Return to site

Καθένας διανύει τον δικό του δρόμο προς το τέλειο σώμα και διαθέτει τα δικά του κίνητρα. Θα ήθελα να σας πω για το δικό μου κίνητρο. Ίσως αυτό να προσφέρει σε άλλους ανθρώπους μια ευκαιρία να δουν τον εαυτό τους και να αποφύγουν την επώδυνη διαδικασία που έπρεπε εγώ να υπομείνω.

broken image

Πριν από λίγα χρόνια, δεν θα σκεφτόμουν καν το ενδεχόμενο να αδυνατίσω. Δεν είχα κάποιο ζήτημα με το βάρος μου, γι' αυτό προτιμούσα να μην το σκέφτομαι. Δεν θεωρούσα ότι τα 79 κιλά μου ήταν πρόβλημα. Είχα κυτταρίτιδα, αλλά δεν ήταν και τόσο άσχημα τα πράγματα. Είχε και δεσμό με έναν άνδρα.
Βγαίναμε για περίπου έξι μήνες: πηγαίναμε κάπου να φάμε ένα γλυκό και μου πρόσφερε σοκολάτα συνέχεια. Τότε ήταν που πήρα άλλα 10 κιλά. Όλα συνέβησαν σταδιακά, γι' αυτό ακριβώς δεν το κατάλαβα. Ωστόσο αυτός το παρατήρησε. Πήγαινε κάπου το απόγευμα και όταν έμενε σπίτι, περνούσε όλο τον χρόνο του μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή. Δεν μπορούσα να αντιληφθώ τι συνέβαινε, γιατί συμπεριφερόταν με αυτόν τον τρόπο.

Απαντούσε σε όλες μου τις ερωτήσεις με τη σιωπή του. Κάποια στιγμή με άφησε και η μόνη επικοινωνία που είχαμε από τότε ήταν ένα απλό γραπτό μήνυμα:

broken image

Ήμουν τόσο εξαγριωμένη από αυτή τη συμπεριφορά, που με τραυμάτισε πολύ! Περνούσα τα βράδια μου κλαίγοντας. Το επόμενο πρωί, μια φίλη μου είπε ότι ο καλύτερος τρόπος για να ξεπεράσω την κατάθλιψη είναι να ξεκινήσω μια νέα σχέση. Έτσι γνώρισα τον Μάρκο.

Ακολουθώντας τις συμβουλές της φίλης μου, γνώρισα έναν άνδρα στο ίντερνετ. Όπως κατάλαβα αναζητούσε μια σοβαρή σχέση και αυτός, γι' αυτό μου είπε ότι δεν ήθελε να χάσουμε καθόλου χρόνο και να ξεκινήσουμε να βγαίνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο. Ήταν όμορφος και πολύ αθλητικός στις φωτογραφίες, γι' αυτό δεν είχα αντίρρηση.

broken image

Συμφωνήσαμε να συναντηθούμε σε μια στάση λεωφορείου κοντά στο σπίτι μου και ήταν το πιο γρήγορο ραντεβού που έγινε ποτέ στον κόσμο. Όταν έφτασα στην στάση, με περίμενε με ένα μπουκέτο πανέμορφα τριαντάφυλλα στα χέρια. Τον αναγνώρισα αμέσως γιατί είχα μελετήσει πολύ καλά τις φωτογραφίες του στα κοινωνικά δίκτυα. Με είδε και εκείνος και άρχισε να προχωρά προς το μέρος μου. Χαμογελούσε και προφανώς με είχε αναγνωρίσει και ο ίδιος. Αλλά όσο πιο πολύ πλησίαζε, τόσο φαινόταν να χάνει το χαμόγελό του. Όταν τελικά έφτασε δίπλα μου, απλά με προσπέρασε με μια έκφραση αποστροφής στο πρόσωπό του. Σταμάτησα, κοίταξα πίσω και τον είδα να απομακρύνεται. Δεν κοίταξε πίσω. Στάθηκα εκεί αμήχανη και ένα μεγάλο ερώτημα γεννήθηκε στο κεφάλι μου.

Βρήκα την απάντηση στο μήνυμα που μου έστειλε στη συνέχεια:

broken image

ΜΑΡΚΟΣ

29.05.2016

Δεν μου αρέσει καθόλου να βλέπω σε μια όμορφη κοπέλα με μεγάλο στήθος, το στήθος να αναπηδά σε κάθε της βήμα (κάτι που είναι ευχάριστω μεν), αλλά ότι κοιτάω λίγο πιο κάτω και βλέπω την κοιλιά... η εικόνα είναι φρικτή. Αναπηδά και μια χοντρή κοιλιά σαν να προσπαθεί να δραπετεύσει. Είναι πολύ άσχημο. Θα ήθελα να μην συνεχίσουμε την επικοινωνία και φυσικά να αφήσουμε και το ενδεχόμενο της σχέσης κατά μέρους.

broken image

Τότε πραγματικά μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. Για ποιο πάχος μιλούσε; Ήμουν πραγματικά τόσο χοντρή; Μπορεί να είχα μερικά επιπλέον κιλά. Έμοιαζα όμως με ελέφαντα;

Σταμάτησα να αναζητώ κάποια άλλη σχέση στο διαδίκτυο, γιατί δεν είχα διάθεση για άλλους εξευτελισμούς. Όλο το Σαββατοκύριακο το περνούσα κλαίγοντας, τρώγοντας γλυκά και παγωτά. Δεν με ενδιέφερε το σώμα μου πλέον. Δεν θα μπορούσα να κάνω άλλωστε χειρότερα τα πράγματα.

Ωστόσο η ζωή συνεχίζεται. Έπρεπε να κάνω κάτι. Εάν η κοινωνία δεν με αποδεχόταν όπως ήμουν, θα έπρεπε να αλλάξω. Η ίδια φίλη που σας ανέφερα νωρίτερα με πήγε στο γυμναστήριο. Όλοι ξέρουμε ότι το τρέξιμο σε βοηθά να χάσεις βάρος. Σιχαίνομαι το τρέξιμο, αλλά ανάγκασα τον εαυτό μου να το αποδεχτεί. Έτρεχα μία ώρα κάθε μέρα για 3 μέρες στη σειρά. Τα πόδια μου πονούσαν τόσο πολύ που μου ήταν δύσκολο ακόμη και να σταθώ. Το αποτέλεσμα; Έχασα 600 γραμμάρια σε 3 μέρες! Την ίδια ώρα, έτρωγα τόσο πολύ το Σαββατοκύριακο που τελικά έπαιρνα περισσότερο βάρος απ' όσο έχανα. Τελικά ένιωθα εξαντλημένη και χωρίς κίνητρο να γυμναστώ. Ένιωθα εντελώς κουρασμένη και εξαντλημένη, γι' αυτό άρχισα να αναζητώ κάποια λύση στο διαδίκτυο. Πιστεύω ότι έχω διαβάσει κάθς ιστολόγιο και φόρουμ υπάρχει.

Αποδείχθηκε τελικά ότι η πιο γρήγορη και ασφαλής λύση ήταν ένα ειδικό προϊόν που δημιούργησε η Διεθνής Ένωση Διατροφολόγων. Είναι απόλυτα ασφαλές για την υγεία και βοηθά ακόμη και στην απομάκρυνση των τοξινών και ορμονών από το σώμα. Ονομάζεται Eco Slim και οι σταγόνες του είναι από φυσικά συστατικά. Δεν χρειάζεται κανείς να εξαντλήσει τον εαυτό του στο γυμναστήριο, ούτε να κάνει δίαιτα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να πίνεις τις σταγόνες το πρωί με άδειο στομάχι. Το πάχος αρχίζει να υποχωρεί μπροστά στα μάτια σου! Το συγκεκριμένο προϊόν έχει ήδη χιλιάδες θετικά σχόλια και θεώρησα ότι ήταν καλή στιγμή να πω αντίο στην κυτταρίτιδά μου, στο πάχος και στην κοιλιά.

broken image

Κατάφερα τελικά να χάσω 9 κιλά σε μια βδομάδα, η κοιλιά και οι γοφοί μου είχαν αδυνατίσει αισθητά. Συνέχισα να λαμβάνω το προϊόν για έναν μήνα και ξεφορτώθηκα το πάχος από το σώμα μου, ενώ παράλληλα εξαφανίστηκε και η κυτταρίτιδα. Μου προκάλεσε επίσης αίσθηση το γεγονός ότι το στήθος μου μίκρυνε λίγο, αλλά αντίθετα έγινε πιο σφιχτό. Οι γλουτοί μου έγιναν επίσης πιο σφιχτοί σαν μήλα. Έχασα 19 κιλά μέσα σε 1 μήνα χωρίς δίαιτες και εξαντλητική γυμναστική. Έπρεπε να αγοράσω νέα ρούχα, αλλά άξιζε!

Άρχισα να πηγαίνω στην παραλία και το απολάμβανα. Αγόρασα πολλά μπικίνι και δεν έχανα ευκαιρία να βρεθώ στη θάλασσα. Εκεί γνώρισα κάποιον και από τότε είμαστε μαζί οι δυο μας. Πίστευε ότι του έλεγα ψέματα όταν του αφηγούμουν ότι ο πρώην μου με παράτησε και ότι ο άλλος με κορόιδευε. Λατρεύω να με κρατά στα μπράτσα του. Μου λέει ότι είναι ελαφριά σαν πούπουλο.

broken image

Εξακολουθώ να χρησιμοποιώ το Eco Slim αραιά και που, για να διατηρήσω το σώμα μου στην κατάσταση που είναι τώρα, ειδικά μετά από πολύ φαγητό και γιορτές.

Σχόλια:

Αγγελική

Το Eco Slim με βοήθησε να χάσω βάρος όταν ο φίλος μου είπε ότι δεν του αρέσουν καθόλου τα περιττά κιλά μου. Μετά από 2 μόλις μήνες λήψης του Eco Slim , έχασα 32 κιλά περίπου. Το δέρμα μου επίσης δεν χαλάρωσε - μάλλον το αντίθετο θα έλεγα, έγινε πιο σφιχτό.

broken image

Μαίρη

Μακάρι το φαγητό να ήταν όπως το Eco Slim - τρώς και πίνεις και χάνεις κιλά με αυτό☺

Ρούλα

Όταν ζύγιζα 86 κιλά δικαιολογούσα τον εαυτό μου λέγοντας ότι απλά είμαι βαρυκόκκαλη. Κορίτσια, δεν υπάρχουν "βαρυκόκκαλοι" άνθρωποι - υπάρχει μόνο το πάχος, τώρα το συνειδητοποίησα. Αφού διάβασα το άρθρο, αποφάσισα να παραγγείλω το Eco Slim και μετά από 2 μήνες η ζυγαριά μου έδειχνε 57 κιλά. Μπορείτε να το φανταστείτε; -29 κιλά σε 2 μήνες!

broken image

Λιλή

Ήρθε η ώρα να πω αντίο κι εγώ στα περιττά μου κιλά! Παράγγειλα το Eco Slim . ελπίζω να μπορέσω να σας γράψω για τη δική μου εξέλιξη σύντομα.

Άννα

Έπρεπε κι εγώ να χάσω βάρος! Κουράστηκα να κρύβομαι πίσω από φαρδιά ρούχα, κορσέδες και πετσέτες στην παραλία. Η διαφορά των φωτογραφιών είναι μόνο ένας μήνας! Αισθάνομαι περίφημα, έχω αυτοπεποίθηση και αισθάνομαι σέξι. το καλύτερο θεωρώ ότι είναι το γεγονός ότι δεν χρειάζεται να πεθάνεις της πείνας με δίαιτες και γυμναστική. Λατρεύω το Eco Slim !

broken image

Κατερίνα

Ποτέ δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι θα μπορούσα να τρώω γλυκά και να χάνω βάρος! Η μητέρα μου κι εγώ αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε το Eco Slim . Τις πρώτες 10 μέρες η μητέρα μου έχασε 12 κιλά και εγώ 11. Η μητέρα μου δεν ήθελε να την φωτογραφίσω, αλλά εγώ θα καυχηθώ λίγο ☺ για το κατόρθωμά μου. Όλα αυτά μάλιστα χωρίς γυμναστική και δίαιτα.

Τζένη

Το Eco Slim με βοήθησε να λάβω μέρος σε διαγωνισμό μπικίνι μετά από εγκυμοσύνη. Μέσα σε 1 εβδομάδα έχασα τα περιττά μου 7 κιλά και μπόρεσαν να φανούν οι σμιλευμένοι μου μύες απλά και μόνο επειδή χρησιμοποίησα τις σταγόνες του Eco Slim κάθε πρωί και κάθε απόγευμα. Τώρα όταν πηγαίνουμε στην παραλία με τον γιο μου, αισθάνομαι σαν να περπατάω στην πασαρέλα και οι άλλοι γύρω μου να με κοιτάνε ☺

broken image

Ιουλία

Σιχαίνομαι τις δίαιτες! Επιτέλους, είναι δυνατό κανείς να χάσει βάρος χωρίς αυτές!