Return to site

Bantu saya selamatkan gigi saya!

Hello! Saya punyai masalah dengan gigi saya sejak saya kecil lagi. Saya kerap ke doktor gigi, sekali sebulan, kadang-kala lebih daripada itu. Karies, pulpa, keradangan gigi, pemusnahan gigi yang sepenuhnya, saya sudah melalui pelbagai perkara dalam usia 29 tahun. Begitu banyak wang yang dibazirkan sehingga terdapat beberapa masa yang saya tidak dapat membeli makanan, apatah lagi untuk apa-apa pakaian baru.

Tolong beritahu saya, adakah terdapat apa-apa jenis ubat-ubatan yang boleh melindungi gigi saya daripada karies dan membantu menguatkannya? Mungkin ada yang luar negara atau yang mahal? Tidak kira berapa mahal pun, ia pasti akan lebih murah daripada rawatan di klinik. Saya bergantung sangat pada bantuan anda.

Hello, Watie! Terdapat banyak sebab untuk keadaan anda: gen yang tidak baik, gangguan hormon, penurunan penyerapan kalsium, sistem imun yang lemah dan banyak lagi. Anda boleh ketahui sebab tersebut dengan menguji diri anda. Sehingga saat tersebut, saya mengesyorkan anda suatu pembangunan baru daripada saintis-saintis Swiss - suaut ubat gigi dengan kesan pengisianDenta Seal. Ia lain daripada yang ubat gigi lapuk yang lain dan melaksanakan beberapa fungsi penting sekaligus:

  • mengisi retakan dan lekukan gigi, mengintegrasikan ia semula ke dalam enamel semulajadi;
  • menghilangkan plak;
  • mengisi enamel gigi dengan mineral lalu menghalang penampilan karies.

Anda boleh menggunakan Denta Seal setiap hari daripada menggunakan ubat gigi yang biasa, ataupun melalui rawatan selama satu bulan dan mengulangi setiap 6 bulan. Hasilnya tidak akan membuat anda menunggu. Semoga berjaya!

Mirah Samsurijuruteknik pergigian

Watie, hello! Saya nasihatkan anda untuk bermula dengan diet yang sihat. Jika badan anda sentiasa mendapat semua nutrien penting dalam jumlah yang betul, fungsi badan anda akan bertambah baik yang memberi manfaat kepada gigi anda juga. Mereka akan menjadi lebih kuat dan tidak akan mengganggu anda.

Anisah Kamarruddindoktor pergigian, ahli radiologi

Watie, jangan risau, 67% daripada populasi orang dewasa dalam negara kita punyai masalah dengan gigi mereka. Tahun lepas, para saintis telah memperkenalkan suatu penyelesaian yang hebat - ubat gigi berjenama Denta Seal.Keseluruhan rahsia ubat gigi dalam komposisinya, tepat, dalam salah satu komponen yang disebut hydroxyapatite (nano zarah enamel cair). Ia diintegrasikan ke dalam enamel gigi dan membaiki retakan di mana karies boleh muncul.

Saya mengesyorkan Denta Seal kepada semua pesakit saya sebagai rawatan pencegahan dan untuk merawat banyak masalah pergigian. Malangnya, buat masa sekarang ia hanya boleh dipesan melalui laman web rasmi pengilang; ubat gigi ini tidak dijual di tempat lain. Walau bagaimanapun, ini menghalang pengedaran produk palsu, yang pasti akan muncul dalam masa terdekat.

Watie, percayalah saya, saya telah melihat lebih banyak kes pengabaian gigi dan yang lebih serius dalam beberapa tahun kerjaya saya. Saya menasihatkan anda untuk menjauhkan diri anda daripada kaedah-kaedah tradisional dan menumpukan pada rawatan yang disarankan oleh doktor anda. Jangan makan makanan yang keras dan padat untuk mengelakkan kecederaan. Juga beri perhatian kepada penjagaan khas. Dalam kes anda, ia adalah dinasihatkan untuk membersihkan gigi anda selepas setiap kali makan.

Kamaliah BaharuddinDoktor gigi

Watie, saya bersetuju dengan rakan sekerja saya, saya menasihatkan anda untuk menggunakan Denta Seal. Saya mempelajari tentang ubat gigi ini tidak lama dahulu tetapi ia sudah menang hati saya. Para saintis telah berjaya untuk buat semula enamel gigi secara literal. Saya rasa pada masa akan datang semua doktor gigi akan menggunakan hydroxyapatite dan bukan bahan pengisian yang biasa kerana ini adalah komponen semulajadi yang tidak menyebabkan kesan sampingan dan alergi. Bagi mereka yang mempunyai masalah gigi, ubat gigi ini nampaknya seperti suatu penyelamat sebenar.

Watie, hello! Saya boleh menawarkan beberapa pilihan:

1. Rawatan konservatif dengan penyediaan gigi. Prosedurnya tidak rumit tetapi agak menyakitkan. Gangguan yang berterusan dalam tisu hidup sentiasa merosakkan gigi dan punyai kesan sampingan yang teruk.

2. Pembersihan gigi ultrasound. Melegakan dari plak, membersihkan semua jenis kekotoran, tetapi tidak mampu mencegah karies. Adalah dinasihatkan untuk mengulangi prosedur sebulan sekali.

3. Penyediaan rongga laser. Kaedah yang lebih lembut dan tidak menyakitkan, tetapi agak mahal. Suatu rasuk laser diarahkan ke kawasan yang rosak, membersihkan rongga gigi daripada bakteria patogen. Pengisian sedang diperbaiki selama 20 saat.

4. Pencegahan. Pembersihan gigi kimia biasa, kesan bakteria, penggunaan enamel buatan akan mengurangkankesan negatif disebabkan oleh faktor luaran.

5. Pengunaan ubat gigi Denta Seal dengan kesan pengisian. Komposisi inovatifnya membolehkan molekul ubat gigi mengintegrasikan ia ke dalam enamel gigi lalu membentuk suatu lapisan pelindung. Ia melindungi gigi daripada pendedahan kepada semua jenis bahaya danmenghalang penampilan karies. Peningkatan pembersihan dan formula pemutihan adalah satu lagi manfaat ubat gigi ini. Saya nasihatkan untuk menggunakannya setiap hari selama 1 bulan, dan kemudian ulangi rawatan dari semasa ke semasa.

Pada perhimpunan terakhir pakar pergigian, kami telah diperkenalkan ubat gigi baru Denta Seal yang merupakan satu kejayaan dalam sains moden. Ia mengisi tempat yang rosak disebabkan oleh enamel dengan sendirinya, dan mewujudkan lapisan pelindung yang tidak kelihatan.Selain itu, ubat gigi ini melawan bakteria, oleh itu ia menghalang berlakunya nafas berbau. Ciri pemutihannya adalah lebih baik daripada pemutih gigi profesional yang kini sudah lapuk. Saya fikir anda patut mencuba Denta Seal. Ini adalah apa yang anda perlukan untuk menyelesaikan semua masalah anda.

Watie, hello! Walaupun ia berbunyi sangat remeh, tetapi saya menasihati anda untuk menukar doktor anda. Ubat kontemporari buat masa ini berada pada tahap kemuncak dan gejala dan diagnosis yang anda jelaskan dapat dirawati dengan mudah.

Johan Dindoktor gigi

Daripada semua produk yang inovatif, saya tahu saya boleh menasihati anda dengan salutan bakterisida dan ubat gigi Denta Seal. Dalam kes pertama anda perlu mengulangi prosedur dua kali seminggu di klinik. Ini akan melindungi anda dari karies dan peradangan. Dalam kes kedua, anda menggunakan ubat gigi setiap hari dengan sendirinya. Ia mengisi retak kecil dalam gigi dan menghalang enamel yang rosak. Denta Seal juga menyalut gigi dengan suatu lapisan perlindungan, lalu gigi tidak akan bertindak balas terhadap makanan panas, sejuk dan manis. Dan saya juga ingin mencatatkan sifat pemutihannya. Selepas 1 bulan menggunakan plak dan bintik coklat akan hilang sepenuhnya. Ia memang berbaloi untuk mencubanya!

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly