Return to site

Marie De Vries heeft een manier ontdekt om af te vallen en wil anderen helpen

Hallo, allemaal! Het is iedereen opgevallen dat ik een heleboel gewicht kwijt ben geraakt en toen begonnen ze me met allemaal vragen te bestoken. Ik heb erg mijn best om iedereen antwoord te geven en jullie allemaal te steunen, maar dat lukt me maar niet . Ik heb zo veel berichtjes gekregen dat ik alleen nog maar online zou moeten zijn om ze allemaal te beantwoorden. Daarom heb ik besloten om dit blogbericht te schrijven in antwoord op de vraag: "Hoe is het je toch gelukt om 34 kg kwijt te raken?" (Dit betekent trouwens niet dat je me niet meer mag schrijven of me iets mag vragen. Ik doe dit alleen maar mijn leven wat gemakkelijker te maken).

Mijn metamorfose heeft niet langer geduurd dan ÉÉN MAAND! FANTASTISCH RESULTAAT, TOCH? Achtergrond

Ik ben nooit iemand geweest die erg dun was, maar ik merkte dat ik steeds meer aankwam. Op een gegeven moment had ik drie verschrikkelijke plooien in mijn buik. Ik zag eruit als een buldog in een bikini. En mijn heupen, benen en billen groeiden maar door! Ik besloot toen dat ik koste wat het kost een fit en gezond lichaam zou krijgen. Dus ik stopte met het eten van alles wat vet of gebakken was. Ook at ik ’s avonds geen hartige late maaltijden. 's Ochtends was ik aan het joggen en 's avonds trainde ik in de gym. Maar in plaats van dat de kilootjes eraf vlogen, kwam ik nog meer aan! Na één maand had mijn weegschaal het angstaanjagende getal van 89 kg bereikt. Ik werd nog strenger op mezelf: geen vlees, brood, patat of snoepjes meer. Uiteindelijk at ik fruit en groenten en ik dronk alleen nog maar water. Ook probeerde ik een aantal hele dure theeën en pillen om af te vallen, maar niets leek te werken voor mij. Na een tijdje kwamen de kilo's die mijn uitgeputte lichaam kwijt was geraakt, gewoon weer terug.

Noch diëten, noch pillen hielpen mij, niets dan oplichterij!
Fitnessen is te zwaar en duurt te lang om echt vooruitgang te merken. Wat kan ik dan doen?

Na talloze diëten, pillen en uren doorgebracht in de gym en duizenden euro's betaald aan een persoonlijke trainer gaf ik het allemaal maar op. Op een dag kwam ik een artikel tegen over Chocolat Slim en ik besloot dat te proberen. Hoewel ik had gehoord dat Demi Moore, Katy Perry, J-Lo en vele andere beroemdheden dankzij deze cocktail af waren gevallen, was ik sceptisch. Maar omdat ik alles al geprobeerd had en wanhopig was, had ik geen keus! Bovendien had ik de beoordelingen bekeken en die waren inderdaad indrukwekkend!

Miljoenen vrouwen in Europa en de VS zijn hun extra kilootjes kwijtgeraakt met Choсolate Slim. Volgens het onderzoek viel 96,7% in drie weken tijd 11-17 kg af!

Ik besloot het dus te doen! Ik ging naar hun website, heb alles goed nagelopen en heb toen Chocolate Slim besteld. Ik ontving die binnen een paar weken. Ik las de instructies: los 1-3 lepels van Chocolate Slim op in melk en drink deze 1-2 keer per dag in plaats van een maaltijd. Ik begon dagelijks met twee tot drie koppen.

Contant betalen bij bezorging!

Geen creditcard nodig!

Het systeem van Choсolate Slim is iets wat je nooit eerder hebt gezien Resultaten

Al na twee weken waren de resultaten verbluffend – Ik was 9,5 kg kwijt! Ik was minder opgezwollen en mijn gelaatskleur zag er een stuk beter uit! Mijn heupen en buik waren merkbaar kleiner – en mijn humeur werd er beter van! Ik begon te geloven dat ik er weer mooi uit zou kunnen zien zonder te een dieet of fitness! Ik bleef dus alles eten wat ik wilde! Ik voelde te moe en ik was al dat uithongeren en fitnessen zat...

Tegen het einde van de derde week was ik opnieuw 4 kg kwijt! Ik voelde me fitter, wat me inspireerde om de trap te nemen in plaats telkens maar weer de lift. Wat een zware oefening, was voor mij gemakkelijk en plezierig! Ik kan maar niet geloven dat dit alles gebeurd is doordat ik deze eenvoudige instructies op het chocoladepak heb opgevolgd! Als het mij lukt, dan kan iedereen het! Drie weken gingen snel voorbij en langzamerhand raakte ik 9 kg kwijt!

Binnen 31 dagen had ik mijn streefgewicht bereikt. Mijn buik was weg, Ik was 20 kg lichter en had een lichaam waar ik nooit van had durven dromen!

Zelfs nu kan ik het niet geloven als ik in de spiegel naar mezelf kijk:
Trouwens, Choсolate Slim was in 2012 door de National Academy of Sciences onderzocht. De resultaten zouden een grote schok veroorzaakt hebben, maar zijn nooit openbaar gemaakt.   Ik denk dat dit komt omdat anders de farmaceutische bedrijven, fitnessclubs, diëtisten en veel te dure klinieken failliet zouden gaan! 
Dat verbaast mij niets: Choсolate Slim is belachelijk
Dat verbaast mij niets: Choсolate Slim is belachelijk goedkoop!

Nu blijf ik Choсolate Slim aanraden aan al mijn vrienden en collega's. Belangrijk: bestel op de officiële website van de fabrikant anders kun je een namaakproduct krijgen. Ik ben blij met het resultaat en ik geloof dat jij er ook blij mee zult zijn! Vergeet de stereotypes: je hebt geen diëten en fitnessoefeningen nodig om een goed figuur te hebben!

Stop met dagdromen over een perfect lichaam! Krijg dat gewoon!
Hieronder geef ik antwoord op de vragen die ik elke dag op sociale netwerken krijg:
Heb ik zwangerschapsstriemen?
Nee, van Choсolate Slim krijg je geen zwangerschapsstriemen omdat dit product unieke ingrediënten bevat.
Wat gebeurt er met de huid? Wordt die snel weer strak?
Ja hoor! Noch mijn vrienden die Choсolate Slim geprobeerd hebben, noch ik hebben geen last meer van zwangerschapsstriemen of cellulitis!
Wat moet ik eten, en welk dieet is de beste?
Zoals ik al zei: ik ben tegen al die diëten, en je hebt ze ook echt niet nodig als je regelmatig Choсolate Slim drinkt.
Is het waar dat je na 18.00 niet meer moet eten als je niet aan wilt komen?
Dat is een fabeltje! Je moet eten als je honger hebt ! Het is natuurlijk beter voor je gezondheid en je metabolisme als je 4-5 keer per dag eet, maar niet te veel!

Aan iedereen die afgevallen is door alleen maar Choсolate Slim te drinken, voel je vrij om hier je resultaat te delen! Je kunt helpen anderen ervan te overtuigen dat het echt helpt! Bedankt alvast!

02.06.2018

Hallo daar! Ik heb geweldig nieuws! Vertegenwoordigers van de Choсolate Slim company hebben contact met me opgenomen om 50% korting weg te geven aan de eerste 100 bezoekers van mijn blog die hier een bestelling plaatsen!
REACTIES (184)

Alle reacties

02.06.2018 Katharina

Beste Marie, dank je voor je inspiratie om eindelijk van die afschuwelijk kilo's af te komen. Er zijn drie weken voorbijgegaan en ik ben 10 kg kwijt. Mijn gewicht is nu 46 kg en, zoals je hebt belooft, schommelt het niet langer. Met vriendelijke groet, Katharin

02.06.2018 Vanessa

Ik heb al een lange tijd van een slank lichaam gedroomd en drie maanden geleden las ik op deze pagina over Choсolate Slim. Ik heb getwijfeld of ik het wel zou bestellen maar mijn moeder heeft me overtuigd. Het is geen grote prijs om te betalen om een droom uit te laten komen! Nu vallen we allebei samen af. Zij doet het echter beter dan ik =(

02.06.2018 Kleine meid

ZO blij dat ik dit blog ontdekt heb. Ga deze slimming mix zeker proberen

02.06.2018 Gelukkige echtgenote

Hoi Marie! Ik heb je advies opgevolgd en Choсolate Slim uitgeprobeerd en tja… je hebt feitelijk mijn gezin en mijn huwelijk gered =) Marie, je bent een fantastische meid! Mijn man gedraagt zich de laatste tijd heel anders naar mij toe, ik heb veel zelfvertrouwen gekregen… Ik voel me GEWELDIG! =)

03.06.2018 Lieverdje

Hé dames, ik zal binnenkort ook deel uitmaken van het slanke team!! Ik heb net mijn Choсolate Slim binnengekregen! Dank jullie voor het delen van jullie resultaten. Dat heeft mij gemotiveerd om ermee te beginnen. Hopelijk zal ik eindelijk van al dat vet verlost zijn. Ik zal hier ook over mijn vooruitgang posten xoxo

03.06.2018 Marie De Vries

Hallo, Lieverdje! Ik vind het geweldig voor je! Het allerbelangrijkste is harmonie vanbinnen, maar dat is onmogelijk zonder harmonie met je eigen lichaam. Ik kijk uit naar je allereerste vooruitgang. En onthoud: beter een kleine vooruitgang dan helemaal niets! Veel succes!

03.06.2018 Karoline

Beste Marie! Ik ben blij dat ik je website heb gevonden. Ik ben hier op zoek naar wat steun. Ik heb allerlei verschillende manieren geprobeerd om af te vallen, maar helaas had dat nooit het gewenste resultaat. Ik ben 1m63 en mijn gewicht is 52 kg – dat is zonde!!! Er moet op zijn minst 8 kg af en Choсolate Slim lijkt mijn laatste hoop te zijn….

04.06.2018 Marie De Vries

Hallo, Karoline! Ik ben niet de enige die slank is geworden door het drinken van deze cocktail! Mijn vrienden hebben het ook geprobeerd en HET WERKT, dus ik geef je 100% garantie dat je niet opnieuw teleurgesteld zult raken. Wij zijn allemaal blij met onze resultaten en we wensen jou hetzelfde toe!
Dames, ik wil jullie nog een keer vragen om alsjeblieft een paar minuutjes van je tijd te steken in het delen van je resultaat omdat delen geven is! Jouw boodschap zou iemand anders ervan kunnen overtuigen om eindelijk slank, mooi en gelukkig te worden!!

04.06.2018 Boerenmeid

Kreeg het gisteren binnen en begin vandaag met een nieuw leven! Kan niet wachten om de eerste vooruitgang te zien~

04.06.2018 Lady Margot

Beste Marie! Hartelijk dan! Ik ben heel snel afgevallen, maar wat nog belangrijker is, het is niet meer teruggekomen zoals vroeger! Dat is een wonder! Ik raad al mijn meisjes dit complex aan omdat ik het niet meer aan kan dat ze zichzelf zo uithongeren.

04.06.2018 Marie Tomassen

Ik heb morgen een afspraakje en we gaan uit eten in een chique tent. Een paar weken geleden zou elke gedachte aan het uit eten gaan en het eten van voedsel zonder dat ik zou weten hoeveel calorieën erin zitten, een nachtmerrie voor mij zijn. Maar nu kan het mij niets schelen! Ik weet dat ik kan eten wat ik wil en dat ik niet langer aan zal komen! Met de hulp van Choсolate Slim ben ik in één maand slechts 26 kg kwijtgeraakt! Dank je, Marie!

04.06.2018 Slanke Halle

Ik ben in 6 weken 33 kg kwijt!!!Onvoorstelbaar! Dank je Marie!!!

04.06.2018 Knappe heks

Ik deel hier mijn resultaten, zoals beloofd. Het systeem is uitstekend. Ik ben erin geslaagd om bij 30 kg kwijt te raken na zes weken. WAUW!

04.06.2018 Kleine zeemeermin

Twijfel niet langer, dit spul werkt echt! Mijn vriend is ook afgevallen dankzij Choсolate Slim – zo'n 17 kg in 2 maanden als ik mij niet vergis. Indrukwekkend, toch?

05.06.2018 Alice van de Heuvel

Dank jullie voor alle reacties, dames! Jullie motiveren mij om Choсolate Slim te bestellen en mezelf te gaan verbeteren! Ik ben al 4,5 kg kwijt en zit nog maar 3 kg af van mijn streefgewicht!

05.06.2018 Emilia Peterson

Mijn drie nichten zijn totaal veranderd nadat ze een paar maanden lang deze chocolate hebben gedronken. Van alledaagse meisjes met een maatje meer zijn ze nu verbluffend mooie dames geworden!

05.06.2018 Grace

Hier dus wat van mijn resultaat: ik ben 20 kg kwijt zonder één fitnessoefening uitgevoerd te hebben! Iedereen is er zo verbaasd over lol

05.06.2018 Marie De Vries

Hallo, Grace! Ik ben heel erg blij voor je! Maar volgens mij wou je nog meer afvallen. Dit is een geweldig begin! Ga zo door! Veel succes! xxx

05.06.2018 Anna

Hallo, Marie! Ik heb je blog gelezen en besloten om ook Choсolate Slim te bestellen. Ik ga binnenkort mijn oud-klasgenoten ontmoeten, tijd geleden dat ik die gezien heb en het zou een doodzonde zijn om eruit zien alsof ik 106 (!!!!) kg meetors en maat XXL draag!!! Ik was zo slank op mijn 17e …. Nu weeg ik 63 kg en ik heb een jurk maat m voor de avond gekocht. Ik moet nog veel verder vooruit, maar ik ben je echt dankbaar dat je me gemotiveerd hebt om te beginnen! Bedankt!

05.06.2018 Ashley

Wat je bereikt heb, is verbluffend… maar heb ik het goed begrepen dat ik geen enkel dieet meer hoef te volgen? Ik walg alleen al van het idee om weer een dieet met weinig koolhydraten of van Dr. Smith te volgen… niet meer dat uithongeren alsjeblieft!

05.06.2018 Marie De Vries

Ashley, je slaat de spijker op z’n kop. Met Choсolate Slim hoef je geen vooropgezet dieet te volgen. We weten allemaal dat je gewicht terugkeert zodra je met diëten ophoudt. Maar dit gebeurt niet als je Choсolate Slim drinkt. Maak je dus maar geen zorgen, probeer het gewoon en je zult het zien!

06.06.2018 Sara

Ik het niet laten om dit te delen!!! Ik ben 40 kg kwijt na drie maanden!!!!! Deze cocktail is een echt onbetaalbaar! Mijn mannetje en ik beleven onze tweede huwelijksnacht ;)

06.06.2018 Emma de Haas

Ik ben veertig dagen geleden begonnen met het drinken van deze slimming complex en ben 22 kg kwijt. Het was een schande om te zeggen dat ik 108 kg woog en me zozeer schaamde dat ik tijdens mijn vakantie niet naar het strand durfde …

06.06.2018 Jessica Oostervant

Ik moet echt zo snel mogelijk 14 kg kwijt… kwam deze website tegen en raakte echt gefascineerd door alle reacties en resultaten … Ik zal deze chocolate zeker een kans geven en zien wat er gebeurt

06.06.2018 Geertje van der Velde

Vorig jaar kocht mijn zus een paar pakjes Choсolate Slim uit China. In het begin vond ik het belachelijk. Hoe kun je tenslotte afvallen zonder een dieet te volgen en zonder te fitnessen. Maar ze heeft me overtuigd het eens te proberen… Ik had nooit gedacht dat het mogelijk zou zijn… Ik ben in februari beginnen deze slimming complex te drinken en in mei MOEST IK EEN COMPLEET NIEUWE GARDEROBE AANSCHAFFEN! Alles was gewoon te groot voor mij!!!! Ik ging in minder dan een maand van 62 naar 44 kg!!!!!! 2 jaar later had ik nog steeds hetzelfde gewicht!!! Ik ben nu een gelukkige jonge vrouw!! Kortom, probeer gewoon deze cocktail voor een paar weken … en je zult het zien …

07.06.2018 Marie De Vries

Ongelooflijk, Geertje, dat resultaat is echt indrukwekkend! Lieve dames! Ik wil me verontschuldigen omdat ik niet aan jullie allemaal een antwoord stuur, maar ik lees alles wel en ik wil zeggen dat ik blij ben en trots op jullie en op wat jullie bereikt hebben!

07.06.2018 Marrit

Het was zo lang geleden dat het gewoonweg lachwekkend was dat ik ooit 62 kg woog… Mijn gewicht is nu 55 kg en wat ik ook doe of eet, dat verandert niet! Met trots laat ik de foto’s van mijn vooruitgang zien:

07.06.2018 Dolores

Beste Marie en iedereen die hier een reactie heeft gepost! Ik kan de woorden niet vinden om mijn dankbaarheid en blijdschap te uiten… Ik ben 33 en de laatste paar jaar waren een hel voor mij vanwege mijn gewicht. Zelfs de eenvoudigste fitnessoefening was een uitdaging voor mij. Ik had een verschrikkelijke pijn in mijn rug en was snel zwak en uitgeput … Ik heb jullie berichten gelezen en besloot om het eens te proberen met Choсolate Slim – en de resultaten had ik nooit verwacht! Mijn gewicht is nu 57 kg, maar was ooit 83 kg! Ik ben die 26 kg in drie maanden kwijtgeraakt! Ik voel me geweldig, ik voel me 10 jaar jonger! Ik heb geen last meer van dyspneu of van pijn in rug!

08.06.2018 Annalies Jakobs

Ik dronk een Chinese thee om af te vallen en dat hielp me echt om 4,5 kg kwijt te raken, alleen had ik ze in 2 weken weer terug. Kun je me alsjeblief vertellen of dat bij Choсolate Slim ook zo is?

08.06.2018 Marie De Vries

Hallo, Anna. Maak je maar geen zorgen, dat zal niet gebeuren. Kijk maar eens naar de foto’s van alle dames en van mezelf. We zijn allemaal snel afgevallen en sindsdien geen pondje meer aangekomen! Er zitten unieke ingrediënten in die echt werken en je lichaam helpen om de vetopname te controleren. Je zou Choсolate Slim eens een week lang moeten proberen en dan zal je meteen het effect zien!

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly