kozmetikusok nem csupán a BB krémekről, hanem az arcfiatalító termékeikről is híresek. A japán test-, arc-, és hajápoló termékek népszerűsége napról napra egyre csak növekszik. A japán kozmetikusok sikerének kulcsa a legújabb tudományos fejlesztésekben, az ősi hagyományokban, az organikus összetevőkben, és ami a legfontosabb, a hatékonyságukban rejlik!

Japán az egyik legidőtlenebb ország. A japán nők átlagosan 85 évig élnek. Nehéz feladat eldönteni a kinézetük alapján, hogy a japán nők vajon hány évesek. A titkuk, az általuk használt kozmetikumokban rejlik.

broken image
broken image

Nézzétek meg ezeket a képeket:

Masako Mizutani, háztartásbeli, 1968-ban született. 2 gyermek édesanyja. A legidősebb lánya most lesz 20 éves! Masako 46 éves.

Egy japán beszélgetős műsorban Masako bevallotta, hogy az elmúlt 10 évben egy különleges terméket használt minden héten - A GOJI FIATALÍTÓ KRÉMET, amely helyettesít minden egyéb krémet, arcmegemelő módszert, illetve műtétet. Masako szerint, ez az arcápoló termék már régóta nem elérhető, lehetetlen volt beszerezni patikákból vagy máshonnan. A nő férje egy gyógyszerész és kozmetikai cégnek dolgozó tudós, Masako tőle kapott ízelítőt először a csodaszerből. Az első használatot követően annyira megtetszett neki a Goji Cream, hogy minden nap használni kezdte, és érezte, hogy napról napra egyre csak fiatalodik! A hatás lenyűgöző volt!

broken image

A tudósok szerint, a krémet eredetileg nem tömeggyártásra tervezték, de Masako tapasztalatai bebizonyították, hogy megéri befejezni és piacra dobni az elkészült terméket.

Ma a Goji Cream már Magyarországon is elérhető! A termék minden szükséges teszten sikeresen átesett, ezek során a krém 100%-ban pozitív eredményt biztosított.

broken image

Dr. Nagy Júlia - tapasztalt kozmetikus

A GOJI Cream arc- és nyakfiatalító hatása tudományosan bizonyított tény. A legtöbb, 25 év feletti nőnél ráncok kezdenek megjelenni a szemek és az ajkak körül, illetve gyakoriak a nem túl szép látványt nyújtó nevetőráncok is. Ebben a korban nincs értelme az injekcióknak, ezek károsak lehetnek az egészségre, míg a krém egyszerűen szünteti meg az esztétikai problémákat. Elég egyetlen használat, és a bőr ismét fiatal és ráncmentes lesz! Csak ajánlani tudom.

Lajkai Tánya, bejegyzett bőrgyógyász, kozmetikus (több, mint 12 évnyi tapasztalat)

Nemrégiben, a kutatólaborunk egy szokatlan kísérletet végzett el 100 35 év feletti nőn. Mindegyiküknek ugyanolyan problémáik voltak: mély nevetőráncok, homlokráncok, és mély vonalak a szemek és az ajak körül, illetve az arcszínük is sápadt volt. Az egy hetes kísérlet során, mindegyiküket megkértük, hogy Goji Creammel kenjék be az arcukat és a nyakukat. Az eredmény megdöbbentő volt: Minden résztvevő ráncai kisimultak, az arcszínük pedig egészséges és sugárzó lett! Nézzétek meg ezeket a fotókat az innovatív japán termék, a Goji Cream hatásáról.

broken image

Több évnyi személyes tapasztalat alapján kimondhatom, hogy a krém arcemelő hatása egyszerűen lenyűgöző. A termék felbukkanása előtt egy ilyen eredmény elérése plasztikai műtétek és szuper-aktív injekciók nélkül szinte lehetetlen volt! De a Goji Cream valóra váltotta ezt az álmot - a termék hatása több, mint egy évig tart. A japán tudósok és orvosok ismét bebizonyították, hogy ők a legjobbak! Erősen ajánljuk a fiatalító Goji Creamet a 35 feletti nők mindennapos bőrápolásához.

Hajdú Sára, kozmetikus (11 évnyi tapasztalat)

A japán kozmetikumok sokáig nem voltak elérhetőek sok országban. Mára azonban a dolgok megváltoztak, új horizontok nyíltak meg, különösen a szépségápolásban A GOJI CREAM ezen innovatív termékek egyike, amely abból a célból került létrehozásra, hogy gyorsan fiatalítsa meg az arcot, a nyakat, és a dekoltázst.

broken image

A termék formulája ritka, egyedi összetevőkből áll össze. Döntsétek el ti, magatok: kizárólag természetes alkotóelemekből áll, köztük hidrolizált kollagénből, amely helyreállítja a bőr feszességét és vízháztartását, illetve erőteljesen megemeli az arcot és fiatalít. A krém természetes elemeinek köszönhetően nem vált ki irritációt még a legérzékenyebb bőrön sem!

Számos vitamint, ásványi anyagot, aminosavat, biotint, C, B és E vitamincsoportokat, vasat, és betaint tartalmaz. Továbbá, a termék mindenki számára ideális, hiszen teljesen lenyűgözött ez a kifinomult, de ugyanakkor technika alapú megközelítés a bőrápolás terén. Személyesen mondhatom, hogy a krém kellemes illata minden nőnek tetszeni fog! Kifejezetten csak ajánlani tudom a Goji Cream-et a bőrápoláshoz, korosztálytól függetlenül mindenkinek.

A GOJI CREAM MEGRENDELÉSE Hozzászólások: (112 hozzászólás)

 Kovács Franciska

Helló! 45 éves vagyok, és persze vannak ráncaim. Ki szeretném próbálni a krémet, amit ajánlottatok, nagyon tetszett a leírása, én is meg akarok szabadulni a ráncaimtól, vissza szeretném nyerni az arcom természetesen egészséges kinézetét. Köszönöm!

 Viktória

Az egyik barátnőm ugyanezt a terméket vette meg Japánban, az eredmények elképesztők! Engedjétek meg, hogy gyorsan megmutassam, hogy nézek ki egy heti használatot követően.

 Majoros Angéla

A nővérem üzleti úton volt Japánban, azt mondta, hogy a 35 éves nők 16-nak néznek ki! Hihetetlen! Ugyanezt a krémet hozta nekem ajándékba. Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel! Már el is felejtettem merre lakik a kozmetikusom, és befejeztem a bőrradírozást is!

 Kiss Tamara

Nagyon jó cuccnak tűnik, úgy látom... Szerintem meg kellene rendelnem. Az a legérdekesebb, hogy minden bőrtípus által használható, mert az én bőröm nagyon-nagyon érzékeny, így ez fontos tulajdonság. Ki fogom próbálni, köszönöm!

broken image

 Szőllőssy Zsófia

Ez a krém segített megszabadulni a pattanásaimtól! Mielőtt kipróbáltam, semmi sem segített! Szuperboldog vagyok! Ez a termék mindenkinek kötelező!

 Rudas Katalin

Nagyon hálás vagyok a sok információért a krémről. Régóta kutatok már valami hasonló után. Alig várom, hogy megérkezzen a csomag! Még egyszer köszönöm!

 M. Xénia

Még mindig nem tudtam megszokni az "új" arcom. Ez a fiatalító krém igazi csodaszer, csak ennyit tudok mondani. 2 hétig használtam, és teljesen megfeledkezhettem a szemem alatti és körülötti táskákról és karikákról, és a ráncos ajkaimról. A japán kozmetikumok a legjobbak.

 Anna

Hali! Szeretném megosztani a jó hírt: A Goji Cream már úton van felém! Remélem, elhozza az örök fiatalságot és segít megszabadulni a ráncaimtól :)))

broken image

 Dénes Marianna

A férjem az amerikai haditengerészetnél dolgozik, Dél-Koreából hozta ugyanezt a krémet nekem! Azt mondta, ott a nők tucatjával veszik a boltokban. Nézzétek meg az eredményeim, a szemhéjaim láthatóan megfiatalodtak!

 Hadházi Klára

Helló :))) Szerintem ez remek ajándék lenne az anyukámnak és a nagymamámnak :))) Köszi a tippet!

 Violetta

Lányok, rájöttem, hogy ez a krém még a bőrpigmentációt is eltávolítja! Nagyon szuper! Mielőtt használtam, kipróbáltam rengeteg egyéb dolgot, de semmi sem segített. A bőröm végre teljesen tiszta, mentes a barna foltoktól és a szeplőktől! Nagyon ajánlom!

 Helga

Én is megvettem, és tetszett! 2 hétig használtam, ez tényleg a fiatalság krémje!!! Az eredményeket lentebb láthatjátok

 Kiss Petra

Ahogy olvasom a kommenteket és nézem a képeiteket... nehezemre esik elhinni, hogy ez nem mind a plasztikai műtétek eredménye... Lehet, hogy igazatok van. Végtére is, a szépségipar folyamatosan halad előre, nem igaz? Jobban teszem, ha mielőbb megrendelem, mert a túlzásba vitt gondolkozás csak még több ráncot szül

 Rózsa

Én is megrendeltema krémet, hogy magamon is kipróbáljam... Hamarosan esküvőm lesz, ezért rendbe kell szednem magam a ceremóniára. Nagyon köszönöm!

broken image

 Lakatos Brigitta

Hát, azt már régóta tudjuk, hogy a koreai és a japán nők a legszebbek... az arcuk nagyon sokáig fiatal marad

 Kitti

Nemrégiben rendeltem meg ezt a krémet az anyukámnak, nagyon boldog!!! A terméknek NAGYON HATÉKONY ARCEMELŐ HATÁSA VAN!

 Aletta

Én is hallottam már a Gojiról. A nagynéném igazi sztárnak nézett ki, miután használni kezdte :))). Már én is használom, és imádom!

 P. Gitta

A lányomtól kaptam a krémet szülinapi ajándéknak, és képzeljétek! Most párt keresek :))) Senki sem néz többnek 40-nél (60 éves vagyok!)