Return to site

Neatsargus naujų riebalų deginimo priemonių vartojimas sukelia distrofiją

broken image

Siekdamos modelio išvaizdos dauguma merginų neatpažįstamai sulieknėja. Dabar tai padaryti kaip niekada paprasta lieknėjimo rinkoje atsiradus naujam veiksmingam riebalų degininimo produktui Chocolate Slim. Gydytojai suskubo skambinti varpais!

Chocolate Slim pasirodžius rinkoje vis dažniau girdima apie staigaus sulieknėjimo atvejus. Norintys atsikratyti papildomų kilogramų drastiškai viršija leistiną dienos normą. Taip atsitinka dėl to, kad kai kurie žmonės prieš tai būna išbandę žaliąją arbatą ir kitus dietinius produktus, kuriuos reikia vartoti didžiulėmis pakuotėmis norint pasiekti rezultatą. Tą pačia klaidą jie kartoja ir su Chocolate Slim. Šis riebalų deginimo produktas iš tiesų tirpdo kūno riebalų ląsteles, taigi turi būti vartojamas pagal instrukciją. Nekantraujantys sulieknėti jau pirmą savaitę praranda kontrolę vaikydamiesi greitų rezultatų. Chocolate Slim plano besilaikantys asmenys teigė, kad per savaitę atsikratė net 9 kilogramų. Kai kurie numetė 13-18 kg per mėnesį! Tačiau džiaugsmą greit pakeitė baimė. Sulieknėję prarado savo valgymo įpročių kontrolę: nors valgė kalorijų turinį maistą, nesugebėjo priaugti nei gramo. Netgi grįžusios prie įprastos mitybos moterys toliau metė svorį.

broken image
broken image

Apklausus tūkstančius žmonių, numetusių per greitai ir per daug svorio su Chocolate Slim, paaiškėjo, kad tokie simptomai kaip galvos svaigimas, pykinimas ar silpnumas atsigėrus šokoladinio gėrimo nebuvo pastebėti.

Remiantis nepriklausomais laboratoriniais tyrimais:

Chocolate Slim padeda itin greit sulieknėti ir penkis kartus pagreitina medžiagų apykaitą! Todėl moterys visame pasaulyje garbina šį dietinį produktą ir galiausiai persistengia.

Chocolate Slim sudėtyje nėra toksinų, tad pavojaus žmonių sveikatai nėra. 30 g šio produkto yra dienos lipoinės rūgšties dozė. Ji atsakinga už riebalų balanso palaikymą žmogaus kūne. Suvartojus rekomenduotiną dienos dozę, jūs atsikratysite 3-5 kg per savaitę nepakenkdami sveikatai. Tačiau perdozavimas gali turėti rimtų neigiamų pasekmių.

Nacionalinis maisto institutas įspėja: per greitas lieknėjimas gali sukelti rimtas sveikatos problemas.

Sertifikuoto gamintojo nuoroda:

Lyginant su žaliaja arbata ir kitais lienkėjimo produktais, kurie padeda tik 23,7% antsvorį turinčių žmonių, Chocolate Slim yra tikras riebalų žudikas su puikiu įvertinimu - 97,8%. Tačiau saugokitės ir neviršykite dienos dozės. Turėkite omenyje, kad svorio metimas ir apimčių mažėjimas turi būti lėtas ir nekenksmingas procesas. Todėl nusprendę pradėti vartoti Chocolate Slim ir atsikratyti keleto papildomų kilogramų, atminkite, kad dienos norma neturi viršyti 30 g nepriklausomai nuo jūsų kūno masės.

Rūpinkitės savo sveikata!

broken image

Komentarai (47/47)

Skaityti atsiliepimus apie šį straipsnį Neatsargus naujų riebalų deginimo priemonių vartojimas sukelia distrofiją

Ana77

Ar antsvorio turintys žmonės tikrai gali susirgti anoreksija vartodami šį gėrimą? Žinojau, kad jis padeda sulieknėti, bet ne tiek!

Airida

Vargšės moterys((( anoreksija yra baisi liga(((

Kristina

Mano draugė mėgsta išbandyti naujas dietas ir svorio metimo metodus. Ji išbandė viską! Visus stebuklingus papildus, arbatas, Doctor Nona ir pan. Mes įspėjome, kad neviršytų rekomenduojamos dozės turint omenyje jos tuometinį svorį. Aišku ji šiuo patarimu nepasinaudojo ir dvigubai viršijo normą. Greitai ji tapo nepaprastai liekna. Ačiū dievui per laiką svoris stabilizavosi. Daktarai padėjo ir dabar ji neturi problemų su sveikata. Taigi, merginos, atminkite - būkite atsargios, jeigu ateityje norite turėti vaikų ir galėti dirbti fizinį darbą. Mano draugės nuotrauka:

broken image

Elena

Reikia išmokti laiku sustoti. Žinau tai iš savo asmeninės patirties - numečiau 10 kilogramų, bet norėjau numesti dar daugiau ir daugiau. Netekau 16 kg, tada norėjau numesti dar 5, bet vyras neleido. Jis pasakė, kad nenori perdžiūvusios lentos. Dabar esu jam labai dėkinga!

Raimonda

Esu bandžiusi Chocolate Slim. Gerai žinojau apie galimus pavojus. Tai pats geriausias riebalų deginimo produktas pasaulyje! Tiesą sakant stebiuosi, kad kažkas apie jį nežino...

Lina

Iš kur žinoti? Visur aplink vien apgavikai ir sukčiai...

Alina123

Norite išsaugoti ramybę ir sveikatą? :) Užsisakykite produktus oficialiuose puslapiuose!

Karolina

Pritariu prieš tai rašiusiai komentatorei. Netgi medicinos puslapis rekomenduoja keletą svetainių (kaip suprantu skirtingoms šalims)

Monika

Numečiau 11 kilogramų per savaitę. Man to pakanka ir vyras džiaugiasi.

broken image

gražuolė58

Kaip galima iki to prieiti? Dėl ko, dėl vyrų? Jeigu jis tavęs nemyli storos ar plonos, jau ir nebepamils. Merginos, mylėkite save ir nepersistenkite!

Rimantė

Tiesą sakant Chocolate Slim yra nuostabus produktas! Paskaitykit komentarus, kiek daug žmonių jis padėjo atsikratyti viršsvorio. Jeigu kažkokios studentės nemoka jo vartoti, tai dar nereiškia, kad produktas blogas. Aš vartoju jį jau senai ir esu labai patenkinta. Dauguma žmonių čia Lietuvoje pirmiausia išbando produktą, o paskui perskaito instrukciją kai jau būna per vėlu.

Sandra 1982

Visą gyvenimą kovoju su antsvoriu ir tikiuosi, kad Chocolate Slim man padės. Reikės užsisakyti!

Izabelė

Sveiki! Nusipirkau šį produktą ir netrukus atsikračiau 3 kilogramų. Esu nepaprastai patenkinta!

Jolanta

Draugė parekomendavo man šį gėrimą ir iš karto įspėjo dėl dozavimo. Pradėjau vartoti ir rezultatas jau stebina, nekantrauju pamatyti kas bus po keturių savaičių)))

Marija696

Numečiau 9 kg ir jaučiuosi nuostabiai. Patogiau judėti ir nebekankina raumenų persitempimo problema. Atvirai kalbant, iki paskutinės minutės netikėjau, kad sulieknėsiu!

Teo

Ar šis metodas padės sulieknėti po gimdymo?

Veronika

Sunku tuo patikėti, bet jeigu tiek daug žmonių sako, kad jis veikia, tai turi būti tiesa. Pradedu rytoj!

Valerija

Išbandžiau daug dalyku kovodama su antsvoriu, tarp jų ir dietą, tačiau visuomet rezultatas būdavo minimalus. Kartais pavykdavo numesti 2 ar 3 kilogramus ir jie netrukus grįždavo su kaupu. Netikiu, kad kažkoks gėrimas gali padėti.

Laura

Pirmiausia išbandykit paskui rašykit. Man ir kitiems jis padėjo, bet akivaizdu, kad jis nepadės visiems.

MistikaEu

Esu įsitikinusi, kad tai eiliniai sukčiai.

red13

Labas! Matau, kad komentarai labai įvairūs. Aš nesu nei už nei prieš. Užsisakiau šį produktą norėdama numesti kuo daugiau kilogramų. Kenčiu nuo antsvorio ir niekas net neįtaria, kad tikroji to priežastis yra prieš 4 metus daryta operacija (skydliaukė). Įdomu, kiek svorio galima numesti mano atveju ir ar jis apskritai padės mano situacijoje? Ketinu pradėti plaukioti ir sportuoti. Žiūrėsi, kaip Chocolate Slim padės išspręsti mano problemas. Sėkmės visiems!

Alina

Nuostabu, numečiau du kilogramus per mažiau nei savaitę!

Dovilė

Neblogai, sumažinau savo svorį 1,5 kg per keturias dienas. Tai labai geras rezultatas, turint omenyje, kad pastaruoju metu gyvenu sėslų gyvenimą ir daug nejudu.

olak88@hotmail.com

sveiki, išbandžiau šį gėrimą ir numečiau 4 kg per mėnesį.

tck75

Ačiū už informaciją, tikiuosi, kad mano apetitas sumažės ir viskas bus gerai kaip ir kitiems.

viktorija82

Perskaičiau jūsų komentarus ir supratau, kad neturiu ko prarasti , tai užsisakiau :))

Marija Pop

Geriu jį jau tris savaites ir numečiau vos 2 kilogramus. Bet užsisakinėjau iš kito puslapio. Ar galėjo būti klastotė? :(

Deimantė

Man taip pat pavyko sulieknėti! Sėkmės, laikysiu už jus špygas.

Indrė

Man 22 metai ir svajoju numesti 20 kilogramų. Iš pradžių maniau, kad tai neįmanoma, bet eksperimentavau. Gėriau įvairius produktus, riebalų degintojus ir t.t. Kai kada ant veido atsirasdavo spuogų ir aknė. Tada perskaičiau straipsnį apie Chocolate Slim ir užsisakiau, tuo metu svėriau 107 kg. Po trijų mėnesių mano svoris buvo 87 kg! Iš patirties rekomenduoju šį produktą visiems savo pažįstamiems. Jis tikrai daro stebuklus.

nesvarbu78

Kai pradėjau gerti šį šokoladinį kokteilį valgiau viską, bet pavyko atsikratyti 9 kg. Manau, kad Chocolate Slimyra tobuliausias mano išbandytas svorio metimo produktas. Geriausia tai, kad nereikia kankintis sporto salėje, aš asmeniškai neturiu tam nei laiko nei noro. Tokiems žmonėms kaip aš šis sprendimas yra idealus. Rekomenduoju! Štai mano rezultatai:

broken image

madam

Esu 30-ies metų moteris ir nesėkmingai mėginau sulieknėti tablečių pagalba. Iš karto kai įsigijau Chocolate Slim per pirmą mėnesį numečiau 8 kilogramus, taip pat sportavau ir sveikai maitinausi. Labiausiai patiko tai, kad nėra jokio šalutinio poveikio, pavyzdžiui aritmijos ar nemigos. Visi kiti lieknėjimo produktai sukeldavo šias problemas. Taigi dabar rekomenduoju visiems savo pažįstamiems.

Kristina

Deja negaliu pasigirti ilgalaikiu rezultatu, kadangi šokoladinį gėrimą vartoju vos savaitę, bet nepatikėsit: per 7 dienas numečiau 3 kg ir dar planuoju numesti 18. Man pavyks, privalau tai padaryti ^^

Ilona31

Numečiau beveik 6 kg! Gerai, kad Chocolate Slim legalus, nes jaučiu tokį energijos antplūdį, tokį gyvenimo džiaugsmą, tiesiog esu...laiminga! NUOSTABUS, SUPER!