Return to site

Zdravilo za sklepe in mednarodna farmacevtska mafija

broken image

Ekskluzivne novice: kako se je končal škandal med Gregorjem Verantom in Petrom Oblakom in kje lahko kupite najbolj priljubljeno zdravilo za zdravljenje bolezni sklepov

Zore: Pripravite se, prihaja eksplozija! Škandal okoli zdravila za sklepe je dosegel vrhunec! Poglejmo, kdo ima prav in koga lahko vržemo v isti koš kot farmacevtsko mafijo! Intervju v živo z Gregorjem Verantom in Petrom Oblakom. Ta trenutek poteka ekskluziven intervju v živo!
PREMOSTIMO OVIRE!

Gregor: ODPUSTILI SO ME! ŽELEL SEM LE POVEDATI RESNICO! To poceni zdravilo za sklepe spreminja vse!

Oblak: Nisem egoist! Ampak kanal potrebuje financiranje. Kdo ste vi, da bi o tem presojali? Jaz predstavljam moč!

Zore: Kričanje, potenje, grožnje s pestmi. Mastadoni s prvega kanala se soočajo z navalom besa! Izklopite jim mikrofone!

Naj vas opomnim, kako se je vse skupaj sploh začelo: dobro poznan Gregor Verant je posnel oddajo o invalidnih osebah z bolečinami v sklepih, kar so zdravniki zdravili z dragimi, a neučinkovitimi zdravili. Verant je dal celemu svetu vedeti, da obstaja zdravilo, ki pozdravi artritis, artrozo, revmatizem in druge bolezni ENKRAT ZA VSELEJ.

Oblak je pobesnel, ker se Verant o temi oddaje ni posvetoval z njim in ni prosil za njegovo dovoljenje. Tako oddaja ni nikoli prišla na male ekrane, Gregor pa je bil zaradi celotnegadogajanja odpuščen.

Prijatelji! Glavno vprašanje je to: kaj je narobe s sklepi in zakaj se cela država sooča z bolečinami v sklepih? Zakaj ima ena oseba izmed štiridesetih bolečine v križu, rokah, nogah? Zakaj se pojavljajo otekanje in krči? Bolečine prizadenejo tako moške kot ženske ter povzročajo oteženo hojo in sklanjanje. In kako se vse skupaj konča? Z rakom.

Gregor, povejte mi, prosim, kaj se je v državi dogajalo PRED to nesrečno oddajo?

Gregor: Oddaje sicer ne smatram kot nesrečne, ravno nasprotno, menim, da predstavlja najbolj ključen dogodek v moji karieri! Končno sem lahko povedal resnico, ki bi lahko spremenila življenja tisočih ljudi!

broken image

Res pa je, da sem za to žrtvoval svojo službo. In res je tudi, da sem preprosto moral razkriti resnico o Oblaku, ki je del farmacevtske mafije. In mafija je bila tista, ki je na prvem kanalu oglaševala zdravila za lajšanje bolečin v sklepih. Ti ljudje, ki živijo v Evropi in Ameriki, so svoje dobičke kovali na plečih številnih starejših prebivalcev. Naši znanstveniki vedo, da je bilo ZDRAVILO NOVE GENERACIJE, ki POMAGA pri lajšanju BOLEČIN V SKLEPIH, že odkrito in testirano. Ampak kdo bo poslušal naše znanstvenike? To so ljudje, ki so stisnjeni v kot, prejemajo mizerna plačila in imajo na tem področju bore malo pravic. Farmacevtska mafija je na vse pretege skrivala BOLJŠE ZDRAVILO, saj prodajati zdravilo, ki pomaga kratkotrajno, prinaša večje dobičke kot prodajati čudežno zdravilo!

Oblak: GREGOR, VI STE ULTIMATIVNI EGOIST! MISLITE LE NA TO, KAKO BI REŠILI SEBE IN SI PRISKRBELI PET MINUT SLAVE! Z mano se ni nihče posvetoval o temi oddaje in oddaje sam tudi nisem odobril. Vedel si, da bi ti rekel »ne«. Dokler sem na mestu direktorja jaz, od svojih zaposlenih pričakujem, da me upoštevajo in sledijo navodilom, ne pa da ustvarjajo milo rečeno pravi kaos!

Ničesar nimam proti invalidom, vendar ne morem pa niti zastonj oglaševati poceni zdravila po celi državi. To je prvi kanal, in preživi lahko le z oglasi, tako kot vsi ostali kanali. In govorimo o izjemno visokih zneskih. Ali morda veste, koliko stane 1 minuta oglaševanja na našem TV programu?

Gregor ve. In ve tudi, da delež dobička iz tega oglaševanja plačam delavcem na mreži. Vendar pa ste kljub temu na lastno pest začeli s tem dobrodelnim projektom. Kanal resda ne oglašuje najbolj učinkovitih zdravil za sklepe, vendar je treba razumeti, da ne smem misliti le nase, ampak tudi na stotine zaposlenih in nenazadnje tudi na njihove družine.

Zore: Mislim, da moramo priti do zaključka, kdo je tukaj resnični egoist.
Gregor, pustimo televizijo ob strani, poraja se mi novo vprašanje: kako to, da takšno zdravilo ni dovoljeno v slovenskih lekarnah in bolnišnicah?

Gregor: Klavdiju Cerjaku, vodilnemu slovenskemu revmatologu, sem tudi sam postavil isto vprašanje. In njegov odgovor me je šokiral!

Zore: Pokažite posnetek PREPOVEDANE ODDAJE!

broken image

Klavdij Cerjak: Dejstvo je, da v revmatološkem oddelku ni nihče vpleten v komercialne dejavnosti. Raziskovalni inštitut promovira izdelek znotraj posebnega programa.

Kljub mojem precej visokem položaju nimam nikakršnega vpliva na farmacevtske verige. Vse, kar je v moji moči, je zdravilo priporočati. Uporabo izdelka Motion Free toplo priporočam vsem. Celotna znanstvena skupnost razume in se zaveda, kako velika prelomnica na področju bolezni sklepov in njihovega zdravljenja je bila dejansko dosežena. Vendar pa se na moje globoko razočaranje farmacevtske verige niso odzvale.

Kar se tiče bolnišnic in klinik, delamo na tem, da širimo uporabo izdelka Motion Free, kar pa prinaša tudi birokratske zamude, vendar upam, da bomo zadevo rešili v naslednjih 10 ali 12 mesecih.

Gregor: Kaj lahko torej ljudje storijo, dokler ne bo zdravilo na voljo v lekarnah?

broken image

Klavdij Cerjak: Našli smo rešitev za našo situacijo: strokovnjaki z raziskovalnega inštituta so zasnovali posebno spletno stran, preko katere lahko ljudje oddajo naročilo izdelka Motion Free. Na strani je treba vnesti samo ime in svoje kontaktne podatke. Nato osebo, ki odda naročilo, kontaktira predstavnik ter skupaj določita vse ostalo ter dostavo izdelka. Potrudili smo se, da je stran preprosta za uporabo, tako da lahko naročilo opravijo vsi, tudi tisti, ki niso vešči naročanja preko spleta.

Bralce bi rad opozoril še na dejstvo, da se bolezni hrbtenice in sklepov pojavljajo pri čedalje mlajših ljudeh, pomembno pa je tudi to, da ne smemo zanemarjati niti šibkih, občasnih bolečin. Ne čakajte, da se bolezen razvije v krvnega raka ali raka kostnega mozga, saj to pomeni le mučno čakanje na smrt.

broken image

Zore: Zdaj cela država ve, da obstaja zdravilo, ki lahko bolezni sklepov pozdravi enkrat za vselej. Kaj bo po vašem mnenju zdaj naslednji korak proizvajalcev dragih zdravil, katerih oglase prikazujete vsak dan?

Oblak: Preprosto se bodo obrnili in odšli! Te zahrbtnosti ne bom Gregorju nikoli odpustil. Mislim, da sem sam ravnal pravilno. In tudi ne mislim, da so boleči sklepi tako strašna stvar. Obstajajo tudi hujše bolezni.

Gregor: Oblak, če bi si vzeli malce časa in si ogledali celotno oddajo, tisto, ki ste jo prepovedali, ne bi govorili, kar govorite sedaj!

Zore: Pokažite nam posnetek oddaje, tisti del, ki govori o sklepih in nevarnih posledicah bolezni. Nisem najbolje razumel tudi dela o raku.

V znanstvenem raziskovalnem inštitutu za revmatologijo smo ustvarili edinstveno zdravilo, ki resnično obnavlja sklepe

broken image

Bolezni sklepov so zelo nevarne, in že zgodnje faze razvoja te bolezni lahko povzročijo smrt ali invalidnost.

Kot prvo vse bolezni sklepov predstavljajo predrakavo stanje. Tudi v zgodnjih fazah lahko artroza ali artritis vodita v nastanek rakavih tumorjev.

Nekroza sklepov (najpogosteje so prizadete roke)

+ Pokaži fotografijo

Edina metoda zdravljenja je zahtevna operacija, ki se v 79% konča z invalidnostjo bolnika.

+ Pokaži fotografijo

In to ni vse!
Deformacija kolenskega sklepa zahteva umeten sklep (ki stane koli 10.000 evrov)

+ Pokaži fotografijo

Letno za krvnim rakom in rakom kostnega mozga umre na stotine ljudi, vzrok pa so ravno bolezni sklepov. Vsak bolnik, pri katerem se je bolezen končala s smrtnim izidom, se je soočal s hudim trpljenjem. Tveganje je višje pri bolnikih nad 40 letom starosti.

+ Pokaži fotografijo

Hondroprotektorji (za zaščito hrustanca) učinkujejo kratkoročno, po dolgotrajnejši uporabi pa sklepom še celo bolj škodujejo.

Injekcije učinkujejo le na bolečine: oseba ne čuti bolečine in misli, da se je stanje izboljšalo, medtem ko se v telesu razvija rakavo obolenje.

In kar je še bolj zastrašujoče, le 1% ljudi se tega dejansko zaveda – da se lahko tudi hudo poškodovani sklepi obnovijo v le 2 do 3 mesecih.

"Motion Free" pomaga tudi pri hudih primerih ter povsem obnovi hrustančasta tkiva in sklepe. Lastnosti zdravila so resnično edinstvene, saj ni nobeno drugo zdravilo tako učinkovito v obnavljanju sklepov.

Vsem priporočam, naj ne odlašajo več niti minute dlje! Trenutno raziskovalni inštitut nima na voljo zadostno količino izdelka, da bi bil na voljo vsem po državi. Zato je posebna ponudba omejena. Trenutna ponudba velja le en mesec! Molimo da kupite "Motion Free" Priporočamo, da izdelek »Motion Free« kupite le preko uradne spletne strani!

broken image

Zore: Po mojem mnenju smo odgovorili na vsa vprašanja. Lekarne ponujajo zastarela in nevarna zdravila, medtem ko resnico o novem zdravilu, ki je ne le učinkovito, ampak tudi cenovno ugodno, skrivajo pred ljudmi. Do zaključka lahko pridete sami. Na kocki je vaše zdravje, za katerega ste sami odgovorni.
Se vidimo!

broken image

Avtor:

BC

Beti C.

Soavtorji:

Viktorija B.

Komentarji: 14

VD

Viljem Dobrajc

19.07.2018

Hvala za izvrsten prispevek. Naročil sem Motion Free. Včasih se mi pojavljajo hude bolečine, zlasti ob slabem vremenu. Poskusil bom še s tem izdelkom.

Odgovori

13

MF

Matevž Furlan

19.07.2018

Lahko potrdim vsako besedo! Motion Free je edinstveno sredstvo ki pomaga bolj kot karkoli drugega kar sem poskusil. Za bolečinami v sklepih trpim že 4 leta. Lani so bile bolečine tako hude, da mi niso pomagali niti analgetiki. Poskusil sem vse živo, ampak stanje mojih sklepov se je samo še poslabšalo. Dokler nisem poskusil izdelka Motion Free . Sklepi so se povsem obnovili v 6 dneh, kar so potem potrdili tudi testi. Izdelek Motion Free toplo priporočam vsem. In še cena je ugodna!

Odgovori

16

NR

Natalija R.

20.07.2018

Sem oddala naročilo. Tole s farmacijami je grozno, se strinjam.

Odgovori

3

T

Tanja

20.07.2018

Jaz imam tudi dobro izkušnjo z uporabo Motion Free. Imela sem osteohondrozo. Zdaj je nimam več in počutim se odlično.

Odgovori

6

HS

Helena S.

21.07.2018

Stara sem 61 let. Artritis je moj in možev spremljevalec že vrsto let. Izgubila sva že skoraj vse upanje. Z Motion Free so bolečine izginile, sklepi so se povsem obnovili. Sklepi so se obnovili tako dobro, da sva bila spet kot dva mladostnika. Izdelek Motion Free nama je pomagal tako kot še nobeno drugo zdravilo prej. Kupila sva ga po promocijski ceni.

Odgovori

8

D

Danijel

21.07.2018

Kaj za vraga se dogaja po teh naših klinikah? Danes je korupcija res povsod. Hvala bogu, da še obstajajo ljudje, ki mislijo na nas, navadne smrtnike.

Odgovori

4

K

Klara

22.07.2018

To je preprosto čudež! Izdelek uporabljam že tri tedne in bolečine v hrbtu so izginile! Gregor, želim ti vse najboljše v tvoji karieri!

Odgovori

6

VH

Veronika H.

22.07.2018

V kolenskih sklepih sem imela neznosne bolečine praktično dan in noč. Poskusila sem številna zdravila in pripravke, tudi ljudska zdravila. Nič mi ni pomagalo tako kot Motion Free. To zdravilo je pravi čudež!

Odgovori

9

M

Manja

23.07.2018

Artroza sklepov je pri meni izginila v 2 tednih po uporabi Motion Free. Ne glede na to, kaj kdo pravi, znanstveniki so najboljši!

Odgovori

11

J

Janez

23.07.2018

O tem zdravilu sem bral v neki medicinski reviji. Veliko zdravnikov ga priporoča. Pisalo je tudi, da je Motion Free pravo odkritje v naši medicini. Njegova učinkovitost ne močno nad vsemi uvoženimi zdravili, tudi tistimi dragimi.

Odgovori

8

JJ

Julija Jaklič

24.07.2018

Hvala za zanimiv članek.

Odgovori

0

BJ

Bridget Jones

24.07.2018

Moj mož je trpel za osteohondrozo. Rada ga imam, zanj bi dala svoje življenje, ampak nikakor nisem našla rešitve za njegove težave. Resnično upam, da bo to zdravilo pomagalo. Sem oddala naročilo. Rekli so mi, da bom paket prejela po pošti v 5 dneh.

Odgovori

13

M

Marija

25.07.2018

Bolečine v hrbtenici ni več! Izjemno pomaga!

Odgovori

1

DN

David Novak

25.07.2018

Hvala!

Odgovori

broken image