Return to site

Hoe ik 40% van mijn lichaamsgewicht kwijt raakte: het verhaal van een man die 56 kg is afgevallen

Dit is het verhaal van Joris Wittebrood — een man die op zijn 40e 137 kg woog en niet ver af was van het ontwikkelen van chronische gezondheidsproblemen.

Joris realiseerde zich dat hij niet door het leven wilde als een dikke man met diabetes. Hij koos voor een andere manier.

Ik wist dat ik meer drastische maatregelen moest nemen. Ik moest een normaal gewicht zien te krijgen. Ik voelde me ellendig. Ik kon nauwelijks de knoop van een XXXL broek om mijn 112-118 cm middel dicht krijgen. Zelfs deze maat werd al snel te klein. Ik moest regelmatig de knoopsluitingen vernieuwen omdat de spanning te groot was.

Het was heel moeilijk om een shirt in de juiste maat te vinden. XXXL T-shirts deden hun intrede: overhemden spanden zeer strak om mijn lichaam als ik ging zitten. Ik sliep slecht. Als ik op de bank of in bed lag, voelde ik me net een gestrande walvis.

Er waren verschillende redenen te noemen waarom ik zo was geworden, allen afkomstig uit mijn kindertijd.

Ik heb mijn hele leven nooit een kilometer vanaf het begin tot het einde kunnen lopen zonder pauzes, of in een rustig tempo kunnen wandelen.

In 2015 woog ik 137 kg en was ik heel dicht bij het ontwikkelen van diabetes.

Toen besloot ik dat ik mijn leven moest veranderen. Ik maakte me veel zorgen over mijn vrouw. Ik wilde niet dat zij weduwe zou worden.

Ik begon met een dieet, zoals gewoonlijk.

Alle diëten werken via hetzelfde principe: als u minder calorieën binnenkrijgt dan u verbrandt, zult u minder gaan wegen.

Maar om de een of andere reden zit u daarna weer op hetzelfde gewicht of meer.

Na een paar maanden op dieet te zijn geweest, realiseerde ik me dat minder calorieën gebruiken niet genoeg was. Ik had nog iets anders nodig. Iets dat meer actief en effectief was.

Dus ik ging naar de sportschool. Maar ook daar had ik niet het gewenste resultaat. Het was een gigantische marteling, zowel lichamelijk als geestelijk. Al die taboes voor de dingen die ik graag at en dronk - en ik had zelfs niet het kleinste resultaat – waren allemaal redenen voor mijn depressie.

Ik begon te drinken en al het gewicht dat ik door hard werken was kwijtgeraakt, was terug en zelfs nog 8 kg meer.

Het was overduidelijk dat dit zo niet langer kon en toen mijn vrouw me verliet, realiseerde ik me dat ik voor mezelf moest vechten.

Ik begon mijn nieuwe leven met een afspraak bij een psychotherapeut. Ik weet nog steeds hoe ellendig ik me voelde: een sterke vent van 150 kg, in tranen en opgeblazen. Hij droogt zijn ogen met een zakdoek, klagend over hoe arm en ellendig hij zich voelt.

Natuurlijk werden al mijn problemen opgelost. Het was zelfs zonder de diagnose van een arts duidelijk dat ik psychisch leed door het overgewicht, maar ik wilde een oplossing voor mijn problemen.

De geweldige Dr. Jaap Bakker gaf het aan mij. Nee, het was geen cursus psychotherapie. De oplossing voor al mijn problemen was een klein doosje met Eco Slim druppels.

Toen ik dit kadootje aannam, kon ik het me niet eens voorstellen dat het allemaal zo simpel kon zijn.

Natuurlijk onderwierp ik Jaap onmiddellijk aan een kruisverhoor over dit product. In het kort: Eco Slim - is een nieuw product op het gebied van gewichtscontrole en afvallen of, om het duidelijker te zeggen, voor een snelle vetverbranding. U moet het strikt volgens de instructies gebruiken. Maar tegelijkertijd hoeft u niet op dieet. (U vindt meer informatie op de officiële website van de fabrikant).

Ik ging op zoek naar meer informatie over dit product en vond een wetenschappelijk artikel waarin het tot in detail werd uitgelegd. Ik twijfelde niet meer.

Ik had nooit gedacht dat het proces om af te vallen, zo makkelijk en lekker kon zijn!

De samenstelling van de druppels van Eco Slim is uniek! Het bevat L-carnitine, caffeïne, chitosan, guarana-extract, extract van de Indiase netel en de fucusalg, barnsteenzuur en B-vitamines (B2, B5, B6, B8, B12), en een krachtige en natuurlijke antioxidant en vetverbrander. Omdat het de stofwisseling en het reinigingsproces versnelt, valt u zeer intensief af. Dat was in feite alles wat ik nodig had.

U kunt Eco Slim alleen online kopen. Het product is nog niet in de winkel verkrijgbaar.

Nou, ik ging dus naar de site en bestelde een verpakking (naast de verpakking die mijn arts me had gegeven) Eco Slim Het is erg handig dat er geen aanbetaling nodig is, dat maakt het leven een stuk makkelijker.

Maar ik wil er wel bij zeggen dat ik de tweede verpakking niet heb geopend. De eerste was genoeg.

Ik zal u niet voorliegen, ik bleef eenmaal per week naar de sportschool gaan – voor mijn eigen gezondheid (ik wilde geen symptomen van diabetes ontwikkelen, want met Eco Slim kon ik alles eten wat ik wilde).

Na slechts 2 weken was ik geschokt door het resultaat - 8,3 kg minder! Ik kon niet geloven wat er met mijn lichaam gebeurde. Ik was kilo's aan het afvallen , mijn lichaam was slanker aan het worden enmijn figuur was voor mijn ogen aan het veranderen! Mijn kortademigheid is verdwenen. Ik werd populair bij de vrouwen. Ik zal u in het geheim vertellen dat uw mannelijkheid ook vele malen toeneemt!En tegelijkertijd hoefde ik mezelf niets te ontzeggen!!!

Maar als u lui bent, kunt u niet op deze manier afvallen!

Eén verpakking was voor mij genoeg voor 3 maanden!

Ik heb veel geld uitgegeven aan kleding. Mijn kledingmaat veranderde elke 2 weken. Ik ben begonnen met XXXL shirts. Nu draag ik maat M .

12 april 2016 Ik weeg 80 kg - 56 kg minder dan voor mijn depressie. Al met al, dankzij Eco Slim Ik ben 64 kg kwijtgeraakt .

Indrukwekkend, nietwaar?

Deze ervaring met afvallen, leerde me dat ik alles kan bereiken wat ik wil. Ik voel me alsof ik op de top van de wereld sta. Ik heb me nog nooit zo goed en gelukkig gevoeld! Het enige doel in mijn leven was om mijn lichamelijke gezondheid te verbeteren. Nou, dat is gelukt.

Wat overblijft, is om te beslissen welke van mijn problemen de volgende in de lijst zal zijn.

Tegen degenen die dit lezen, wil ik zeggen dat u het afvallen niet langer mag uitstellen omdat u ongemerkt in een jaar tijd nog eens 10 kg aankomt en dan kan het wel eens te laat zijn om er iets aan te doen. Plus, afvallen met Eco Slim is zo makkelijk dat u ongemerkt begint te "verdwijnen".

U kunt de originele Eco Slim alleen bestellen op de website van de OFFICIËLE leverancier. Hier is de link naar de website.

LabelsAfvallen Gezondheid

Karel

02.05.2018

Joris is COOL! Jouw verhaal is een hele goede motivatie! Overigens, ik bestelde ook via deze website.

John

02.05.2018

Jij bent echt een geweldige vent! Je bent wereldwijd een goed voorbeeld van hoop voor veel kinderen. Misschien bestel ikEco Slim ook

Maartje

03.05.2018

Ja, deze druppels hebben mij ook geholpen! Ik heb ook iets om trots op te zijn!

Louise

04.05.2018

Goed gedaan! Ik ga Eco Slim ook bestellen! Als u de wereld wilt veranderen - begin dan bij uzelf! Dus ik ga beginnen))

Nick

05.05.2018

Joris, je bent super! Ik dronk ook Eco Slim en ben ook afgevallen maar niet zo veel.

Diederik

05.05.2018

Ik dronk Eco Slim ongeveer 2 maanden lang. Mijn resultaat is -35 kg!!!

Maria15

06.05.2018

Geweldig product!

Peter

06.05.2018

Ha! Kunt u zich voorstellen in wat voor bui zijn ex was! Ik denk dat ze dacht dat hij niet zo veel kon afvallen!)))

Leon

07.05.2018

Dit verhaal is echt heel inspirerend. Nu ga ik Eco Slim ook kopen!

Ariane 88

08.05.2018

Ik ben met deze druppels al 2 maanden aan het afvallen. Het resultaat is bijna 30 kg minder! Het was erg interessant om een soortgelijk verhaal te lezen. Ik had geen speciale reden om af te vallen, maar toen ik begin 20 was, keek ik in de spiegel en zag ik een dikke vrouw!!! Het was gewoon verschrikkelijk, vooral omdat mijn vriendje maar 60 kg woog! Kunt u zich voorstellen hoe wij er samen uitzagen...? Ik geloofde datEco Slim zou helpen en begon het onmiddellijk te gebruiken. Mijn vriendje was erg behulpzaam. We hebben de druppels besteld en konden onze ogen niet geloven toen ik al in de eerste week 5 kg kwijt was! Ik ben erg blij dat ik mezelf niet hoef te martelen met diëten, en het eten van pap en yoghurt, enz. Eco Slim is mijn enige dieet en ik geloof al die anderen niet. Daarom adviseer ik alle mensen die last hebben van die extra kilo's - wanhoop niet, er is een oplossing en het heetEco Slim Joris, bedankt voor je verhaal!

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly