Return to site

Spune Adio burții uriașe! Povestea unui bărbat care a slăbit 64 kg

broken image

Acesta este povestea lui Beni Pop – un bărbat care cântărea 137 kg la 40 de ani și a fost foarte aproape de probleme de sănătate incurabile.

Beni a realizat că nu e gata să accepte viața unui om diabetic. A ales o altă cale.

Știam că trebuie să fac niște schimbări mai drastice. Trebuia să-mi normalizez greutatea. Mă simțeam oribil. Abia puteam să-mi închei pantalonii XXXXXL pe talia mea de 112-118 cm. Chiar și această mărime a devenit prea mică în curând. Îmi schimbam în mod regulat nasturele de la pantaloni care nu mai suporta efortul.

Îmi era foarte greu să găsesc o cămașă potrivită. Tricourile XXL se deteriorau: tricourile cu nasturi îmi erau strâmte când stăteam jos. Dormeam prost. Când eram așezat pe canapea sau în pat, mă simțeam ca o balenă eșuată.

broken image

Am ajuns în acest fel din mai multe motive care își au originea în copilăria mea.

Nu am alergat niciodată în viața mea un kilometru de la început la sfârșit fără pauze și mers în ritm lent.

În 2015 cântăream 137 kg și eram aproape de diabet.

Așa că am decis că trebuie să-mi schimb viața, mă temeam mult pentru soția mea. Nu voiam să o las văduvă.

Am început cu diete, ca de obicei.

Toate dietele funcționează pe același principiu; dacă începi să consumi mai puține calorii decât arzi, greutatea ta va scădea.

Dar, din motive necunoscute, pui aceeași greutate și chiar mai mult mai târziu.

După câteva luni de dietă, am realizat că reducerea caloriilor nu e suficientă. Aveam nevoie de altceva. Mai activ și mai eficient.

Așa că am mers la sala de sport. Dar nu am obținut un rezultat dorit. Atât de multe chinuri fizice și psihologice. Atât de multe interdicții la lucrurile care îmi plăceau – și nici măcar un mic rezultat – toate acestea erau motivele depresiei mele.

Am început să beau mult și am pus greutatea pe care am reușit să o dau jos prin muncă, plus alte 8 kg.

Era evident, asta nu putea dura mult și când soția mea m-a părăsit, am realizat că trebuie să lupt pentru mine.

Noua mea viață a început cu o programare la psihoterapeut. Pot să-mi imaginez cât de oribil eram: un bărbat foarte puternic de 150 kg, în lacrimi și umflat. Își șterge ochii cu o batistă, se plânge cât de sărac și nefericit e.

Desigur, toate problemele mele au fost rezolvate. Era evident chiar și fără consultul unui doctor că sufeream psihologic de la greutatea excesivă, deci aveam nevoie de o soluție pentru problemele mele.

Doctorul meu preferat, Mircea Coman, mi-a oferit-o. Nu, nu erau cursuri de psihoterapie. Soluția la toate problemele mele era o cutie mică deEco Slim

broken image

Când am luat acest cadou, nici măcar nu mi-am imaginat că totul va fi atât de ușor.

Desigur, l-am întrebat imediat pe Mircea despre acest produs. Pe scurt:Eco Slim - e un produs nou în domeniul slăbitului sau, pentru a fi exact, un arzător rapid de grăsime. Trebuie să-l administrezi strict conform instrucțiunilor. În același timp, nu trebuie să ții nicio dietă. (Poți găsi mai multe informații pe site-ul oficial al producătorului)

După aceea am început să caut informații despre acest produs și am găsit un articol științific în care erau explicații detaliate. Nu mai aveam îndoieli.

Nu am crezut niciodată că procesul de slăbit poate să fie atât de ușor și delicios!

Compoziția produsului Eco Slime unică! Datorită accelerării metabolismului și procesului de curățare, slăbești foarte intens. De fapt, asta era tot ce îmi trebuia.

Poți cumpăra Eco Slim doar online. Acest produs nu e pentru vânzarea publică încă.

Ei bine, am vizitat site-ul și am comandat un pachet (pe lângă cel pe care mi l-a dat doctorul) de Eco Slim E foarte avantajos că nu există plată în avans, asta face viața mai ușoară.

Dar vreau să menționez că nu am deschis al doilea pachet. Primul a fost suficient.

broken image

Nu voi minți, am continuat să fac sport o dată pe săptămână – pentru a-mi menține sănătatea (nu am vrut să am simptome de diabet, deoarece cu Eco Slim puteam mânca orice doream)

După doar 2 săptămâni, am fost șocat de rezultat – minus 8,3 kg!Nu îmi venea să cred ce se întâmpla cu organismul meu. Pierdeam kilograme, corpul meu devenea mai mic și aspectul mi se schimba în fața ochilor mei! Gâfâiala a dispărut. Am devenit popular printre femei. Vă voi spune în secret că puterea virilă a crescut, de asemenea, de câteva ori! În același timp, nu renunțam la nimic!!!

Doar oamenii leneși nu ar putea slăbi așa!

Un pachet a fost suficient pentru mine pentru 3 luni!

Am cheltuit o groază de bani pe haine. Îmi schimbam mărimea tot la 2 săptămâni, am început cu tricouri XXL. Acum port mărimea M.

12 aprilie 2016 Cântăream 80 kg – cu 56 mai puțin decât înainte de a cădea în depresie Una peste alta, datorită Eco Slim am slăbit 64 kg.

Impresionant, nu-i așa?

broken image

Experiența de slăbit m-a învățat că pot obține orice. Mă simt ca și cum aș fi deasupra lumii. Nu m-am simțit niciodată mai bine și mai fericit!Singurul scop în viață a fost să-mi îmbunătățesc sănătatea fizică. Ei bine, am reușit.

Rămâne să decid care dintre probleme va fi următoarea pe lista mea.

Vreau să le spun celor care mă citesc că nu trebuie să amânați slăbitul, deoarece nu veți observa cum mai puneți alte 10 kg pe an și va fi prea târziu pentru a mai face ceva. În plus, slăbitul cu Eco Slim e atât de ușor că nici măcar nu veți observa cum veți începe să „vă topiți”.

Poți comanda produsul original Eco Slim doar de pe website-ul OFICIALal furnizorului. Aici e un link către site-ul lor.

Alin

Beni e SUPER! Povestea ta e o motivație puternică! Apropo, și eu vreau să comand de pe acest site.

Florin

Ești un bărbat minunat! Ești un exemplu bun și speranță pentru mulți copii din lume. Poate că voi comanda Eco Slim și eu.

Daria

Da, Eco Slim m-a ajutat și pe mine! Și eu am cu ce să mă mândresc!

broken image

Dana

Felicitări! Și eu voi comanda Eco Slim ! Vrei să schimbi lumea – începe cu tine! Așa că voi începe :))

Dorin

Beni, Eco Slim super! Și am slăbit, de asemenea, dar nu atât de mult.

broken image

Teo

Beau Eco Slim de aproximativ 2 luni. Rezultatul meu e de -35 kg!!!

broken image

Monica

Super produs!

Ionuț

Ha! Vă puteți imagina furia fostei lui soții?! Cred că nu s-ar fi gândit că el poate slăbi atât de mult! :)))

Liviu

Povestea asta mă inspiră. Acum voi cumpăra acest Eco Slim!

Aria 88

Slăbesc cu această Eco Slim de 2 luni. Rezultatul e minus aproape 30 kg! E foarte interesant să citesc o poveste similară. Nu am avut niciun motiv special pentru a slăbi, dar când aveam puțin peste 20 de ani, m-am uitat în oglindă și am văzut o FEMEIE grasă!!! Era pur și simplu oribil, având în vedere că prietenul meu cântărea doar 60 kg! Vă puteți imagina cum arătam împreună?... Credeam că Eco Slim mă va ajuta și am început să-l folosesc imediat. Prietenul meu a fost un adevărat sprijin. Am comandat Eco Slim și nu ne-a venit să credem ochilor că am pierdut 5 kg în prima săptămână! Sunt foarte fericită că nu m-am torturat cu diete, mâncatul de terci cu iaurt etc. Eco Slim e singura mea dietă și nu voi crede în alta. În consecință, îi sfătuiesc pe toți cei care suferă de kilograme în plus – nu disperați, există o soluție și se numește Eco Slim Beni, mulțumesc pentru poveste!

broken image