Return to site

Bagaimana saya turun daripada 85kg kepada 54kg dalam masa 2 bulan sahaja

Apa khabar semua! Semua orang perasan bahawa saya turun berat dengan banyak dan mula bertanyakan soalan kepada saya. Saya cuba setakat yang mampu untuk menulis jawapan kepada semua orang dan menyokong anda semua, tetapi gagal - dengan begitu banyak mesej untuk dibalas saya perlu berada dalam talian. Jadi, saya memutuskan untuk menulis ulasan ini untuk menjawab soalan: "Bagaimana anda Berjaya mengurangkan 31 kg?"(Ini tak bermakna anda tidak boleh menulis kepada saya atau bertanyakan sesuatu, tetapi lebih mudah begini).

Perubahan saya hanya mengambil masa DUA BULAN sahaja! HASIL YANG HEBAT, BUKAN?

Saya tidak pernah kurus tetapi saya menyedari saya terus menjadi berat dan lebih berat. Tiga lipatan lemak yang kurang menarik muncul pada perut saya, saya kelihatan seperti anjing bulldog dalam bikini, dan pinggul, kaki dan punggung saya menjadi besar dan lebih besar! I memutuskan untuk mendapatkan badan yang tegap dan sihat dengan apa cara sekalipun, oleh itu saya berhenti makan makanan berminyak dan yang digoreng serta berhenti makan lewat malam. Saya menjalani larian pagi dan sesi latihan petang di gim tetapi saya bukannya turun berat, malah bertambah berat dengan lebih banyak! Selepas sebulan, berat badan saya mencapai tahap yang teruk –HAMPIR 100KG! Saya terus mengamalkan diet yang lebih ketat, tidak mengambil daging, roti, kentang, dan manisan. Saya akhirnya hanya makan buahan dan sayuran dan hanya minum air putih. Saya mencuba beberapa teh dan pil penurun berat badan tapi tiada satu yang berhasil untuk saya. Selepas beberapa ketika, penurunan berat badan akan kembali kepada badan saya yang letih.

Tiada diet atau pil yang membantu, semuanya menipu! 
Bersenam terlalu sukar dan mengambil masa yang lama untuk mendapatkan hasil. Jadi apa yang saya perlu lakukan?

Selepas begitu banyak diet, pil dan masa di gim serta beribu duit dibayar kepada jurulatih peribadi, saya menyerah kalah sepenuhnya. Satu hari saya terjumpa artikel mengenai Goji Berries dan memutuskan untuk mencubanya. Walaupun saya mendengar ramai selebriti menurunkan berat badan dengan beri ini, saya ragu-ragu. Tetapi selepas mencuba semuanya dan terdesak Saya tiada pilihan! Malah, saya memeriksa ulasan dan semuanya kelihatan hebat!

Berjuta wanita di Malaysia dan Singapura menyingkirkan lebihan lemak mereka dengan bantuan Goji Berries. Mengikut kajian, 96.7% turun 12-17 kg dalam masa tiga minggu!

Oleh itu, ia kelihatan baik! Saya ke laman web mereka, memeriksa semuanya dan memesan beri tersebut. Ia tiba dalam masa beberapa minggu. Saya membaca arahannya dan mula minum 2 atau 3 cawan setiap hari, bersama sarapan dan makan tengah hari.

Hasil

Selepas hanya dua minggu, hasil saya dapat begitu mengagumkan – saya turun 6 kg! Bengkak hilang dan kulit saya menjadi lebih baik! Pinggul dan perut menjadi lebih kecil – dan mood saya menjadi lebih baik! Saya mula percaya saya boleh menjadi cantik semula tanpa diet atau bersenam! Oleh itu, saya terus makan semua yang saya mahu!Saya sudah bosan dan letih dengan berlapar dan bersenam...

Pada akhir minggu ketiga, saya turun lagi 12 kg! Saya menjadi lebih cergas dan memberi inspirasi kepada saya untuk mendaki tangga daripada menggunakan lif setiap kali. Sesuatu yang seolah-olah menjadi senaman yang sukar menjadi keseronokan yang mudah bagi saya! Saya tidak percaya ia berlaku hanya kerana saya mengikuti arahan mudah pada pek berries! Jika saya boleh melakukannya - semua orang boleh! Baru dua bulan berlalu dan saya turun 31kg!

Saya menyimpan berat matlamat saya dalam masa 60 hari. Lemak perut saya telah hilang, saya turun 31 kg dan mendapat badan yang saya tidak impikan!

Sementara itu, Goji Berries telah diuji oleh Akademi Sains Kebangsaan pada 2014. Keputusan akan menjadi sesuatu yang menggemparkan tetapi ia tidak pernah didedahkan kepada umum. Saya rasa ini kerana mereka akan membuat syarikat-syarikat farmaseutikal, kelab kecergasan, pakar pemakanan dan klinik-klinik yang mahal bankrap! Tidak hairanlah: Goji Berries begitu murah!

Sekarang saya sentiasa mengesyorkan Goji Berries kepada rakan saya dan di kolej. Penting: buat pesanan dari laman web produk yang rasmi jika tidak anda mungkin akan terima produk tiruan. Saya gembira dengan hasil yang saya dapat dan saya percaya anda juga akan gembira! Lupakan stereotaip: anda tidak perlukan sebarang diet dan senaman mempunyai badan yang menarik!

P.S. Semua orang yang menurunkan berat badan dengan hanya meminum goji berries, sila, tanpa rasa malu berkongsi hasil anda di sini! Anda akan membantu untuk memujuk orang lain bahawa ia benar-benar membantu! Jumpa lagi!

Hai semua! Saya ada berita gembira! Wakil syarikat Goji Berries menghubungi saya untuk menawarkan diskaun 50% kepada 100 pelawat yang pertama di blog saya yang membuat pesanan di sini!

Komen:
 1. Catherine Eng 

  Jessica, terima kasih kerana memberi inspirasi kepada saya untuk akhirnya menurunkan berat yang begitu teruk! Tiga minggu berlalu dan saya telah hilang 18 kg. Berat badan saya kini 52 kg, dan seperti yang anda katakana, tiada lagi turun naik.

 1. Vanessa Lee 

  Saya telah lama mengimpikan badan yang langsing, terbaca tentang Goji Berries di laman ini tiga bulan yang lalu. Saya teragak-agak untuk memesan tetapi dipujuk oleh ibu saya. Ia bukan satu harga yang tinggi untuk menjadikan impian menjadi kenyataan! Sekarang kami mengurangkan berat badan bersama-sama. Walau bagaimanapun, dia lebih berjaya daripada saya = (

 2. Michelle Tee 

  Sangat gembira saya menemui blog ini. Saya pasti akan mencuba Goji Berries! Terima kasih

 3. Belinda Ooi 

  Saya mengikuti nasihat anda dan mencuba Goji Berries dan sebenarnya... anda sebenarnya menyelamatkan keluarga dan perkahwinan saya =) Jessica, anda adalah gadis yang menakjubkan! Suami saya telah banyak berubah dengan layanannya terhadap saya baru-baru ini, saya mendapat semula keyakinan diri... Sekarang saya berasa HEBAT! =)

 1. Naslinda Faud 

  Hey anda semua, saya akan menyertai pasukan langsing tidak lama lagi!! Saya baru sahaja menerima Goji Berries saya! Terima kasih kerana berkongsi hasil anda dan ia mendorong saya untuk memulakan pengambilan. Mudah-mudahan saya akhirnya akan menyingkirkan semua lemak. Saya akan menulis di sini mengenai perkembangan saya juga xoxo

  • Jessica Melinda 

   Helo, Naslinda! Saya amat gembira untuk anda! Yang paling penting adalah keharmonian di dalam tetapi ia mustahil tanpa keharmonian dengan badan anda sendiri. Saya tidak sabar untuk melihat hasil pertama anda. Dan ingat, lebih baik mendapat hasil kecil daripada tidak ada hasil langsung! Semoga berjaya!

 2. Carol 

  Jessica! Saya sangat gembira saya jumpa laman web anda dan mendapatkan sokongan di sini. Saya telah mencuba pelbagai kaedah untuk mengurangkan berat badan tetapi malangnya hasil saya tidak menepati jangkaan. Tinggi saya 52 inci dan berat badan saya ialah 97 kg - ia memalukan!!! Saya perlu turun sekurang-kurangnya 36 kg dan Goji Berries seolah-olah menjadi penyelesaian harapan saya yang terakhir...

  • Jessica Melinda 

   Helo, Carol! Saya bukan satu-satunya yang mahu langsing dengan meminum Goji Berries! Kawan-kawan saya juga mencubanya dan IA BERJAYA, jadi saya memberi jaminan 100% anda tidak akan kecewa lagi. Kami semua gembira dengan keputusan kami dan yang mahukan anda turut sama!

   Tuan-tuan, saya ingin bertanya kepada anda sekali lagi, sila, luangkan beberapa minit untuk berkongsi hasil anda kerana perkongsian itu bermakna! Ia mungkin mesej anda yang memujuk orang lain untuk akhirnya menjadi kurus cantik dan betul-betul gembira!

 3. Maslinda 

  Saya menerimanya semalam dan saya memulakan hidup baru hari ini! Tak sabar melihat hasil awal)

 4. Lisa Cheok 

  Jessica! Terima kasih banyak-banyak! Saya turun berat badan dengan cepat tetapi yang lebih penting, ia tidak akan kembali kepada asal! Inilah keajaiban! Saya mencadangkan berries ini untuk anak-anak perempuan saya kerana saya tidak dapat melihat mereka menahan lapar lagi.

Mary Ajita 

Saya mempunyai janji temu esok dan kami akan keluar makan di satu tempat mewah. Beberapa minggu yang lalu, fikiran untuk pergi ke sana dan makan makanan tanpa mengetahui berapa banyak kalori yang terkandung mungkin menjadi mimpi ngeri. Sekarang saya tidak peduli! Saya tahu saya boleh makan apa sahaja yang saya mahu dan saya tidak akan menambah berat lagi. Saya turun 27.5 kg dengan bantuan Goji Berries hanya dalam masa sebulan! Terima kasih, Jessica Melinda!

Jessline 31.05.2018
Wow Jessica Melinda, adakah anda serius merancangnya dalam sebulan? Mungkin saya perlu mendapatkan sedikit Goji Berries juga... saya naik tiga kg lagi, sangat teruk...


Alice 31.05.2018
Saya turun 18 kg dalam 6 minggu!!! Sukar Dipercayai! Terima kasih Jessica Melinda!!!!


Jessline 01.06.2018
Hasil anda sangat mengagumkan! Sekarang saya tidak lagi meragui Goji Berries!!!


Cassandra 01.06.2018
Saya kongsikan hasil saya seperti yang dijanjikan. Sistem ini sangat bagus. Saya Berjaya turun hampir 10 kg selepas 6 minggu. WOW!

 1. Sarah Chia 

  Lupakan semua keraguan, produk ini memang berkesan! Kawan saya juga turun berat dengan Goji Berires - kira-kira 18 kg dalam 2 bulan jika saya tak silap. Hebat, bukan?

 2. Allison Tan 

  Terima kasih kerana ulasan anda, wanita! Anda mendorong saya untuk memesan Goji Berries dan berusaha untuk memperbaiki diri saya! Saya sudah hilang 5 kg, hanya 6 lagi daripada berat impian saya!

 3. Haslindah Ahmad 

  Tiga sepupu saya berubah sepenuhnya selepas minum Goji Berries selama beberapa bulan. Mereka berubah daripada gadis berbadan gempal kepada wanita cantik!

 4. Grace 

  Jadi, inilah hasil saya: Saya turun 12.5 kg tanpa pergi ke gim! Semua orang terpesona dengannya =))

  • Jessica Melinda 

   Helo, Grace! I sangat gembira untuk anda! Tapi setakat saya ingat awak mahu turun berat sedikit saja. Permulaan yang bagus! Teruskan! Selamat maju jaya!

 1. Anna 

  Helo, Jessica! Saya terbaca catatan anda dan memutuskan untuk pesan Goji Berries. Saya akan bertemu rakan sekolah tinggi saya tidak lama lagi, lama tak jumpa dan ia akan menjadi sesuatu yang memalukan untuk bertemu dengan berat 115 (!!!!) kg berat badan dan memakai saiz XXL!!! Saya pernah menjadi begitu kurus pada usia 17... Sekarang berat saya 68 kg dan membeli sebuah pakaian bersaiz M untuk malam itu. Saya masih perlu meningkat dengan lebih baik tetapi saya benar-benar berterima kasih kepada anda kerana memberi saya motivasi untuk bermula! Terima kasih!

 2. Hidayah 

  Pencapaian anda sangat menakjubkan... tetapi betul ke saya tidak perlu mengikuti mana-mana diet? Saya bosan dengan diet karbohidrat rendah atau smith seperti itu... tidak lagi kelaparan!

  • Jessica Melinda 

   Hidayah, anda betul. Goji Berries tidak memerlukan anda untuk mengikuti sebarang pelan diet langsung. Kita semua tahu sebaik saja anda berhenti diet, berat anda kembali kepada asal – tidak akan berlaku jika anda mengambil Goji Berries. Jadi jangan bimbang, hanya cuba dan anda akan lihat hasilnya!

 3. Maria 

  Saya tak boleh tahan untuk kongsikan ini!!! Saya turun 20 kg selepas dua bulan!!!!! beri ini sememangnya hebat! Saya dan suami sedang menjalani bulan madu kedua)))

Victoria Kim 

Saya mula mengambil Goji Berries 2 bulan yang lalu dan saya telah turun 13 kg! Memalukan untuk mengatakan saya dulu 68 kg dan terlalu malu untuk ke pantai semasa bercuti…

 1. Emily 

  Saya benar-benar perlu turun 14 kg dengan segera... terjumpai laman web ini dan terpesona dengan semua komen semua wanita dan hasil mereka... saya pasti akan memberikan Goji Berries peluang dan lihat apa yang berlaku) doakan nasib saya baik!

 2. Atika 

  Kakak saya membeli saya beberapa pek Goji Berries dari China tahun lepas. Mulanya saya fikir ia adalah tidak masuk akal - seperti bagaimana anda boleh menurunkan berat badan tanpa diet dan bersenam - tetapi dia memujuk saya untuk mencuba... Saya tidak pernah terfikir ia adalah mungkin... Saya mula minum Goji Berries pada bulan Februari dan bulan Mei saya TERPAKSA TUKAR PAKAIAN SAYA SEPENUHNYA! Segala-galanya terlalu besar bagi saya!!!! Saya turun daripada 82 kepada 56 kg dalam masa kurang daripada dua bulan!!!!!! 2 tahun berlalu tetapi berat tidak berubah! Saya seorang gadis yang gembira sekarang. Untuk membuat kesimpulan, cuba Goji Berries untuk beberapa minggu... dan anda akan melihat hasilnya...

  • Jessica Melinda 

   Wow, Atika, hasil yang mengagumkan! Rakan-rakan semua, saya ingin memohon maaf kerana tidak dapat menulis jawapan kepada anda semua, tetapi saya membaca e-mel saya dan saya ingin mengatakan bahawa saya gembira dan bangga untuk anda dan pencapaian anda semua!

 1. Amelina 

  Memang melucukan tak lama dahulu saya pernah mempunyai berat 69 kg... Sekarang berat badan saya ialah 54 kg dan apa sahaja yang saya lakukan atau makan ia tidak berubah! Saya bangga untuk berkongsi gambar perkembangan saya dengan anda:

Doreen Eg 

Jessica dan semua orang yang menulis ulasan di sini! Saya kehilangan kata-kata untuk menyatakan kesyukuran dan kebahagiaan saya... Saya berumur 33 tahun dan beberapa tahun yang lalu saya merana kerana berat badan saya. Walaupun senaman yang paling mudah adalah satu cabaran sebenar bagi saya, saya ada sakit belakang yang teruk, cepat lemah dan letih... Saya membaca catatan anda dan memutuskan untuk mencuba Goji Berries - dan hasilnya ternyata jauh melangkaui jangkaan saya! Sekarang berat badan saya ialah 53 kg - tetapi pernah 70 kg! Saya kehilangan 17 kg dalam tiga bulan! Saya berasa hebat, saya rasa dan kelihatan 10 tahun lebih muda! Saya tiada lagi kesukaran bernafas dan belakang saya tidak sakit lagi!

Anna Tadjuddin 

Saya minum teh Cina untuk turun berat dan ia benar-benar membantu saya turun 2 kg, tapi saya naik semula berat dalam 2 minggu(( Sila beritahu saya, adakah ia sama dengan Goji Berries?

 • Jessica Melinda 

  Helo, Anna. Jangan bimbang, ia takkan berlaku. Lihat gambar semua wanita cantik dan saya – kami turun berat dengan cepat dan tidak menambah sebarang kg semenjak itu! Anda perlu minum Goji Berries walaupun selama seminggu dan anda akan melihat kesan terus!

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly