Return to site

ÚSTA NIE SÚ ZDROJ ZÁPACHU Z ÚST

broken image

Objavena nova príčinu zápachu z úst: napadnutie parazitmi. Nedávno dokončená štúdia uvádza, že odpadové produkty cudzopasníkov sú toxické a vytvárajú živnú pôdu pre hnilobné baktérie v žalúdku. Že to je dôvod, prečo ľudia infikovaní parazitmi majú zlý dych.

O tomto zdravotnom probléme budeme diskutovať s odborníkom p. Marcom Samuelom.

broken image
broken image

Pane Samuel, ďakujem, že ste prišli. Začnem s hlavným problému. Je pravda, že väčšina slovenskej populácie trpí parazitmi?

Áno. V porovnaní s ostatnými krajinami sme obsadili jedno z popredných miest z hľadiska napadnutia. Vzhľadom k veľmi zlej ekologickej situácii, nečinnosti úradov a ľahostajnosti k ľuďom.

Pán doktor, sú výsledky štúdií o vzťahu medzi napadnutím parazitmi a zápachom z úst správne?

Dokonca ešte pred pár rokmi lekárska komunita verila, že zlý dych je vytváraný vo vnútri dutiny ústnej. Avšak nedávne štúdie ukázali, že žalúdok a pečeň (ktoré sú napadnuté ako prvé) môžu tiež spôsobiť zápach z úst. Vedci tiež uvádzajú, že tento zdanlivo "normálny príznak" by nemal byť ignorovaný. Napadnutie vedie prakticky ku všetkým závažným ochorením v ľudskom tele.

Ja osobne verím vo výsledky výskumu, ktoré bolo vykonané v našom laboratóriu. Obyčajný "zápach z úst" sa premení do vážnej choroby. Asi 80% ľudských úmrtí je spôsobených parazitickými infekciami. A nie sú to len úmrtia na rôzne ochorenia.

Keď hovoríme o parazitoch, zvyčajne si predstavíme obyčajné červy. Môžu skutočne spôsobiť zápach z úst a dokonca smrť?

V skutočnosti sa jedná o veľkú chybu, keď sa domnievame, že parazity sú len červy. Existuje obrovská škála parazitov žijúcich v rôznych orgánoch tela. A spôsobujú rôzne efekty. A mimochodom, červy - presnejšie povedané, parazity - sú veľmi nebezpečné. Doslova nám ničí čreva, čo spôsobuje spomalenie ich funkcie a nakoniec i smrť. Tieto červy je dokonca pomerne ťažké nájsť a zničiť.

Spolu s nimi existujú tisíce parazitov, ktorí môžu žiť v pečeni, mozgu, pľúcach, krvi a žalúdku. A takmer všetky sú smrtiace. Niektoré z nich okamžite začnú konať agresívne a ničí telo. Ostatné parazity žijú bez povšimnutia, kým ich počet nie je tak veľký, že telo ich tlaku už nemôže odolať, takže človek zomrie.

Dnes možno s istotou povedať, že prakticky každý je napadnutý parazitmi. Problém je, že väčšina z nich je veľmi ťažko odhaliteľná. Až keď sa dôsledky parazitárnej infekcie prejaví, lekári sa snažia o ich odstránenie. Dokonca aj počas pitvy sú na zistenie prítomnosti parazitov nutné špeciálne skúšky. Aspoň pre väčšinu z nich.

Existujú tisícky parazitov, ktoré môžu žiť v pečeni, mozgu, pľúcach, krvi a žalúdku. A takmer všetky z nich sú smrtiace. A zvyčajne to začína bežným zápachom z úst.

Môžete uviesť nejaké konkrétne príklady napadnutia?

Mohol by som vám rozprávať o stovkách prípadov. Ale skúsim sa sústrediť na tie príklady, ktoré jasne ukazujú nebezpečenstvo parazitov.

Po prvé, ako sa ukázalo, niektoré pásomnice môžu spôsobiť rakovinu. Okrem toho, červy sa nakazia chorobami skôr ako ľudia. A ich malígne bunky sa potom šíri do celého organizmu a infikujú človeka. To sa stane, keď sa larvy červa dostanú z čriev do lymfatických uzlín. V dôsledku toho sa prevádzajú do rakovinových nádorov. Smrť nastáva doslova v priebehu niekoľkých mesiacov. Jeden prípad smrti z takého nádoru bol zaznamenaný minulý týždeň.

Na tejto fotografii: bunky zhubného nádoru získané parazitickými červami.

broken image

Ďalším častým prípadom je napadnutie ľudského mozgu. To vedie k rýchlemu rozvoju neuróz, únave, nadmernej podráždenosti a náhlym zmenám nálad. A v pokročilejších štádiách, keď sa mozog naplní parazitmi, rozvinú sa vážnejšie choroby, čo nakoniec vedie k smrti.

Máme fotoarchív pitiev, kde sa parazity nachádzajú v rôznych orgánoch tela. Tu je niekoľko fotografií, ale musím vás varovať, že sú hrozné.

Červy v ľudskom žlčovom mechúri:

– Skryť fotografiu

broken image

Parazity v ľudskom mozgu, ktorí spôsobili rakovinu:

– Skryť fotografiu

broken image

Červy v srdci, ktorí spôsobili zástavu srdca:

– Skryť fotografiu

broken image

Tretím príkladom je napadnutie ľudského srdca. Predpokladá sa, že táto choroba je veľmi vzácna. Ale v skutočnosti sú parazity prítomné u približne 23% ľudí. To znamená, že ich má v skutočnosti každý štvrtý človek. V rannom štádiu sú úplne neviditeľné a majú nulový vplyv na organizmus. Ale čím viac plynie čas, tým väčší vplyv červy v ľudskom srdci majú. Sú príčinou mnohých srdcových chorôb, a ak hovoríme o náhlej smrti v dôsledku zástavy srdca, títo parazity predstavujú takmer 100% prípadov.

Existujú nejaké iné nebezpečné následky napadnutia parazitmi?

U mužov parazity spôsobujú zápal prostaty, impotenciu, adenóm, vyliečiť cystitídu, kamene v obličkách a močovom mechúre.
U žien spôsobujú bolesť a zápal vaječníkov, nádory maternice, myómy, fibrocystické choroby prsníka, rovnako ako nadobličiek, močového mechúra a zápal obličiek. A samozrejme tieto problémy sú sprevádzané predčasným starnutím kože, vráskami, vačkami pod očami, bradavicami a papillomami na tvári a tele.

Ako sa chrániť pred parazitmi? Existujú nejaké testy, doplnok stravy?

Bohužiaľ, je možné konštatovať, že neexistujú žiadne isté metódy diagnostiky parazitov vnútri človeka. Čiastočne to je vzhľadom k existencii mnohých typov parazitov (viac ako 2000 druhov, ktoré sú známe), a jednak na veľmi vysokej úrovni obtiažnosti ich detekcie. Kompletná parazitická skúška sa vykonáva len na niekoľkých málo miestach na Slovensku a stojí obrovské peniaze.

Príznaky parazitárnej infekcie sú nasledujúce:

  • Zápach z úst;
  • Alergie (vyrážky, slzenie, výtok z nosa);
  • Vyrážky a začervenanie na koži;
  • Časté prechladnutie, bolesti v krku, upchatý nos;
  • Chronická únava (unavíte sa rýchlo, bez ohľadu na to, čo robíte);
  • Časté bolesti hlavy;
  • Zápcha alebo hnačka;
  • Bolesť kĺbov a svalov;
  • Nervozita, nespavosť a poruchy chuti do jedla;
  • Tmavé kruhy, vačky pod očami.

Ak sa objaví aspoň jeden z príznakov, potom je 99% pravdepodobnosť, že sú parazity v tele. A musíte sa ich zbaviť čo najskôr!

Keď už hovoríme o liekoch, existuje niekoľko otázok. K dnešnému dňu existuje len jedno riešenie, ktoré umožňuje zbaviť sa parazitov.

Antiparazitárny doplnok stravy sa nazýva Detoxic. Vyvinuli ho moji kolegovia v spolupráci s medzinárodným tímom vedcov. Starostlivo preštudovali si dve desiatky rôznych antiparazitík. Ale v priebehu výskumu sa ukázalo, že iba Detoxic bol účinný.

Detoxic obsahuje jedinečnú zmes rebríčka (Achilleae millefolii), zemežlče (Centauri erythraea) a klinčekov. Pri jeho vývoji a testovaní sa táto liečba ukázala byť veľmi účinná. V súčasnej dobe je to jediný doplnok stravy, ktorý poskytuje významné výsledky. A ak budeme hovoriť o peniazoch, mohol by sa vyrábať čisto pre export. Ľudia na celom svete sú ochotní zaplatiť takmer akúkoľvek cenu za Detoxic.

Máme veľa pozitívnych hodnotení od tých, ktorí ho už skúsili.

Prečo je Detoxic tak osobitný? Aký je rozdiel medzi touto liečbou proti parazitom a inou?

Ako som už povedal, k dnešnému dňu je to jediný funkčný antiparazitárny prípravok na celom svete. Pomáha úplne sa zbaviť parazitov. To je dôvod, prečo je tak vyhľadávaný medzinárodnými lekárenskými reťazci a farmaceutickými spoločnosťami. V porovnaní s inými antiparazitikami pôsobí priamo proti celej rade parazitov, ktoré môžu infikovať ľudské telo. Vzhľadom na problémy s diagnózou vám umožní efektívne očistiť celé telo. Spomenul som skôr, že je takmer nemožné zistiť, aké parazity v tele máte. A Detoxic zničí a odstráni všetky parazity žijúce kdekoľvek v tele - od mozgu a srdca až po pečeň a črevá. Žiadny z iných doplnkov stravy, ktoré sú dnes na trhu, to nevie.

Okrem toho sa nejedná o chemický doplnok stravy, ale o úplne prírodný produkt, ktorý eliminuje alergické reakcie, nerovnováhu črevnej flóry a ďalšie problémy, ktoré môžu vzniknúť pri liečení ochorení klasickými liekmi, kedy musí telo vstrebať veľa rôznych chemických zlúčenín.

Toto je oficiálne výsledok laboratórnych testov vykonaných na Detoxic v laboratóriu parazitárnych chorôb.

1. Účinnosť Detoxic vypočítaná pomocou štandardnej techniky (pomer počtu vrátených proti celkovému počtu pacientov v skupine 100 pacientov, ktorí boli liečení doplnok stravymi):

  • Eliminácia helmintov a vajíčok: 100%.
  • Normalizácia funkcie a stavu pankreasu: 80%.
  • Eliminácia alergickej dermatitídy: 90%.
  • Eliminácia gastritídy, vredov, hnačky: 90%.
  • Eliminácia anémia: 100%.
  • Eliminácia zlého dychu: 100%.

2. Žiadne negatívne vedľajšie účinky, vrátane alergických reakcií, neboli identifikované.

3. Detoxic je uznávaný ako popredný doplnok stravy v boji proti parazitom v ľudskom tele.

Myslím, že by naši čitatelia chceli vedieť, kde kúpiť Detoxic?

— Môžete si ho objednať z oficiálnych webových stránok výrobcu. Bohužiaľ, lekárne na neho chcú použiť veľmi vysoké maloobchodné marže. V podstate ho chcú predávať za oveľa vyššiu cenu. A vedci, ktorí doplnok stravy vytvorili, sú striktne proti tomuto prístupu. Ako lekár chcem, aby si všetci ľudia v celej krajine mohli dovoliť tento produkt.

Dúfam, že časom budeme všetci môcť dospieť k dohode a Detoxic sa bude predávať v každej lekárni v krajine. Do tej doby je možné ho objednať iba online. Všetko je pohodlné a jednoduché - výrobok môže byť dodaný poštou alebo kuriérskou službou, a len na dobierku. Nič iné k získaniu produktu nepotrebujete.

Pán doktor, končíme náš rozhovor, čo by ste chcel povedať na záver našim čitateľom?

Jediná vec, ktorú chcem povedať, je táto - starajte o svoje zdravie. Nemusíte o tom vedieť, ale paraziti žijú vnútri vás s pravdepodobnosťou 97-98%. Môžu byť kdekoľvek - v krvi, črevách, pľúcach, srdci, mozgu. Parazity vás doslova vyžierajú zvnútra a zároveň vám otravujú telo. Výsledkom je to, že máte celý rad zdravotných problémov, ktoré môžu skrátiť váš život o 15-25 rokov. A to ani nespomínam syndróm náhlych úmrtí, čo je zvyčajne spájané s pôsobením parazitov na ľudský organizmus.

Detoxic možno objednať prostredníctvom oficiálnych webových stránok.

broken image

Komentárov

Anna Lipocká

Objednala som si tento doplnok stravy. Bála som sa ohľadom zápachu z úst. Piaty deň užívania, som si všimla, že môj dych je sviežejšia. Spolu s tým sa zlepšila aj funkcie žalúdka. Aby sa zabránilo opakovaniu ochorenia, užívam prípravok každé 3 mesiace.

pred 12 minútami

pani Ferencová

Objednala som si Detoxic a bolo dodané kuriérom na druhý deň. Začala som to užívať, a vyšli zo mňa tak hrozné veci... Nikdy by som si nemyslela, že vo mne žije toľko hnusných tvorov. Nemôžem ani pomyslieť na to, ako som predtým žila.

pred 19 minútami

Kristína

Vďaka za článok! Objednala som si tiež.

pred 21 minútami

Andy

Keď som začal brať Detoxic, nemal som tušenie, aký vplyv to bude mať. Bolesti brucha sú preč (ako by predtým bolo niečo v črevách), dýchavičnosť a zápach z úst zmizli tiež. Na to, že mám 53, sa cítim ako 30-ročný. O tomto u bežných Špecialistov nepočujete.

pred 25 minútami

Alice

Užívala som Detoxic ako bolo uvedené. Účinok je jednoducho úžasný. Cítim sa mlado a zdravo. Môj imunitný systém sa značne posilnil v priebehu 8 mesiacov, ktoré uplynuli od tej doby, čo som absolvovala liečebnú kúru. Nebola som od tej doby chorá! O takých výsledkoch som mohla len snívať. Môžem to všetkým len odporučiť.

pred 27 minútami

Helena Molnárová

Nedávno som sledovala na BBC dokument o parazitoch. A tento doplnok stravy tam tiež spomínali. Hovorili, že to je najlepšie antiparazitárny prípravok na svete.

pred 30 minútami

Alexandr

Objednal som to taky.

Pred 34 minútami

Všetečka

Mával som silné bolesti hlavy. Bral som Detoxic pár týždňov, a bolesti hlavy sú preč. Teraz sa nemôžem ubrániť myšlienke... Čo tam žilo?

pred 39 minútami

Sabrina

Babička ma naučila, ako sa zbaviť parazitov pomocou paliny. Celá rodina pila tinktúru z paliny, a tá pomohla mojim deťom zbaviť sa červov. Ale bez ohľadu na to, čo som robila, nemohla som sa zbaviť zlého dychu. Objednala som si Detoxic, a už nemám žiadne problémy s dychom a jeho sviežosťou. Mimochodom, prestala som piť horký palina a prešla som na Detoxic. Efekt je rovnaký, cena je primeraná, a použitie veľmi jednoduché.

Pred 42 minútami

Irena Vináková

Veľmi zaujímavý rozhovor, vďaka! Otvárate ľuďom oči!

pred hodinou

Ján Kálal

Čo ak je to podvod? Prečo je predávaný iba na internete?

pred hodinou

Evžen

Súhlasím so všetkými týmito poznámkami. Keď som ho začal tužívat, vyšlo zo mňa nejaké škaredé stvorenie. Spanikáril som a išiel k lekárovi. Pozrel sa a povedal, že to bola pásomnice. A ak by som neužil Detoxic, mohla ma zabiť v priebehu 2 až 3 rokov.

pred hodinou

Marek Rafaj

Prečítal ste si vôbec ten článok? O akom podvodu hovoríte o tom, keď platíte až pri prevzatí? Objednal som si a pošta mi balíček normálne priviezla. Overil som si všetko, a potom zaplatil peniaze. Všetko sa dnes predáva na internete, od odevov a obuvi až po zariadenia a nábytok.

pred hodinou

Saša Klincová

Skvelý produkt. Môj manžel aj ja sme ho užívali, obaja sme si všimli výrazného zlepšenia zdravia. Cítime sa mladšie, máme viac energie. Bez parazitov sa budete cítiť oveľa lepšie.

pred hodinou

Simon Malý

Práve som dočítal komentáre, a zmenil názor :-) Objednávam si prípravok práve teraz.

pred 2 hodinami

Antónia Zelená

Nebudete tomu veriť. Mala som jeden problém, vždy som bola unavená, úplne som stratila záujem o život, jednoducho som to vzdala. A potom som si kúpila Detoxic. Je to skvelý doplnok stravy, a odporúčam ho úplne každému.

pred 2 hodinami

David

Vďaka za tip. Je čas očistiť telo. Aspoň raz za život. Nikdy predtým som to neurobil, ale myslím, že môj život bude lepší bez parazitov :-) Som si istý, že ich mám. Je ľahké ich chytiť.

pred 3 hodinami