Return to site

Ćao svima! Svi ste primijetili da sam mnogo smršala i počeli ste me bombardovati s pitanjima. Trudila sam se da odgovorim svima i da vas sve podržim, ali nisam uspjela - zbog tolikog broja poruka, morala bih vječno biti na internetu. Zato sam odlučila da napišem članak i da odgovorim na vaše pitanje: "Kako si uspjela smršati 31 kg?" (To ne znači da mi ne trebate pisati ili mi postavljati pitanja. Ovako je samo meni lakše).

Moja transformacija je trajala samo DVA MJESECA! NEVJEROVATNI REZULTATI, ZAR NE?

broken image

Nisam nikad bila mršava ali primijetila sam da se sve više i više debljam. Pojavila su se tri užasna "šlaufa" na mom stomaku, u bikiniju sam izgledala kao buldog a moji bokovi, noge i guza su bili sve veći i veći! Odlučila sam da budem zgodna i zdrava po svaku cijenu. Prestala sam jesti masnu i prženu hranu i prestala sam jesti u kasne sate. Ujutro sam išla na trčanje a naveče u teretanu, međutim, umjesto da smršam, ja sam se sve više debljala! Nakon mjesec dana, dostigla sam užasnu kilažu - SKORO 100 kg. Sve više sam se odricala hrane, nisam jela meso, hljeb, pomfrit i slatkiše. Jela sam samo voće i povrća i pila samo vodu. Probala sam i neke užasno skupe čajeve i tablete za mršavljenje ali ništa mi nije pomagalo. Nakon nekog vremena kilogrami bi se vraćali a moje tijelo je bilo iscrpljeno.

Ne pomažu ni dijete ni tablete, to je obično bacanje para!
Vježbanje je prenaporno i potrebno je da prođe mnogo vremena da biste vidjeli neke rezultate. I šta sam mogla uraditi?

Nakon brojnih dijeta, tableta, sati i sati provedenih u teretani, hiljade maraka plaćenih trenerima, potpuno sam odustala. Jednog dana, slučajno sam vidjela članak o dodatku ishrani Nutrivix i odlučila sam da i to probam. Iako sam čula da su mnoge slavne osobe smršale uz pomoć ovog dodatka, bila sam skeptična. Međutim, nakon što sam probala sve i svašta i bila potpuno očajna,nisam imala izbora! Osim toga, provjerila sam iskustva drugih korisnika i sva su bila pozitivna!

Milioni žena širom Evrope i Amerike je smršalo zahvaljujući dodatku ishrani Nutrivix. Prema istraživanjima, 96,7% žena je smršalo između 12 i 17 kg za tri sedmice!

broken image

Odlučila sam! Otišla sam na njihovu web stranicu, sve dobro provjerila i naručila ga. Došao je za par sedmica. Pročitala sam upute i počela piti 3 kapsule dnevno, sat vremena prije jela.

Rezultati

Za samo dvije sedmice smršala sam nevjerovatnih 6 kg! Nadutost je nestala a moj ten je bio divan! Bokovi i stomak su vidljivo bili manji a ja sam bila odlično raspoložena! Počela sam vjerovati da mogu ponovo biti lijepa, i to bez dijete i vježbanja! Nastavila sam jesti sve što poželim! Bila sam umorna od gladovanja i vježbanja...

Do kraja treće sedmice, smršala sam još 12 kg! Osjećala sam se mnogo zdravije, što me motivisalo da svaki put idem stepenicama umjesto liftom. Fizička aktivnost mi je predstavljala zadovoljstvo! Nisam mogla vjerovati da se to desilo samo zato što sam pratila upute sa pakovanja ovog dodatka ishrani! Ako sam ja uspjela - svi mogu uspjeti! Prošla su samo dva mjeseca a ja imam 31 kg manje!

Željenu težinu sam postigla za 60 dana. Salo sa stomaka je nestalo, smršala sam 31 kg i imam tijelo kakvo sam prije mogla samo sanjati!

Moram da spomenem, Nutrivix je testiran 2014. godine u Nacionalnoj Akademiji Nauka. Rezultati su bili šokantni ali niko nije htio da ih objavi. Vjerovatno jer nisu željeli da farmaceutske kompanije, fitnes klubovi, nutricionisti i klinike bankrotiraju! Nikakvo čudo jer je Nutrivix nevjerovatno jeftin!

broken image

Sada svima preporučujem Nutrivix, prijateljima, kolegama, poznanicima. Važna napomena: naručite na službenoj web stranici proizvoda, u suprotnom biste mogli dobiti lažni proizvod. Ja sam zadovoljna svojim postignućem a vjerujem da ćete i vi biti zadovoljni! Zaboravite stereotipe! Ne trebaju vam nikakve dijete i vježbe da biste bili zgodni!

P.S. Svi vi koji ste smršali uz pomoć Nutrivix-a, podijelite s nama svoje iskustvo! Pomoći ćete drugim ljudima da se uvjere da stvarno pomaže! Pozdrav!

Ćao, ćao! Imam odlične vijesti! Kontaktirao me predstavnik firme Nutrivix i ponudio 50% popusta za prvih 100 posjetilaca mog bloga koji naruče ovdje!

KOMENTARI

  1. Ajla 

    28.04.2018

    Draga Lamija, hvala ti što si me motivisala da se konačno riješim ovih dosadnih kilograma. Prošle su tri sedmice i smršala sam 28 kg. Sada imam 57 kg i, kao što si i rekla, kilogrami se ne vraćaju. Sve najbolje, Ajla.

broken image
  1. Anida 

    29.04.2018

    Oduvijek sanjam da sam zgodna, već tri mjeseca čitam o Nutrivix-u. Već dugo oklijevam da naručim ali mama me nagovorila. Cijena ostvarenja sna je i više nego povoljna! Sada zajedno mršavimo. Njoj malo bolje ide nego meni. :(

  2. Mirela 

    29.04.2018

    Presretna sam jer sam pronašla ovaj blog. Sigurno ću probati ovaj dodatak ishrani. Hvala!

  3. Berina 

    29.04.2018

    Hej Lamija, poslušala sam tvoj savjet i odlučila da probam Nutrivix... Ti si, ustvari, spasila moj brak :) Lamija, ti si nevjerovatna djevojka! Moj muž se mnogo promijenio prema meni u posljednje vrijeme, imam više samopouzdanja... Osjećam se DIVNO! :)

broken image
  1. Nadina 

    30.04.2018

    Drage dame, pridružujem vam se uskoro! Upravo mi je stigao Nutrivix! Hvala vam na podijeljenim rezultatima, motivisali su me da i ja započnem mršavljenje. Nadam se da ću se otarasiti svih masnih naslaga. Pisat ću vam šta sam uspjela :)

    • Lamija Džafić 

      30.04.2018

      Ćao Nadina! Sretna sam zbog tebe! Najvažnija je unutrašnja harmonija a nemoguće je doći do nje ako ne postoji harmonija sa vlastitim tijelom. Jedva čekam da vidim tvoje prve uspješne rezultate! Zapamtite, bolje mali uspjeh nego nikakav! Sretno!

  2. Jasna 

    30.04.2018

    Draga Lamija, drago mi je što sam pronašla tvoj blog i nadam se da ću dobiti malo podrške ovdje. Probala sam mnoge načine mršavljenja ali, nažalost, moji rezultati su bili daleko od očekivanih. Visoka sam 163 cm a imam 97 kg - sramota!!! Moram smršati bar 30-ak kg a čini se da je Nutrivix moja zadnja nada...

    • Lamija Džafić 

      01.05.2018

      Ćao Jasna! Nisam ja jedina koja je uspjela smršati uz pomoć ovog dodatka! Moja drugarica je, također, USPJELA! Zato garantujem 100% da nećeš biti razočarana. Svi smo zadovoljni rezultatima i želimo da i ti budeš!

      Dame, želim još jednom da vas zamolim da potrošite par minuta i podijelite s nama svoje rezultate! Možda će baš vaš komentar i vaše iskustvo podstaknuti nekog da konačno započne mršavljenje i bude sretan!!

  3. Marija 

    01.05.2018

    Jučer sam ga dobila a danas počinjem novi život! Jedva čekam da vidim prve promjene...

  4. Lejla 

    01.05.2018

    Draga Lamija, hvala ti od srca! Smršala sam vrlo brzo ali, što je još važnije, kilogrami se ne vraćaju kao prije! Ovo je pravo čudo! Preporučujem ovaj dodatak svim djevojkama i ženama jer ne mogu više da gledam kako se pate i gladuju.

broken image

Emina Mehmedović

02.05.2018

Sutra izlazim s dečkom, idemo na večeru u neki skupi restoran. Prije par sedmica, sama pomisao na to da odem negdje da jedem i da ne obraćam pažnju na kalorije, bila je noćna mora za mene. Ali sada me to ne interesuje! Znam da mogu jesti sve što poželim a neću se udebljati. Smršala sam 27,5 kg uz pomoć Nutrivix dodatka ishrani za samo mjesec dana! Hvala, Lamija!

broken image
    • Jasmina 

      02.05.2018

      Opa Emina, jesi li stvarno to postigla za samo 1 mjesec? Možda bih i ja trebala nabaviti Nutrivix. Ugojila sam se još 3 kg, užas...

  1. Alisa 

    02.05.2018

    Smršala sam 18 kg za 6 sedmica! Nevjerovatno!!! Hvala ti puno Lamija!!!

broken image
    • Jasmina 

      03.05.2018

      Čestitam Alisa! Tvoj uspjeh je nevjerovatan! Ne sumnjam više uopšte u Nutrivix!!!

  1. Mahira 

    03.05.2018

    Kao što sam i obećala, evo mojih rezultata. Ovaj dodatak ishrani je odličan! Uspjela sam smršati 15 kg za 6 sedmica. WOW!

broken image
  1. Sara 

    03.05.2018

    Nemojte više sumnjati, ovaj dodatak stvarno pomaže! Moja drugarica je uspjela smršati sa Nutrivix-om - oko 18 kg za 2 mjeseca ako ne griješim. Impresivno, ha?

  2. Velida Tahirović 

    04.05.2018

    Hvala vam na podijeljenim iskustvima, dame! Motivisale ste me da naručim Nutrivix i da pomognem sama sebi! Već sam smršala 5 kg, još samo 6 kg do konačnog cilja!

  3. Azra 

    04.05.2018

    Moje tri rodice su se potpuno promijenile nakon što su pile Nutrivix par mjeseci. Iz debeljuca, pretvorile su se u prelijepe mace!

  4. Zahida 

    04.05.2018

    Evo i mojih rezultata: smršala sam 12,5 kg bez ijednog odlaska u teretanu! Svi su iznenađeni :D

broken image
    • Lamija Džafić 

      05.05.2018

      Ćao Zahida! Sretna sam zbog tebe! Koliko se sjećam, željela si da smršaš malo više. Odličan početak! Samo naprijed! Sretno!

  1. Hena 

    05.05.2018

    Ćao Lamija! Pročitala sam tvoj članak i odlučila da naručim Nutrivix. Uskoro se sastajem sa drugarima iz srednje škole, nismo se dugo vidjeli i bilo bi me sramota da se pojavim sa 115 kg (!!!!) sa XXL garderobom!!! Sa 17 godina sam bila mršava... Sada imam 68 kg i kupila sam haljinu M veličine za taj sastanak. Trebam još smršati ali zaista sam ti zahvalna za svu motivaciju koju si mi dala! Pozdrav!

  2. Esma 

    05.05.2018

    Vaša postignuća su nevjerovatna... Nisam sigurna da sam dobro shvatila - ne moram biti na dijeti? Povraća mi se od same pomisli na to da moram na dijetu isl... Samo bez gladovanja, molim vas!

    • Lamija Džafić 

      06.05.2018

      Upravu si, Esma. Nutrivix ne zahtijeva odricanje od hrane. Svi znamo da, čim prestane dijeta, kilogrami se vrate - to se ne dešava sa ovim dodatkom ishrani. Zato, bez brige, slobodno probaj i vidjet ćeš!

  3. Nada 

    06.05.2018

    Ja moram ovo da podijelim s vama!!! Smršala sam 20 kg za dva mjeseca!!!!!! Ovaj dodatak je dar od Boga! Muž i ja idemo na drugi medeni mjesec uskoro ;)

broken image

Vanja Lazić

06.05.2018

Počela sam piti ovaj dodatak prije 2 mjeseca i smršala sam 23 kg. Sramim se reći da sam imala 90 kg, nisam mogla ni na plažu ići...

broken image
  1. Amela 

    07.05.2018

    Stvarno moram smršati 14 kg što prije... Slučajno sam pronašla ovu web stranicu i fascinirana sam svim komentarima i rezultatima... Definitivno ću dati šansu ovom dodatku i vidjet ćemo šta će se desiti.

  2. Dalija 

    07.05.2018

    Sestra mi je prošle godine u Njemačkoj kupila nekoliko pakovanja ovog dodatka. Prvo sam joj se smijala - mislila sam, kako je moguće smršati bez dijete i vježbanja ali ona me uvjerila da probam. Nisam nikad ni pomislila da je to moguće... Počela sam piti Nutrivix u februaru a u maju sam MORALA IZMIJENITI CIJELU GARDEROBU! Sve mi je bilo preveliko!!! Smršala sam 34 kg za manje od dva mjeseca!!!! Prošle su 2 godine ali moja težina se još ne mijenja!!! Presretna sam!! Da zaključimo, samo pijte ovaj dodatak nekoliko sedmica i vidjet ćete...

broken image
    • Lamija Džafić 

      07.05.2018

      Opa, Dalijaaaa! Rezultati su odlični! Drage dame, izvinite jer ne mogu odgovoriti svima ali čitam sve poruke i moram da kažem da sam presretna i ponosna na vas i vaše uspjehe!

  1. Melika 

    08.05.2018

    Nekad davno sam imala 79 kg a sad mi je to smiješno... Sada imam 54 kg i kilaža stoji bez obzira na to šta jedem! Ponosna sam na svoj uspjeh, evo mojih fotkica:

broken image

Samira

08.05.2018

Draga Lamija i sve dame koje su pisale, nemam riječi i ne znam kako bih opisala svoju zahvalnost i sreću... Imam 33 godine i u posljednjih par godina prolazim kroz pakao zbog svoje težine. Nisam mogla da radim ni najlakše vježbe, leđa su me užasno boljela, brzo sam se umarala... Pročitala sam ovaj članak i odlučila da probam Nutrivix a rezultati su premašili sva moja očekivanja! Sada imam 63 kg a imala sam 91 kg! Smršala sam 28 kg za tri mjeseca! Osjećam se sjajno, 10 godina mlađe! Nemam nikakvih problema a ni leđa me više ne bole!

broken image

Ana Vasić

08.05.2018

Pila sam Kineski čaj za mršavljenje i uspjela sam smršati 5 kg ali sam ih ponovo dobila nakon 2 sedmice. Molim vas, recite mi hoće li se isto desiti i sa ovim dodatkom?

  • Lamija Džafić 

    08.05.2018

    Ćao Ana! Ne brinite, to se neće desiti. Samo pogledajte fotografije svih žena i djevojaka, i moje fotografije - brzo smo smršale a kilogrami se još nisu vratili Hlorogenska kiselina pomaže da vaše tijelo ima kontrolu nad kilogramima. Možda možete probati piti Nutrivix sedam dana i vidite da li će vam pomoći!