Return to site

Η αναζωογόνηση χωρίς μπότοξ είναι εφικτή!

broken image

Η νικήτρια του διαγωνισμού Αληθινές ιστορίες: πώς θα γίνεις όμορφη.

Γεια σας αγαπητές μου αναγνώστριες, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την ιστορία μου, για το πώς μπορείς να ψάχνεις την ομορφιά πολύ πολύ μακριά και τελικά να την βρίσκεις μέσα στο σπίτι.

broken image
broken image

Ας γνωριστούμε πρώτα. Ονομάζομαι Μελίνα Σιδέρη, είμαι 47 ετών και ζω στην Αθήνα.

Αυτή είναι η ιστορία μου.

Μια μέρα ξύπνησα, κοίταξα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και ξέσπασα σε κλάματα. Βαθιές ρυτίδες στο μέτωπό μου, πτυχώσεις γύρω από το στόμα και πανάδες στο δέρμα. Ένιωσα να χάνω τη γη κάτω από τα πόδια μου. Για κάποιο λόγο ξαφνικά θυμήθηκα την ιστορία μιας γυναίκας, που κατάφερε να αναζωογονήσει το πρόσωπό της σε σπα στην Τυνησία. Σε αυτή την πρώην αποικία της Γαλλίας, υπάρχουν πολλές έμπειρες Γαλλίδες αισθητικοί, που χρησιμοποιούν γαλλικά προϊόντα. Είναι το ίδιο καλά όπως στη Γαλλία, όμως οι τιμές είναι δύο με τρεις φορές χαμηλότερες. Συνεπώς, ο σπα τουρισμός στην Τυνησία αποδείχθηκε πολύ δημοφιλής παγκοσμίως.

"Πιστεύω, ότι αξίζω να είμαι όμορφη, έτσι δεν είναι!" Σκεφτόμουν κι άρχισα να μαθαίνω πληροφορίες για ένα ταξίδι στην Τυνησία. Στο πρώτο κιόλας ταξιδιωτικό πρακτορείο, μου πρόσφεραν ένα ταξίδι στην Τυνησία με 50% έκπτωση! Εν συντομία, δύο μέρες αργότερα βρισκόμουν στο θέρετρο Χαμαμέτ, σε ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα σπα. Οι τοπικοί επαγγελματίες άρχισαν αμέσως να περιποιούνται το πρόσωπο και το σώμα μου. Δεν θέλω να πάρω πολύ από το χρόνο σας, λέγοντας τι είδους μασάζ έκανα κλπ, καθώς είναι και εκτός θέματος. Θα σας πω πώς περιποιήθηκαν το πρόσωπό μου.

Στην αρχή, έβγαλαν μια φωτογραφία το πρόσωπό μου, ώστε να μπορώ να δω τη διαφορά μετά. Μια πολυτελής πολυθρόνα με περίμενε. Απλά κάθεσαι και απολαμβάνεις. Ακούγεται απαλή μουσική, ο αέρας μυρίζει ένα ευχάριστο άρωμα και η γυναίκα κάνει μασάζ στο πρόσωπό σου με μια αρωματική κρέμα. Η όλη διαδικασία διαρκεί 15-20 λεπτά. Στο τέλος, άλλη μια φωτογραφία. Ορίστε, μπορείτε να δείτε το αποτέλεσμα.

Σακούλες κάτω από τα μάτια, ρυτίδες, και πτυχώσεις εξαφανίστηκαν! Και μαζί τους και 15 χρόνια από την εμφάνισή μου! Ήμουν σοκαρισμένη και ενθουσιασμένη! Η αισθητικός μου, που έχει χρόνια πρακτικής, μου χαμογελούσε όμορφα. Θυμάμαι το όνομα της κρέμας προσώπου, που ήταν τελικά τόσο αποτελεσματική. Ήταν η Goji Cream.

Με μεγάλη αυτοπεποίθηση, γύρισα πίσω στην Ελλάδα και όλες μου οι φίλες άρχισαν να τρελαίνονται με την εμφάνισή μου. Κυριολεκτικά με βομβάρδισαν με ερωτήσεις! Τους είπα τα πάντα με ειλικρίνεια, αλλά βαθιά μέσα μου ένιωσα... λυπημένη. Μέσα στον ενθουσιασμό για το νέο μου πρόσωπο, ξαφνικά αντίκρυσα τη λυπημένη ματιά της μητέρας μου. Τα κατάλαβα όλα αμέσως. Μια γυναίκα είναι πάντοτε γυναίκα, ανεξάρτητα από την ηλικία της. Σε κάθε ηλικία, θέλει να είναι όμορφη. Αλλά να στείλεις μια 71χρονη γυναίκα μόνη στην Τυνησία δεν ήταν σωστή επιλογή. Ζήτησα αυτή την κρέμα στα καταστήματα, αλλά κανείς δεν είχε ακούσει γι' αυτή...

Τελικά, φάνηκε, ότι αυτές οι κρέμες μπορούν να παραγγελθούν κι εδώ.

Πέρασε μισός χρόνος. Ξαφνικά έγινε ένα θαύμα! Εκεί που σέρφαρα στο Διαδίκτυο, έπεσα πάνω σε ένα οικείο όνομα - Goji Cream! Διάβασα και όλα ταίριαξαν! Η συσκευασία δεν ήταν ίδια βέβαια, σαν αυτή που είδα στην Τυνησία. Και η τιμή ήταν πολύ οικονομικότερη. Ίσως στην Τυνησία χρεώνουν τόσα για ολόκληρη την υπηρεσία. Εν συντομία, είχα αμφιβολίες, αλλά έκανα την παραγγελία μου! Γιατί ήξερα πώς έμοιαζε και τι αποτέλεσμα είχε! Και αν αυτή τελικά ήταν η αληθινή κρέμα, τότε είμαι πολύ τυχερή!

Το πακέτο ήρθε μέσα σε 5 ημέρες. Πλήρωσα για το πακέτο με αντικαταβολή κατά την παράδοση. Άρχισα το πρόγραμμα μαζί με τη μαμά μου. Ήξερα ακριβώς τι να κάνω. Φυσικά, δεν ήταν η ίδια ατμόσφαιρα, με την άνετη πολυθρόνα, τη μουσική και την αρωματοθεραπεία. Αλλά η Goji Cream είχε αποτέλεσμα έτσι κι αλλιώς. Σε несколько ημέρες, η μαμά μου φαινόταν 15 χρόνια νεότερη! Μείον ένας χρόνος τη μέρα σχεδόν!!!

Να τα αποτελέσματα της κρέμας:

broken image

Αμέσως παράγγειλα 6 επιπλέον σωληνάρια, για τη μαμά μου και μια φίλη. Σίγουρα θα έχουν αποτέλεσμα, δεν έχω ξαναδεί κάτι καλύτερο για την επιδερμίδα του προσώπου. Το αποτέλεσμα ήταν όντως άμεσο. Υπέροχα!

Αυτή είναι η ιστορία μου. Ελπίζω, ότι η εμπειρία μου θα αποδειχθεί ωφέλιμη για πολλές. Μια γυναίκα πρέπει να είναι όμορφη σε κάθε ηλικία!

broken image

15 σχόλια

Έλενα

Είναι 71 δεν μπορώ να το πιστέψω! Παράγγειλα την κρέμα. Έχετε δει τη σύνθεσή της στην σελίδα; Είναι εξαιρετική!

Μου αρέσει . Σχόλιο . χθες

AggelikiAthens

H Goji Cream είναι φανταστική! Έχει αποκτήσει πολλές θαυμάστριες τον τελευταίο χρόνο.

Μου αρέσει . Σχόλιο . 19 ώρες πριν

Χριστίνα Βάσσου

Βρήκαν τελικά κάτι που έχει στ' αλήθεια αποτέλεσμα; Έχω βαρεθεί να ξοδεύω λεφτά για άχρηστα προϊόντα. Αν έχει όντως αποτέλεσμα, θα το παραγγείλω.

Μου αρέσει . Σχόλιο . 17 ώρες πριν

Alexia74

Συμφωνώ απόλυτα! Πρόκειται για ένα ισχυρό προϊόν αναζωογόνησης! Δεν μένει ούτε ίχνος από τις μικρές ρυτίδες. Παράγγειλα σε αυτή τη σελίδα, όλα είναι ασφαλή.

Μου αρέσει . Σχόλιο . 17 ώρες πριν

Βάλια Περτέση

Απαλλάχτηκα εντελώς από τις ρυτίδες μετά από 3 κύκλους φροντίδας, ακόμα και οι βαθύτερες εξαφανίστηκαν! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το άρθρο, ευχαριστώ.

broken image

Μου αρέσει . Σχόλιο . 16 ώρες πριν

Μελίνα Σιδέρη

Τέλεια! Τυχαία βρήκα κι εγώ αυτή την κρέμα, δεν έψαχνα για κάτι. Πιστεύω ότι πάντα θα πρέπει να μοιραζόμαστε με τους άλλους τέτοια πράγματα!

Μου αρέσει . Σχόλιο . 12 ώρες πριν

Ναταλία Μπελούση

Πανέμορφη γυναίκα! Εγώ φαίνομαι χειρότερη στα 30 μου :( Το αποφάσισα, θα πάρω και εγώ την κρέμα.

Μου αρέσει . Σχόλιο . 9 ώρες πριν

Helen38

Είμαι σίγουρη ότι όλες μας στην Ελλάδα θα μάθουμε πολύ σύντομα περί τίνος πρόκειται. Δεν θα μείνει τίποτα μετά, σκέφτομαι να παραγγείλω τώρα να προλάβω, ποιος ξέρει τι γίνεται...

Μου αρέσει . Σχόλιο . 9 ώρες πριν

Στέλλα Νεραντζή

Κορίτσια, το ξέρατε ότι η Goji Cream όχι μόνο αφαιρεί τις ρυτίδες αλλά μειώνει και το πρήξιμο! Είχα πολύ έντονους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια μου, αλλά τώρα έχουν εξαφανιστεί. Είμαι τόσο χαρούμενη!

broken image

Μου αρέσει . Σχόλιο . 9 ώρες πριν

Μελίνα Σιδέρη

Το αποτέλεσμα είναι αρκετά ορατό! Τέλειο! Σας ευχαριστώ για τα σχόλια!

Μου αρέσει . Σχόλιο . 8 ώρες πριν

Άννα Κυριαζή

Άκουσα κάπου για αυτή την Goji Cream αλλά δεν είχα ιδέα από πού να την παραγγείλω. Ευχαριστώ για το λινκ!

Μου αρέσει . Σχόλιο . 8 ώρες πριν

Τάνια Κωνσταντάκη

Έχω ήδη παραγγείλει! Ανυπομονώ!!

Μου αρέσει . Σχόλιο . 2 ώρες πριν

Κατερινάκι

Ο άνδρας μου το αγόρασε για τα γενέθλιά μου! Είπε ότι θα έπρεπε να είμαι η ομορφότερη! Και μαντέψτε! Τα λόγια του έγιναν πραγματικότητα :)

broken image

Μου αρέσει . Σχόλιο . ώρα πριν

JennyHarissi

Αγόρασα την κρέμα και μου άρεσε πολύ! Τη χρησιμοποιούσα για δύο μήνες. Είναι εξαιρετική κρέμα αναζωογόνησης για το πρόσωπο. Δείτε και το δικό μου αποτέλεσμα

broken image

Τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τα ατομικά χαρακτηριστικά του κάθε σώματος.

Μου αρέσει . Σχόλιο . 42 λεπτά πριν