SLECHTE ADEM ERNSTIGE ZIEKTE?  
Dr. Michel Peters, arts
Specialist laboratory voor parasitaire ziekten. Dr. Peters publiceerde meer dan 60 onderzoeksdocumenten over moleculaire parasitologie.
21 jaar ervaring

Laboratory voor parasitaire ziekten heeft een nieuwe oorzaak van halitosis (mondgeur) ontdekt: besmetting. Een recent voltooide studie meldt, dat afvalstoffen van parasieten giftig zijn en een voedingsbodem vormen voor geïnfecteerde bacteriën in de maag. Dat is de reden waarom mensen die zijn besmet met parasieten een slechte adem hebben.

We gaan het met Dr. Michel Peters, specialist van laboratory voor parasitaire ziekten, over dit medische probleem hebben.

Dr. Peters, dank u wel voor uw komst. Ik wil met het belangrijkste onderwerp beginnen. Is het waar dat het grootste deel van de Nederlandse bevolking besmet is met parasieten?

Ja. In vergelijking met andere landen, staan we in de top 5 in termen van besmetting. Vanwege zeer slechte ecologische omstandigheden, een passieve houding van de regering en onverschilligheid van de bevolking.

Dr. Peters, zijn de resultaten van de studies over de relatie tussen de besmetting en een slechte adem, correct?

Tot een paar jaar geleden was de medische wetenschap van mening, dat een slechte adem vanuit de mondholte komt. Recente studies hebben echter aangewezen dat problemen van de maag en de lever (en die zijn er altijd wanneer u met parasieten besmet bent) ook een slechte adem veroorzaken. Wetenschappers hebben ook gemeld dat dit schijnbaar "normale symptoom" niet mag worden genegeerd. Vrijwel iedere ernstige ziekte in het menselijk lichaam wordt veroorzaakt door wormbesmetting.

Persoonlijk heb ik veel vertrouwen in de resultaten van het onderzoek, dat in ons laboratorium is uitgevoerd. Normale "mondgeur" kan in een ernstige ziekte veranderen. Ongeveer 80% van alle sterfgevallen worden veroorzaakt door parasitaire infecties. En dat zijn niet alleen sterfgevallen als gevolg van ziektes.

We bedoelen meestal ordinair wormen, als we het over parasieten hebben. Kunnen ze echt leiden tot een slechte adem en zelfs tot de dood?

Het is een grote vergissing om te veronderstellen dat parasieten alleen wormen zijn. Er is een enorme verscheidenheid aan parasieten, die in verschillende organen van ons lichaam leven. En ze hebben verschillende effecten. En overigens, wormen — nauwkeuriger, hartwormen — zijn erg gevaarlijk. Ze vernietigen de darmen letterlijk, veroorzaken vermindert functioneren met uiteindelijk de dood als gevolg. Wormen zijn heel moeilijk op te sporen en te vernietigen.

Er zijn daarnaast duizenden parasieten die in uw lever, hersenen, longen, bloed en maag kunnen leven. En ze zijn bijna allemaal dodelijk. Sommigen van hen zijn zeer agressief en tasten het lichaam aan. Andere parasieten wonen er ongemerkt, tot hun aantal zo groot wordt dat het lichaam het niet langer aankan, waardoor iemand sterft.

Aan de andere kant kan ik u gerust stellen, door te zeggen dat vrijwel iedereen besmet is met parasieten. Wat het is, is dat de meeste ervan zeer moeilijk op te sporen zijn. Artsen zullen proberen om ze te vernietigen, wanneer u de gevolgen van een parasitische besmetting begint te merken. Zelfs tijdens de autopsie van een lichaam, zijn er speciale tests nodig om parasieten te detecteren. Dat geldt in ieder geval voor de meesten.

Er zijn duizenden parasieten die in uw lever, hersenen, longen, bloed en maag kunnen leven. En ze zijn bijna allemaal dodelijk. En het begint meestal gewoon met een slechte adem.

Kunt u specifieke voorbeelden geven van een besmetting?

Ik kan u over honderden gevallen vertellen. Maar misschien kan ik me beter focussen op die voorbeelden waarbij de gevaren van parasieten duidelijk zijn.

Allereerst, het is gebleken dat sommige lintwormen kanker kunnen veroorzaken. Formeel gezien, krijgen de wormen in eerste instantie de ziekte zelf, in plaats van de mens. Maar hun kwaadaardige cellen verspreiden zich door het hele lichaam en infecteren de mens. Dit gebeurt wanneer de larven van de worm vanuit de darmen in de menselijke lymfeklieren terechtkomen. Als gevolg daarvan, veranderen ze in kankergezwellen en vergiftigen zo mensen heel snel. Ze overlijden letterlijk binnen een paar maanden. Een nieuw sterfgeval als gevolg van een dergelijke tumor, werd vorige week gerapporteerd.

Op deze foto: cellen van een kwaadaardige tumor die zijn ontstaan door parasitaire wormen.

Een ander, veel voorkomende geval is de aantasting van de hersenen. Dit leidt tot neurosen, snelle vermoeidheid, overdreven prikkelbaarheid en stemmingswisselingen. En in een vergevorderd stadium, wanneer de hersenen vol zitten met parasieten, komen ernstigere ziektes tot ontwikkeling die uiteindelijk tot de dood leiden.

We hebben een foto-archief van lijkschouwingen, waar parasieten werden gevonden in verschillende organen van het lichaam. Hier heb ik nog een paar foto's, maar ik moet u wel waarschuwen want ze zijn verschrikkelijk.

Wormen in galstenen bij de mens:

– Klikken om te bekijken

Parasieten die kanker veroorzaken in het menselijk brein:

– Klikken om te bekijken

Wormen in het hart met een hartstilstand als gevolg:

– Klikken om te bekijken

Het derde voorbeeld is de besmetting van het hart. Men dacht dat dit een zeer zeldzame ziekte was. Maar in feite hebben ongeveer 23% van alle mensen hartwormen. Dat wil zeggen, elke vierde persoon. In het beginstadium zijn ze onzichtbaar en hebben ze geen invloed op het lichaam. Maar hoe langer het duurt, des te zichtbaarder worden de wormen in het menselijk hart. Zij zijn de oorzaak van veel hart- en vaatziekten, en als we het hebben over de plotselinge dood door een hartstilstand, deze parasieten zijn goed voor bijna 100% van de gevallen.

Zijn er nog andere, gevaarlijke gevolgen van een besmetting?

Bij mannen leiden parasieten tot impotentie, goedaardige tumoren, ontsteking van de prostaat, blaasontsteking, nierstenen en blaasgruis.
Bij vrouwen veroorzaakt het pijn en ontsteking van de eierstokken, vleesbomen, vleesbomen in de baarmoeder, fibrokysten in de borsten, alsmede bijnier-, blaas- en nierontsteking. En natuurlijk gaan deze problemen gepaard met vroegtijdige huidveroudering, rimpels, wallen onder de ogen, wratten en wratjes in het gezicht en op het lichaam.

Hoe kunt u uzelf beschermen tegen parasieten? Zijn er tests of medicijnen?

Helaas moet worden gezegd dat er geen methoden zijn om met zekerheid een diagnose van parasietenbesmetting vast te stellen. Dit is gedeeltelijk te wijten aan het feit dat er zoveel soorten parasieten bestaan (meer dan 2000 soorten zijn nu bekend), en deels omdat het heel moeilijk is ze te traceren. Een volledig parasietenonderzoek kan op slechts een paar plaatsen in Nederland worden uitgevoerd, en kost enorm veel geld.

De symptomen van een parasitaire infectie zijn de volgende:

 • Slechte adem;
 • Allergieën (huiduitslag, waterige ogen, loopneus);
 • Huiduitslag en roodheid van de huid;
 • Vaak verkouden, keelpijn, verstopte neus;
 • Chronische vermoeidheid (u wordt snel moe, ongeacht wat u doet)
 • Regelmatig terugkerende hoofdpijn;
 • Verstopping of diarree;
 • Gewrichts- en spierpijn;
 • Nervositeit, slapeloosheid en eetstoornissen;
 • Donkere kringen, wallen onder de ogen.

Als minimaal één van de genoemde symptomen wordt waargenomen, is er een kans van 99% dat u parasieten in uw lichaam heeft. En u moet er zo spoedig mogelijk vanaf!

Als we het over medicijnen hebben, zijn er een paar eigenaardigheden. Tot op heden is er maar één oplossing waarmee u van parasieten af kunt komen.

Dit antiparasitaire middel heet Detoxic. Het werd ontwikkeld door mijn collega's aan laboratory voor parasitologie, in samenwerking met een internationaal team van wetenschappers. Er werden ongeveer twee dozijn verschillende antiparasitaire middelen zorgvuldig bestudeerd. Tijdens het onderzoek werd duidelijk dat Detoxic het enige werkzame middel was.

Detoxic bevat een unieke combinatie van duizendblad (Achilleae millefolii), duizendguldenkruid (Centauri erythraea) en kruidnagel. Tijdens de ontwikkeling en het testen, is bewezen dat dit middel zeer effectief is. Tot op vandaag, is het de enige remedie die aantoonbare resultaten levert. Als we het over geld alleen hebben, had het puur voor de export geproduceerd kunnen worden. Over de hele wereld zijn mensen bereid er bijna elke prijs voor te betalen Detoxic.

Er is heel veel positieve feedback van degenen die het al geprobeerd hebben.

Wat maakt Detoxic zo speciaal? Wat is het verschil tussen dit middel en andere antiparasitaire producten?

Zoals ik al zei, tot nu toe is dit het enig werkende middel ter wereld, tegen parasieten. Het helpt om volledig van parasieten af te komen. Daarom is het zo gewild door internationale apotheken en farmaceutische bedrijven. In vergelijking met andere antiparasitaire medicijnen, werkt het direct tegen het hele gamma aan parasieten die een menselijk lichaam kunnen infecteren. Gezien de problemen met het stellen van een diagnose, hiermee kunt u efficiënt het hele lichaam reinigen. Ik heb al eerder gezegd dat het bijna onmogelijk is om te ontdekken door welke soort parasiet het lichaam is besmet. Detoxic vernietigt en verwijdert alle levende parasieten die zich waar dan ook in het lichaam bevinden — van de hersenen en het hart tot de lever en de darmen. Vandaag de dag is er geen enkel ander middel beschikbaar dat daartoe in staat is.

Bovendien is het geen chemische oplossing, maar een volledig natuurlijk product dat allergische reacties laat verdwijnen, de darmflora weer in balans brengt en andere problemen oplost die zich voor kunnen doen wanneer een ziekte met reguliere medicijnen wordt behandeld en waardoor het lichaam een enorme hoeveelheid verschillende chemische stoffen te verwerken krijgt.

Dit is het officiële resultaat van de labtesten die zijn uitgevoerd met Detoxic® door laboratory van parasitaire ziekten.

1. De effectiviteit van Detoxic® werd berekend via de standaardtechniek (verhouding van aantal genezingen afgezet tegen het totale aantal patiënten in een groep van 100 mensen die met het middel werden behandeld):

 • Wormen en eitjes verdwenen: 100%
 • Functie en conditie van de alvleesklier genormaliseerd: 80%
 • Allergische huiduitslag verdwenen: 90%
 • Gasvorming, zweren en diarree verdwenen: 90%
 • Bloedarmoede opgelost: 100%
 • Geen slechte adem meer: 100%

2. Er zijn geen negatieve bijwerkingen, met inbegrip van allergische reacties, vastgesteld.

3. Detoxic® is erkend als een toonaangevende middel voor de bestrijding van parasieten in het menselijk lichaam.

Ik denk dat onze lezers graag zouden willen weten waar Detoxic te koop is

U kunt het bestellen via de officiële website van de fabrikant. Helaas berekenen apotheken een zeer hoge winstmarge. Ze willen het het liefst verkopen voor een veel hogere prijs. Wetenschappers die het hebben ontwikkeld, zijn strikt tegen deze benadering. Als arts wil ik dat iedereen zich dit product kan veroorloven.

Ik hoop dat, na verloop van tijd, wij tot een overeenkomst kunnen komen en dat Detoxic in elke apotheek in het hele land verkocht zal worden. In de tussentijd kan het alleen online worden besteld. Het is heel gemakkelijk en eenvoudig — het product wordt per post of per koerier geleverd en u betaalt contant bij ontvangst. Het product is onder deze voorwaarden verkrijgbaar.

Dr. Peters, voordat we dit interview afsluiten, zou u nog iets anders tegen onze lezers willen zeggen?

Het enige dat ik wil zeggen is, zorg goed voor uw gezondheid. U verwacht dit misschien niet, maar met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid van 97-98% kan ik zeggen dat er ook in uw lichaam parasieten leven. Ze kunnen overal zijn — in het bloed, de darmen, longen, het hart, de hersenen. Parasieten eten u letterlijk van binnenuit op, terwijl ze uw lichaam op hetzelfde moment vergiftigen. Als gevolg daarvan zijn er vele gezondheidsproblemen die ons leven met 15-25 jaar kunnen verkorten. Ik wil het niet eens hebben over het probleem van de plotselinge dood, die meestal niet wordt geassocieerd met het effect dat parasieten hebben op het menselijk lichaam.

Detoxic® kan worden besteld via de officiële website

194 reacties

Anne Verhoeven

Ik bestelde dit middel. Ik maakte me zorgen over een slechte adem. Op de vijfde dag merkte ik dat mijn adem frisser werd. Tegelijkertijd was mijn maagfunctie hersteld. Om herhaling van de ziekte te voorkomen, neem ik om de 3 maanden een behandelkuur.

02.07.2018

Mevrouw Smit

Ik bestelde Detoxic en het werd de volgende dag door een koerier bezorgd. Ben ermee begonnen en er kwamen verschrikkelijke dingen uit mijn lijf... Ik had nooit gedacht dat er zoveel wezens in mij konden leven. Ik kan niet eens meer bedenken hoe ik ermee kon leven.

02.07.2018

Christien

Bedankt voor het artikel! Bestelde dit ook voor mezelf.

02.07.2018

André

Toen ik ben begonnen met Detoxic, had ik geen idee wat voor soort effect het zou hebben. Buikpijn is verdwenen (lijkt of er iets met de darmen was), kortademigheid en slechte adem zijn ook verdwenen. Op m'n 53e, voel ik me weer als een 30-jarige. Je zult dit soort dingen niet van een huisarts horen.

02.07.2018

Amanda

Ik nam Detoxic ook. Het effect is gewoon geweldig. Ik voel me weer jong en gezond. Mijn immuunsysteem is aanzienlijk verbeterd sinds ik 8 maanden geleden met de kuur ben begonnen. Ik ben sindsdien niet meer ziek geweest! Van zulke resultaten kon ik alleen maar dromen. Ik kan het ten zeerste aanbevelen.

02.07.2018

Heleen Kamp

Ik zag onlangs op de BBC een documentaire over parasieten. En dit middel werd genoemd. Ze zeiden dat dit het beste middel ter wereld was tegen parasieten.

02.07.2018

Alex

Ik heb het ook besteld.

02.07.2018

Bezige Bij

Ik had barstende koppijn. Ik nam een paar weken lang Detoxic en de hoofdpijn is verdwenen. Ik kan het niet laten om te denken... Wat leefde daar?

03.07.2018

Sabine

Mijn oma leerde me hoe ik met alsem van parasieten af kon komen. De hele familie dronk een soort alsemthee en het hielp mijn kinderen ook van wormen af. Maar het maakte niet uit wat ik deed, ik kon niet van mijn slechte adem af komen. Detoxic besteld, en ik heb geen problemen met ademfrisheid meer. Overigens, ik ben gestopt met het drinken van die bittere alsemthee en overgeschakeld naar Detoxic. Het effect is hetzelfde, de prijs is redelijk, en het is zeer makkelijk te gebruiken.

03.07.2018

Irene Vincent

Zeer interessant interview, bedankt! U opent mensen de ogen!

03.07.2018

Jennie de Bruin

Wat als het oplichting is? Waarom wordt het alleen verkocht via internet?

03.07.2018

Eugenie

Ik ben het met al deze reacties eens. Toen ik ermee begon, kwamen er hele afschuwelijke dingen uit mij. Ik raakte in paniek en ging naar de dokter. Hij keek ernaar en zei dat het zuigwormen waren. En als ik geen Detoxic had genomen, zouden ze me binnen 2 of 3 jaar hebben vermoord.

04.07.2018

Mark Rijk

Jennie, heb je het artikel helemaal gelezen? Wat bedoel je met oplichterij als je betaalt bij ontvangst? Ik bestelde het en het werd door een koerier bezorgd. Ik heb alles gecontroleerd en het toen betaald. Alles wordt nu via internet verkocht, van kleren en schoenen tot verschillende soorten apparatuur en meubilair.

04.07.2018

Anja Koning

Geweldig product! Zowel mijn echtgenoot als ik namen het, we merkten allebei significante verbeteringen van onze gezondheid. Wij voelen ons echt jonger, nu wij meer energie hebben. Als u van parasieten af bent, voelt u zich zoveel beter.

04.07.2018

Sandra Mars

Ik heb net de reacties gelezen, en ik heb een beslissing genomen: -) Ik geef op dit moment een bestelopdracht.

04.07.2018

Anika Groen

U zult het niet geloven. Ik had een probleem, ik was altijd vermoeid, verloor plezier in het leven, ik gaf het op. En toen kocht ik Detoxic. Het is een fantastisch product, ik raad het absoluut iedereen aan.

05.07.2018

Derek

Bedankt voor de tip! Het is tijd om mijn lichaam te reinigen. In ieder geval eens in mijn leven. Ik heb het hiervoor nooit gedaan, maar ik denk dat mijn leven beter zal zijn zonder parasieten: -) ik ben bijna zeker dat ik ze heb. Het is gemakkelijk om parasieten te krijgen.

05.07.2018

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly