Return to site

Departamentul de sănătate al României emite o alertă de pericol!

broken image

Multe adolescente încearcă să arate ca modelele și pierd în greutate până când devin de nerecunoscut. Astăzi e mai simplu ca niciodată. Există un arzător de grăsimi puternic pe piața produselor de pierdere în greutate, numit „Chokolate Slim”. Doctorii trag semnale de alarmă.

S-a observat o scădere în greutate bruscă la toți indivizii care încercau să slăbească. Rata de scădere în greutate a fost de 9 kg pe săptămână. Unii dintre ei pierdeau între 29 și 34 kg în decurs de o lună. Dar dacă la început era un motiv de fericire, apoi a început să îi sperie. Oamenii care urmau această dietă au pierdut controlul asupra preferințelor lor alimentare obișnuite. Ei mâncau în mod intenționat mâncare cu un conținut bogat de calorii, dar nu puteau să pună nici măcar un gram pe ei. Chiar și după ce s-au întors la dieta lor normală, femeile au continuat să piardă în greutate în loc să se îngrașe.

broken image
broken image

Mii de persoane care au pierdut prea mult în greutate prea rapid folosind ciocolata „Chokolate Slim” au fost chestionate. Niciuna dintre acestea nu a experimentat niciun fel de simptome neobișnuite precum greață, amețeli sau slăbiciune după administrare.

Un laborator independent a făcut un studiu și a ajuns la următoarea concluzie:

„Chokolate Slim” nu conține substanțe otrăvitoare, nu e toxic și nu constituie o amenințare pentru sănătatea umană. 30 grame ale acestui produs conțin o doză zilnică de acid lipoic, care e responsabil pentru echilibrul de grăsime în corpul uman. Consumând această cantitate a arzătorului de grăsime, o persoană ar pierde între 3-4 kg pe săptămână fără niciun pericol pentru sănătate. Cu toate acestea, mărirea dozei recomandate poate să aibă un impact sever asupra sănătății dumneavoastră.

Sondajul în rândul persoanelor care au pierdut prea mult în greutate într-o perioadă scurtă de timp a confirmat că toate tinerele au depășit doza recomandată și limita de consum cu de până la 3-5 ori! Așadar, ele pierdeau în greutate într-un ritm semnificativ mai rapid, până la 6-11 kg pe săptămână. Văzând aceste rezultate, multe dintre ele nu au putut să se oprească ceea ce a rezultat într-o scădere bruscă în greutate.

Institutul de Sănătate & Societatea avertizează: pierderea în greutate excesiv de rapidă cauzează probleme grave de sănătate!

Trimitere la distribuitorul autorizat

În comparație cu Cafeaua Verde și Fructele Goji care ajută doar 23,7% dintre pacienții care suferă de exces de greutate, Chokolate Slim, cu rata sa de performanță de 97,8%, este un adevărat arzător de grăsime. Cu toate acestea, are riscul ca pacienții să fie prea fascinați de rezultate și să depășească porția zilnică admisă. Reține: greutatea trebuie să dispară treptat, fără a cauza daune sănătății. Deci, dacă te hotărăști să folosești Chokolate Slim pentru a pierde în greutate, trebuie să reții că doza zilnică nu trebuie să depășească 5 grame, indiferent de greutatea ta.

Ai grijă de sănătatea ta!

Comentarii (47/47)

Citește reacțiile la acest articol: „Departamentul de sănătate emite o alertă de pericol!”

Ana77

Acest produs chiar îi face pe oameni anorexici? Știam că oamenii scad în greutate eficient folosindu-l, dar nu știam că este atât de puternic!

Angela

Bietele fete ((( Anorexia este o boală groaznică (((

Clara

Prietenei mele îi place să se joace cu greutatea sa. Ea a încercat totul, cred. Ceva produse de slăbit turbo, ceaiuri minune, Dr. Nona și toate aceste lucruri. Din câte știu eu, Chokolate Slim i-a fost recomandat de către medicul ei. El i-a spus din start că în niciun caz nu poate să ia mai mult de 25 de grame pe zi! Desigur i-a ignorat vorbele și a început să ia 30 grame…A devenit slabă foarte repede. Din fericire, doctorii au intervenit la timpul potrivit, înainte ca boala să se fi dezvoltat. Fetelor, aveți grijă de sănătatea voastră. Amintiți-vă că multe dintre voi sunteți viitoare mame! Aici e o poză a prietenei mele

broken image

Elena

Trebuie doar să știi cum să te oprești la momentul potrivit. Știu asta din propria experiență. Am pierdut 9 kg și am vrut să slăbesc mai mult, așa încurajată am fost! Apoi am pierdut 15 kg și am vrut să mai pierd încă 4 kg. Dar soțul meu mi-a zis că nu vrea o fată slabă lângă el. Îi sunt recunoscătoare pentru asta!

Ramona

Și eu am luat Chokolate Slim și știam despre pericol. Acesta e cel mai puternic arzător de grăsime din lume! Ca să fiu sinceră, am fost uimită să descopăr că sunt oameni azi care nu au auzit despre el.

Zoe

Cum să știi când peste tot e numai înșelăciune?????

Alina123

Comandă de pe website-ul oficial și vei fi bine :)

Corina

Sunt de acord cu comentariul de mai sus. Chiar și site-ul medical recomandă alte câteva pagini (după câte văd, create pentru anumite țări și câteva dintre ele sunt în engleză)

Mădălina

Da. Locuiesc în Cluj și l-am cumpărat o dată. Am pierdut 10 kg într-o lună. A fost suficient și lui iubi al meu i-a plăcut

broken image

beauty58

De ce ajung femeie în starea asta?! Pentru bărbați? Dacă un bărbat nu te iubește, indiferent dacă ești grasă sau slabă, nu te va iubi nicicum! Fetelor, iubiți-vă și nu mergeți prea departe!

Roxana

De fapt, Chokolate Slim este un produs minunat! Citește recenziile și vei vedea câte persoane au pierdut în greutate cu acest produs! Dacă niște tinere îl folosesc incorect, nu înseamnă că produsul e rău! Îl folosesc de mult timp și sunt destul de mulțumită. În România oamenii tind să citească când e prea târziu pentru a schimba ceva!

Sabina 1982

Am suferit de obezitate toată viața. Sper că mă va ajuta. Plasez o comandă!

Izabela

Salut! Am cumpărat Chokolate Slim și am început să-l iau. Am pierdut deja 3 kg. Sunt așa de fericită!

Oana

Prietenul meu mi-a recomandat să iau Chokolate Slim acum 2 săptămâni. El mi-a spus și despre dozaj. Am început să-l iau! Rezultatele sunt incredibile. Abia aștept să văd ce o să se întâmple în 4 săptămâni :)))

Maria696

Am pierdut 9 kg și mă simt minunat. A devenit mai ușor să mă mișc și există o greutate mai mică pe încheieturi. Ca să fiu sinceră, nu mi-a venit să cred că voi pierde greutate în sfârșit!

Teo

Va ajuta această metodă la pierderea în greutate după sarcină?

Veronica

E greu de crezut…multe persoane îmi spun că funcționează. Deci trebuie să funcționeze. Încep mâine!

Valeria

Am încercat multe produse de slăbit inclusiv diete, dar fără prea mult succes. Uneori pierdeam 2-3 kg, dar le puneam la loc repede. Nu îmi vine să cred că Chokolate Slim poate să ajute la pierderea în greutate

Aura

Prima dată încercă și apoi judecă. M-a ajutat pe mine și pe mulți alții. Cred că e clar că nu poate să îi ajute pe toți.

MisterioasaEu

Cred că e o altă escrocherie

red13

Salut! Există atât de multe comentarii diferite. Nu sunt nici pro, nici contra. Nu sunt sigură dacă e bun. Am comandat această băutură pentru a slăbi cât de mult posibil. Sufăr de obezitate, dar nimeni nu știe că am suferit o operație a glandei tiroide acum 4 ani și că acesta e motivul pentru excesul de greutate. Mă întreb cât de mult pot să pierd în cazul meu și dacă va funcționa în situația mea? În plus, intenționez să mă duc la piscină și să practic sport regulat. Să vedem cum poate acest remediu să mă ajute. Mult succes tuturor!

Anița

super, 1 kg mai puțin într-o săptămână!

Bianca

Am pierdut 1 kg în primele 4 zile. Nu e rău. ACESTA e un rezultat foarte bun, luând în considerare că în ultima vreme stau jos foarte mult și mă mișc mai puțin.

olak88@hotmail.com

Bună, am încercat Chokolate Slim și am pierdut 4 kg într-o lună.

tck75

Mulțumesc pentru informații. Sper ca apetitul meu să scadă și că va fi la fel de folositor ca la ceilalți

victoria82

V-am citit comentariile și m-am gândit că nu pierd nimic oricum. L-am comandat :)

Maria Pop

Îl iau deja de 3 săptămâni și am pierdut doar 1 kg. Nu l-am comandat de aici. Poate am primit un produs contrafăcut? :(

Denisa

Și eu am reușit să scad în greutate! Felicitări tuturor. Vă țin pumnii!

Andra

Am 22 de ani și vreau să scap de 20 kg. Prima dată nu mi-a venit să cred că așa ceva e posibil, dar experimentam. Foloseam produse diferite, arzători de grăsimi etc. După folosirea câtorva am făcut acnee pe față. Apoi am citit un articol despre ciocolata Chokolate Slim și l-am comandat. În acea perioadă cântăream 107 kg. După 3 luni cântăream 87 kg. Pe baza experienței mele, recomand cu încredere acest remediu tuturor prietenilor mei. Recunosc că acest produs este un miracol!

don'tcare78

Când am început să-l iau, mâncam tot ce voiam și am pierdut 9 kg. Cred că Chokolate Slim pentru slăbit este cel mai bun produs pe care l-am văzut vreodată. Cel mai bun lucru despre el e că nu trebuie să obosești la sală. Nu există timp sau dorință pentru asta. Acest produs este soluția perfectă pentru persoanele ca mine! Îl recomand! Aici sunt rezultatele mele:

broken image

madam

Sunt o femeie de 30 de ani care a încercat să scadă în greutate folosind Reduxin, dar fără succes. Imediat după asta, am cumpărat un curs de Chokolate Slim. În prima lună, am pierdut 8 kg. Făceam și sport și eram și la dietă…Cel mai bun lucru e că nu există efecte secundare precum tulburări de ritm cardiac sau insomnie. Toate celelalte remedii de slăbit îmi cauzau aceste probleme. Acum le recomand Chokolate Slim tuturor prietenilor.

Cristina

Din păcate, nu mă pot lăuda cu un rezultat de durată deoarece iau Chokolate Slim doar de o săptămână. Dar mă credeți sau nu, am pierdut 3 kg în primele 7 zile și mai am doar 18! Voi face asta! Trebuie! :)

Ioana31

Am pierdut aproape 5 kg. Din fericire această băutură e legală, deoarece mă simt atât de energică și cu poftă de viață! Sunt foarte fericită! :) INCREDIBIL, MINUNAT!