Return to site

SANJA KNEŽEVIĆ:"Samo jedan korak dijeli pretilost i anoreksiju"

broken image

Sanja Knežević: Bok svima! Danas ću pričati o prekomjernoj težini i kakve posljedice može uzrokovati ako se borite s njom.

Sanja Knežević: Nedavno smo razgovarali sa dijetologom Dragutinom Kamarićem o novom proizvodu za mršavljenje Eco Slim. Nažalost, mnogi kupci ovog proizvoda nisu pratili jasne upute koje smo dali, što je dovelo do negativnih posljedica. U našoj današnjoj epizodi ćemo pričati upravo o ovom problemu.

Sanja Knežević: Kao što već pretpostavljate, problem o kojem ćemo pričati je kako izbjeći anoreksiju koja nastaje uzimanjem kapi Eco Slim. Miroslav Kožul, dijetolog i doktor medicinskih nauka, će nam pomoći da uđemo u suštinu ovog problema.

broken image
broken image

Dr. Kožul: Nepisano pravilo je da su dijete glavni uzroci anoreksije. Međutim, ispostavilo se da to nisu glavni uzroci.

Sanja Knežević: Što još može uzrokovati tu strašnu dijagnozu?

Dr. Kožul: Kao što znate, prije par mjeseci, nakon naše epizode o Eco Slimkapima, počeli smo dobijati mnoge žalbe od žena koje su pretjerano smršavile i sada ne znaju šta da rade sa svojim premršavim, iscrpljenim tijelom.

broken image

Fotografija djevojke koja se obratila našem programu za pomoć nakon odgledane epizode o Eco Slimkapima.

Dr. Kožul: Stvar je u tome da je Eco Slim najsnažniji prirodni sagorjevač mastimeđu svim drugim koji trenutno postoje u dijetologiji.

Glavni fenomen je činjenica da su žene koje su se dovele do anoreksije i uzimale prekomjerne doze Eco Slim dodatka, odlučile da se pridržavaju i dijete kako bi izvukle maksimalan učinak. Uspjele su, učinak se utrostručio. Kao rezultat, žene koje su imale 100-120 kg su se za doslovno 60 dana pretvorile u anoreksičarke od 30 kg!

Sanja Knežević: Prava šteta što su žene ovako učinkovit proizvod okrenule protiv sebe. Ipak, željela bih znati kako točno se postiže ovako nevjerojatan učinak?

Dr. Kožul: Dobro pitanje! Dozvolite mi da detaljno objasnim. Ovako brz učinak se postiže zahvaljujući isključivo prirodnim sastojcima za koje je u svijetu dijetologije dokazano da su učinkoviti.

Ovaj proizvod je u formi kapi koje sadrže vitamine B2, B5, B6, B12, kofein, chitosan, ekstrakt Coleus Forskohlii, ekstrakt guarane, ekstrakt alge Fucus, jantarnu kiselinu i L-carnitin. Eco Slim se proizvodi po zadnjim evropskim tehnologijama i odobrio ga je Zavod za sanitaciju kvalitete hrane i lijekova.

Eco Slim aktivira razgradnju masnih stanica, ubrzava metabolizam, smanjuje apetit, poboljšava probavu, čisti organizam od otpada i toksina, uklanja višak tekućine, spriječava nastanak masnih naslaga. Tako gubimo težinu bez dijete i fizičke aktivnosti.

Sanja Knežević: Svojstva ovog proizvoda su uistinu zapanjujuća. Ali gdje se, po vašem mišljenju, krije najveća opasnost za naše gledaoce?

Dr. Kožul: Potvrđeno je da su dijete glavne opasnosti. Tijekom uzimanja Eco Slimkapi, ne biste trebali biti i na dijeti. Masne naslage će nestati. Tijelo treba zdrave nutrijente koje unosimo hranom.

Još jedan od razloga jeste taj što ljudi budu previše uzbuđeni kada vide da je mršavljenje tako lako. Misle da mogu i bolje, da trebaju skinuti još kilograma jer do tada nikad nisu tako brzo mršavjeli. Shvate šta se dešava tek kad je prekasno.

broken image

Marica boluje od anoreksije. Nije ni osjetila kako je smršavila 20 kg. Kako kaže, smršala je za 17 dana!

Sanja Knežević: Miroslave, potpuno se slažem s vama, sve više žena se danas suočava sa ovim problemom. Ipak, šta biste Vi savjetovali našim gledateljima, možete li ih ikako upozoriti na ovaj problem?

Dr. Kožul: Mislim da je najučinkovitiji način u ovom slučaju definiranje problema: prvo odlučite koliko kg želite skinuti. Npr. ako imate 80 kg a želite imati 55 kg, dovoljna su 3 tjedna korištenja Eco Slim kapi, ne više od toga! Znači, uzimajte kapi maksimalno 3 tjedna, jedite sve što želite i, onda kada vaga dosegne 55 kg, stavite točku i zaustavite se. Tako ćete zasigurno ostvariti željeni cilj a nećete ni pretjerati.

Dr. Kožul: Možete i trebate jesti raznovrsnu hranu a količina treba biti dovoljna tako da ne osjećate glad. Svakako ćete smršati sa Eco Slim proizvodom tako da vam dijete nisu potrebne.

Sanja Knežević: Dr. Kožul, imamo informaciju da su se na tržištu pojavili i neki lažni proizvodi za mršavljenje pa nas zanima gdje se može kupiti Eco Slim i kako da budemo sigurni da smo kupili originalan proizvod?

Dr. Kožul: Eco Slim je prošao sva potrebna testiranja i certificiranja u Hrvatskoj i najpouzdaniji način kupnje (dok se ne pojavi u ljekarnama) je putem web stranice službenog dobavljača. On vam jamči kvalitetu i sigurnost.

Sanja Knežević: Da zaključimo, prvo želim svima dobro zdravlje. I zapamtite, zahvaljujući modernoj medicini, mnogi problemi se mogu riješiti na lakši i učinkovitiji način! Eco Slim je pravi primjer toga. Svi vi koji želite smršati, ne zaboravite dva glavna pravila. Prvo - da biste smršali, ne morate gladovati! A drugo - da biste smršali, trebate piti Eco Slim! Čuvajte svoje zdravlje!

broken image

KOMENTARI: (47/47)

MARIJA ORIŠKOVIĆ06.08.2018

Savjeti iz Sanjine emisije su, kao i uvijek, potpuno tačni. Uvijek čujem samo najbolje savjeet! Prošla su 2 tjedna od kako koristim Eco Slim. Smršala sam 22 kg!!! Moja težina sada varira oko 48 kg i ne povećava se! Mnogo sam vam zahvalna! Baš mi se sviđa proces mršavljenja jer se ničeg ne moramo odreći!

broken image

ANA PUŠKARIĆ06.08.2018

U potpunosti se slažem. Odličan proizvod za mršavljenje! Pravo uzbuđenje nastaje tek kada ustanem ujutro i stanem na vagu a svaki dan vidim 1-2 kg manje!

IVANA PETRIČEVIĆ07.08.2018

Da li je ovaj proizvod potpuno prirodan? Ja imam dijabetes, plus alergiju na razne lijekove, čak i antibiotike. :( Ali očajno želim smršati.

SANJA KNEŽEVIĆ, VODITELJICA07.08.2018

Jedna od mojih pacijentica također ima dijabetes. Propisala sam joj Eco Slim na mjesec dana. Uspjela je skinuti 19 kg. Čak joj se i razina šećera u krvi smanjila malo jer je sve to povezano sa mršavljenjem.

broken image

KATARINA PEROVIĆ08.08.2018

Već dugo sanjam o tome da smršam... Saznala sam za ove kapi prije 3 mjeseca ali sam oklijevala. Mama me nagovorila da ih probam, tako malo novca za ostvarenje sna je ništa! Sada zajedno mršavimo. Njoj malo bolje ide nego meni!

MIRJANA PAVKOVIĆ09.08.2018

Baš mi je drago što sam gledala ovu emisiju. Definitivno ću naručiti ovaj proizvod i konačno započeti mršavljenje!

DRAGICA RADAN09.08.2018

I ja sam probala Eco Slim. Što da kažem - spasio je moju obitelj i moj brak! :) Jednostavno, ovo je čudo! Suprug me opet gleda kao ženu a to mi daje nevjerojatno samopouzdanje! :)))

broken image

KATA RADIĆ10.08.2018

Već sam dobila pošiljku sa Eco Slim-om! Hvala na recenzijama proizvoda, motivirali su me da počnem mršaviti i da se konačno riješim ovog užasnog sala. Obećavam da ću podijeliti s vama svoje rezultate!!!

LJUBICA SVETLIČIĆ10.08.2018

Neopisivo mi je drago što sam gledala ovu epizodu emisije "Zdrav način života". Probala sam mnogo toga kako bih smršala ali, nažalost, rezultati su bili daleko od očekivanih. Visoka sam 162 cm, imam 105 kg, očaj! Prava tragedija! Želim smršati 35 kg. Iskreno se nadam da ću uspjeti sa ovim kapima! Ovaj proizvod je prirodan tako da nemam sumnje.

NADA ŠUTALO11.08.2018

Jučer sam dobila paket sa Eco Slim-om, i to nakon tjedan dana. Oduvijek sam mrzila naše pošte! Operater koji me nazvao da potvrdi narudžbu mi je rekao da dostava poštom može potrajati. Ali uspjela sam dobiti svoju pošiljku i požurila sam u poštu da je preuzmem. Danas je moj sretni dan, počinjem mršaviti! :)) Dosta odgađanja. Hvala Sanji i njenoj emisiji! Zahvalna sam što nisam morala tražiti odgovarajući proizvod nego samo posjetitiovaj link! Presretna sam, izgleda da sam ga baš lako pronašla!

MARICA ŠARIĆ11.08.2018

Mnogo hvala Sanji Knežević i dr. Kožulu, a naravno i proizvođaču Eco Slima! Višak tjelesne težine je uistinu brzo nestao a, što je najvažnije, nije se ni vratio! Pravo čudo, već sam preporučila ovaj proizvod svojim prijateljicama, inače bi umrle gladujući!:) I da, nedavno sam na drugom tv programu gledala emisiju o Eco Slim-u.

broken image

VESNA STANKOVIĆ11.08.2018

Probala sam Eco Slim, moj rezultat: za 5 tjedana 18,5 kg manje!!! Ne bih nikad povjerovala u ovo da mi se nije dogodilo. Nevjerojatno! Hvala svima koji su mi pomogli svojim informacijama o ovom proizvodu. Upravo sam naručila još jedan paket. :))

broken image

SANJA KNEŽEVIĆ, VODITELJICA12.08.2018

Marice i Vesna, vi ste baš mnogo smršale! Iskreno vam preporučujem da posjetite liječnika.

MARINA STOJČEVIĆ12.08.2018

Bože dragi, rezultati su zapanjujući! Mislim da ću i ja naručiti... Jučer sam stala na vagu i razočarala se...

KATICA TOMAC13.08.2018

Naručila sam 2 pakiranja Eco Slim kapi! Jedno za sebe, jedno za prijateljicu. Odlične su! U samo 2 tjedna uspjela sam smršati gotovo 12 kg. JEEEEEJ, to je moja osobna pobjeda!!! Tako sam ponosna na sebe!!! Što se tiče pitanja iznad - proizvod je potpuno SIGURAN! I ja sam alergična na neke tvari ali sada nisam imala problema!

MARA TOMIČIĆ14.08.2018

Potvrđujem, djeluje! Moja prijateljica je smršala sa Eco Slim kapima i to 19 kg za mjesec dana! Nevjerojatno!

JELENA TOMŠIĆ14.08.2018

Hvala vam na fotografijama, mislim da ću ga sad naručiti i započeti mršavljenje. Svi moji strahovi su nestali, sutra počinjem! :)))

MARTINA HORVAT14.08.2018

Eco Slim je pravo čudo! 17,5 kg manje u mjesec dana! Bez ikakve dijete!!! Ove kapi su sad moj najbolji prijatelj jer su me pretvorile u prelijepu djevojku!

MILKA KOVAČEVIĆ15.08.2018

Odličan proizvod! Dokazano! Potvrđujem, samo jedete i mršavite, mršavite i jedete!!!

KRISTINA BABIĆ15.08.2018

Wow, učinak je jednostavno wow! Potrebno je samo uzimati Eco Slim ako sam dobro shvatila? Nema više dijete?

SANJA KNEŽEVIĆ, VODITELJICA16.08.2018

Tako je, Kristina! Eco Slim se ne bazira na gladovanju koje ionako ne pomaže jer se kilogrami vrate prije ili poslije. Sa ovim proizvodom moguće je zadržati postignute rezultate, izgubljeni kilogrami se neće vratiti.

MAJA MARIĆ17.08.2018

Prije 22 dana sam dobila svoj paket sa Eco Slim kapima. Smršala sam 27,3 kg. Moja početna težina je bila 93 kg a sada je 65,7 kg. Osjećam se sjajno i prezadovoljna sam svojim izgledom. Iskreno preporučujem svima koji ne mogu smršati da probaju.

ANKA JURIĆ17.08.2018

Meni je jako bitno da smršam 14 kg. Sudeći po recenzijama, mislim da je ovo moja prilika da to i ostvarim. Želim naručiti i početi uzimati Eco Slim kapi baš onako kako Sanja i preporučuje. Odlično je to što je proizvod prirodan i možete smršati bez ikakve dijete! Poželite mi sreću, trebat će mi.

IVA PETROVIĆ17.08.2018

Bok svima! Smršala sam uz pomoć Eco Slim kapi. Prije godinu dana, sestra mi ih je kupila u Francuskoj, tada ih nije bilo u našoj državi... Bit ću iskrena - nisam ni sanjala o ovakvim rezultatima! Nisam željela ni da probam ali sestra me nagovorila. Počela sam ih uzimati i, kao rezultat, morala sam da izmijenim svu garderobu, hlače mi uopće više nisu mogle... :))) Uspjela sam smršati 13 kg u 2 tjedna (sa 67 na 54 kg)!!! Sada se težina stabilizirala i više se ne mijenja!!! Malo je reći da sam sretna!! :) Svima preporučujem da probaju! Za par tjedana ćete vidjeti rezultate!

GORDANA MARKOVIĆ18.08.2018

Želim izraziti beskrajnu zahvalnost voditeljici emisije Sanji Knežević (za mene će ona uvijek biti najbolja voditeljica neke emisije o zdravlju), kao i drugim ljudima koji su pisali o Eco Slim-u. Ova epizoda "Zdravog načina života" se, bez sumnje, ispostavila kao odlična pomoć svim ženama koje se žele riješiti viška kilograma! Imam 33 godine. U posljednjih par godina sam imala mnogo poteškoća zbog svoje težine. Teško sam se kretala, nisam mogla normalno disati, zglobovi u nogama i leđa su me užasno boljeli, brzo sam se umarala, stalno sam bila napeta... Uvijek sam znala da je to zbog moje težine! Nakon što sam gledala vašu emisiju, odlučila sam da odmah naručim Eco Slim. Rezultat koji sam postigla je premašio sva moja očekivanja! Sada imam 62 kg a imala sam 93! U 2 mjeseca smršala sam 31 kg! Sada letim kao leptir, u nogama osjećam lakoću, kao da sam 10 godina mlađa! Svi problemi s disanjem i bolovima su nestali, cijelo zdravstveno stanje mi se popravilo! Lijep pozdrav, Gordana